- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.761
Selam kızlar,yataktan yazıyorum size
bu sabah kanamam oldu yatak istirahatim var 1hafta cok korktum
allah yardımcımız olsun ...
Selam kızlar,yataktan yazıyorum size
bu sabah kanamam oldu yatak istirahatim var 1hafta cok korktum
allah yardımcımız olsun ...
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. moralini yüksek tutmaya çalış. en önemlisi moral. doktor umarım kötü bişey dememiştir.
cnm fırtına varmı orada kefkende varmış uzuldum bak çokta guzeldi
çok dikkat etmen gerekiyo. sancın filan varmı?dr kesenin iyi göründüğünü
ama yatmamı gezmememi ve düşük tehlikem oldugunu söyledi
gecen çarsamba hcg 782 idi bugun 14060,haftaya carsya kadar kısmetse yatacagım ve kontrol kısmet...
çok dikkat etmen gerekiyo. sancın filan varmı?
şekercinin kızı varmı şekerlerin bana
Karın ve kasık agrılarım var maalesef.. dikkat etmeye calışıyorum..
dr kesenin iyi göründüğünü
gecen çarsamba hcg 782 idi bugun 14060,haftaya carsya kadar kısmetse yatacagım ve kontrol kısmet...
canım gözden lazer ameliyatı olanlar normal doğum yapamıyormuymuş. ilk defa duydum. benide bilgilendirirmisinvar canım olmaz mı???evet dr bana kızamıkçık geçirdin mi diye kanda onada bakalım dedi bide ben gözden lazer operasyonu geçirdim o yüzden normal doğum yapamazsın dedi anlamadım bende zaten sezeryan istiyorum dedim eğer hamiş kalırsam...
var canım olmaz mı???evet dr bana kızamıkçık geçirdin mi diye kanda onada bakalım dedi bide ben gözden lazer operasyonu geçirdim o yüzden normal doğum yapamazsın dedi anlamadım bende zaten sezeryan istiyorum dedim eğer hamiş kalırsam...
dr kesenin iyi göründüğünü
canım gözden lazer ameliyatı olanlar normal doğum yapamıyormuymuş. ilk defa duydum. benide bilgilendirirmisin
sen annene sordunmu gecirip gecirmediği bende lazerle ilgisini anlamadım cnm cizdirmeden memnunmusun bende lens kullanıyorum uzağı göremiyorum kızamık aşısı olursan 3 ay bebek yokmuş eger hamileyken kızamık gecirirsen düşük yada erken doğum olabiliyomuş bebeke bişey olmuyomuş ama
valla dr öyle dedi bende anlamadım tatlım ama bi araştıracağım sanada söylerim fıstığım
tatlım ben galiba geçirdim ondan annem söylemişti sanki:44::44:ama ben lazerden memnunum canım bende 5 sene lens kullandım miyoptumsonra çizdirdim işte
valla dr öyle dedi bende anlamadım tatlım ama bi araştıracağım sanada söylerim fıstığım
tatlım ben galiba geçirdim ondan annem söylemişti sanki:44::44:ama ben lazerden memnunum canım bende 5 sene lens kullandım miyoptumsonra çizdirdim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?