2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Selam kızlar,yataktan yazıyorum size
bu sabah kanamam oldu yatak istirahatim var 1hafta cok korktum
allah yardımcımız olsun ...

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. moralini yüksek tutmaya çalış. en önemlisi moral. doktor umarım kötü bişey dememiştir.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine. moralini yüksek tutmaya çalış. en önemlisi moral. doktor umarım kötü bişey dememiştir.

dr kesenin iyi göründüğünü
ama yatmamı gezmememi ve düşük tehlikem oldugunu söyledi
gecen çarsamba hcg 782 idi bugun 14060,haftaya carsya kadar kısmetse yatacagım ve kontrol kısmet...

şekercinin kızı varmı şekerlerin bana

var canım olmaz mı???evet dr bana kızamıkçık geçirdin mi diye kanda onada bakalım dedi bide ben gözden lazer operasyonu geçirdim o yüzden normal doğum yapamazsın dedi anlamadım bende zaten sezeryan istiyorum dedim eğer hamiş kalırsam...

gecen çarsamba hcg 782 idi bugun 14060,haftaya carsya kadar kısmetse yatacagım ve kontrol kısmet...

canım benim üzme kendini sakın dua et bebişine bişey olmıcak bak görürsün sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım gözden lazer ameliyatı olanlar normal doğum yapamıyormuymuş. ilk defa duydum. benide bilgilendirirmisin

sen annene sordunmu gecirip gecirmediği bende lazerle ilgisini anlamadım cnm cizdirmeden memnunmusun bende lens kullanıyorum uzağı göremiyorum kızamık aşısı olursan 3 ay bebek yokmuş eger hamileyken kızamık gecirirsen düşük yada erken doğum olabiliyomuş bebeke bişey olmuyomuş ama

inşalla bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine ilaçç vermiştir canım değilmi

canım gözden lazer ameliyatı olanlar normal doğum yapamıyormuymuş. ilk defa duydum. benide bilgilendirirmisin

valla dr öyle dedi bende anlamadım tatlım ama bi araştıracağım sanada söylerim fıstığım

tatlım ben galiba geçirdim ondan annem söylemişti sanki:44::44:ama ben lazerden memnunum canım bende 5 sene lens kullandım miyoptum sonra çizdirdim işte

beni çok mutlu edersin canım. ben operasyon geçireli 7 yıl oluyo. ve ilk defa böyle bişey duydum. ve açıkçası beni biraz ürküttü. allahın izniyle hamile kalırsam normal doğum istiyorum

aslında bende istiyorum da sanırım belli sure lens kullanmalıymışım belli bi seviyesi olmalıymış 2 gözunde nnumara aynımıydı öle bi kriter varmış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…