2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlım öyle bir şey yok takma kafana boş yere eğerki böyle bi durum olsaydı inan çoktaaannn duyulurdu hatta medyada bile ben yarın doktoru arayıp sorucam sizede cevap yazıcam tamam mı merak etmeyin

tatlım ben bilmiyom dr öyle dedi işte bende gidince sorarım ama ben zaten sezeryan istiyorum nasip olursa

aa sen daha yatmadınmı sevindim bi an

yatmadan hem dedim diyet listemi yazayim hem de sizlere bi slm vereyim.. gitdem birazdan herif filmin basina oturdu yaa... sonra da diyoki cocuk olmuyo

oo bebekım hosgeldın naber nasılsın ?

iyiyim canim kayganamlara gittik iste, geldik malum biz filmleri internetten izliyoruz.. esim dizüstünü aldi, ben masaüstünü gidip yatcam ama yaaaa... sinir oldum valla.. catir catir cekirdek citliyo.. kalk yatalim diyorum yok.. bir de film beklicez.. aman bana ne sonra derseki niye tutturamadik, ben de derim kuzeye söyleseydin diye o anlar.. kuzey-güneyi izliyo da.. cocuk da zaten pcden olcak..

valla ne yalan söyleyim ben normal doğumu hiç düşünmedim sezeryan yaptım çokta guzel geçti arkadaşım doğumun da lazerlisi yokki yapasın
sezeryan yaparım o kadar buyuk cocugu cıkaramam yemın olsun . kestırırım kendımı daha ıyı
hanfendı bı turlu ısmını ogrenemedım yhaaa

cnm ben 4 ayda 12 kg almıştım benimde çok çıkımıştı zayıfsan daha çabuk belli oluyo
ben de 6 kılo aldım kocaman karnım varrr

emek vermek lazım değilmi regenim

aaaa derin ne oldu ben bile alışmıştım
alternatıflerde duymak ısterım bebegımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…