2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ayy noluyoo yaa lazer ameliyatı engelmiş falan kız ortalığı karıştırmışın nesrin geçmişi okuyamadım valla bende 3 yıl önce oldum bi sorayım doktora yarın varmı öyle bişiy

aslında bende istiyorum da sanırım belli sure lens kullanmalıymışım belli bi seviyesi olmalıymış 2 gözunde nnumara aynımıydı öle bi kriter varmış sanırım

ben hiç lens kullanmadım ve iki gözümün numarası da aynı değildi. ki 7 yıl öncesinin teknolojisinde operasyon geçirdim. o zamanlar her yerde bile yoktu.

beni çok mutlu edersin canım. ben operasyon geçireli 7 yıl oluyo. ve ilk defa böyle bişey duydum. ve açıkçası beni biraz ürküttü. allahın izniyle hamile kalırsam normal doğum istiyorum

benimde 3 sene oldu tatlım haftaya dr a gidecem tahlil falan verecem o zaman sorarım bakalım neye etkisi varmış???

aşklar yıne ben geldım kızmımla duş aldıkk bızzz :) sac maskesı yaptık yuzumuze de peeling:) ohh mıs gıbı koktuk bızzz :)

aslında bende istiyorum da sanırım belli sure lens kullanmalıymışım belli bi seviyesi olmalıymış 2 gözunde nnumara aynımıydı öle bi kriter varmış sanırım

yok tatlım bide benim numaralar yüksekti biri 5 biri 5,5 ti bebemm ama oldum haftaya gidecem yaa o zaman sorarım doktora neymiş neyin nesiymiş:44::44::44::44:

ayy noluyoo yaa lazer ameliyatı engelmiş falan kız ortalığı karıştırmışın nesrin geçmişi okuyamadım valla bende 3 yıl önce oldum bi sorayım doktora yarın varmı öyle bişiy

kuzum bende 3 yıl önce oldum ama dr öyle lazer operasyonu geçirdiysen eğer normal doğum yapamazsın dedi haftaya gidecem o zaman sorarım bi açıklasın güzelce

tatlım karışmak istemem ama hamişsin yani saç maskesi peling falan kimyasal olmasın aman ha dikkat et yani

karısmak da ne demek haklısın bebegım ben bıtkısel yagları bırbırıne karıstırıyom .. öle bıseler bıseler .. ben hamılelıgımde cok cırkınlestım ya ınan varya öle gelıyo bana

cnm saç maske bişmiyorum ama peling zararlı cilt emdiği için haklısın
bebısım 2 sene guzellık uzmanlıgı yaptım satısını yaptıgım bı marka vardı hep onu kullanırım ama haklısın yaa ne kadar kalıtelı pahalı olursa olsun kullanmim ben onuu tecrube konusuyoo

iyidir bebemm hürremi izledik geldik işte
ahhh süleyman hürremın olayım e miii:) adam ne romantık ole kocaya 30 sehzade dogururum yemın olsun

ayy kızlarrrr eee ben bide lazer epilasyon yaptırdım o malum bölgeye nolcek şimdi:18:
:18::18::18:

tatlım öyle bir şey yok takma kafana boş yere eğerki böyle bi durum olsaydı inan çoktaaannn duyulurdu hatta medyada bile ben yarın doktoru arayıp sorucam sizede cevap yazıcam tamam mı merak etmeyin

sen zaten çok guzelsin cnm bikaç ay ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…