- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.781
aslında bende istiyorum da sanırım belli sure lens kullanmalıymışım belli bi seviyesi olmalıymış 2 gözunde nnumara aynımıydı öle bi kriter varmış sanırım
beni çok mutlu edersin canım. ben operasyon geçireli 7 yıl oluyo. ve ilk defa böyle bişey duydum. ve açıkçası beni biraz ürküttü. allahın izniyle hamile kalırsam normal doğum istiyorum
hoşgeldin kuzuuu
askıtom nasılsın ?benimde 3 sene oldu tatlım haftaya dr a gidecem tahlil falan verecem o zaman sorarım bakalım neye etkisi varmış???
ben hiç lens kullanmadım ve iki gözümün numarası da aynı değildi. ki 7 yıl öncesinin teknolojisinde operasyon geçirdim. o zamanlar her yerde bile yoktu.
aslında bende istiyorum da sanırım belli sure lens kullanmalıymışım belli bi seviyesi olmalıymış 2 gözunde nnumara aynımıydı öle bi kriter varmış sanırım
valla çok sevinirim. açıkçası tutuştum. :18:benimde 3 sene oldu tatlım haftaya dr a gidecem tahlil falan verecem o zaman sorarım bakalım neye etkisi varmış???
aşklar yıne ben geldım kızmımla duş aldıkk bızzz :) sac maskesı yaptık yuzumuze de peeling:) ohh mıs gıbı koktuk bızzz :)
ayy noluyoo yaa lazer ameliyatı engelmiş falan kız ortalığı karıştırmışın nesringeçmişi okuyamadım valla bende 3 yıl önce oldum bi sorayım doktora yarın varmı öyle bişiy
tatlım karışmak istemem ama hamişsin yani saç maskesi peling falan kimyasal olmasın aman ha dikkat et yani
askıtom nasılsın ?
yok tatlım bide benim numaralar yüksekti biri 5 biri 5,5 ti bebemm ama oldum haftaya gidecem yaa o zaman sorarım doktora neymiş neyin nesiymiş:44::44::44::44:
tatlım karışmak istemem ama hamişsin yani saç maskesi peling falan kimyasal olmasın aman ha dikkat et yani
valla çok sevinirim. açıkçası tutuştum. :18:
bebısım 2 sene guzellık uzmanlıgı yaptım satısını yaptıgım bı marka vardı hep onu kullanırım ama haklısın yaa ne kadar kalıtelı pahalı olursa olsun kullanmim ben onuucnm saç maske bişmiyorum ama peling zararlı cilt emdiği için haklısın
ahhh süleyman hürremın olayım e miii:) adam ne romantık ole kocaya 30 sehzade dogururum yemın olsuniyidir bebemm hürremi izledik geldik işte
ayy kızlarrrr eee ben bide lazer epilasyon yaptırdım o malum bölgeye nolcek şimdi:18:
:18::18::18:
oh çokta yuksekmiş cnm benim 1.25 diğeri 1.50
bebısım 2 sene guzellık uzmanlıgı yaptım satısını yaptıgım bı marka vardı hep onu kullanırım ama haklısın yaa ne kadar kalıtelı pahalı olursa olsun kullanmim ben onuutecrube konusuyoo
ahhh süleyman hürremın olayım e miii:) adam ne romantık ole kocaya 30 sehzade dogururum yemın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?