- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.821
yatmadan hem dedim diyet listemi yazayim hem de sizlere bi slm vereyim.. gitdem birazdan herif filmin basina oturdu yaa... sonra da diyoki cocuk olmuyo
iyiyim canim kayganamlara gittik iste, geldik malum biz filmleri internetten izliyoruz.. esim dizüstünü aldi, ben masaüstünügidip yatcam ama yaaaa... sinir oldum valla.. catir catir cekirdek citliyo.. kalk yatalim diyorum yok.. bir de film beklicez.. aman bana ne sonra derseki niye tutturamadik, ben de derim kuzeye söyleseydin diye o anlar.. kuzey-güneyi izliyo da.. cocuk da zaten pcden olcak..
üsenenin cocugu olmazmis zaten..yumurtlama bugünler de olmali iste..
ben trabzonlu oldugum ıcın memlekette dorayı tora . damlayı tamla dıye okur lazlarrhosbulduk kelebegim... gitcem ama birazdan bi bakayim dedim kimler var kimler yok..
lara, damla, dora bunlari begeniyorum ben hem almancada da okunmasi kolay..
kız sana dıyom duymuyon muuuwayy bugün formundasın bakıyorumda ama ben gidicem birazdanararsın ama beni öyle olsun geç sen dalganı geçç
üsenenin cocugu olmazmis zaten..yumurtlama bugünler de olmali iste..
kızlar ben kaçıyorum hepinize birer şeker veriyorum afiyet olsuniyi gecelerrrrr
ilahi regencim valla alemsin çok güldüm yaa
cnm film biter gece bitmez marak etme babalık görevleri yani nede olsa
ben trabzonlu oldugum ıcın memlekette dorayı tora . damlayı tamla dıye okur lazlarr
kız sana dıyom duymuyon muuu
Heeeeyyyyoooo nabersiniz guzelliiiiikkkkk
eee ne diyim canim yaa... valla ben sinir modundayim..
yok yaa canim benim yorgun zaten film bitene kadar uykusu gelcek iyice.. neyse ben gideyim de son bi ümit sansimi deneyim..
olmaz o zaman... bir de okul zamanini düsünmek lazim.. dalga gecilmicek bi isim olmali.. ve ben yeni isimleri begeniyorum acikcasi.. bazi isimler artik bogmaya basladi.. ya da anne-babanin ismiyle uyumlu isimler onlar da cok hos duruyor..
Zeynepcigim iyim cok sukur sagol
Sen nasilsin minik kus nasil bugun
Annesini yormuyor degilmi agri mide bulanti vs
Kizzzzlllaaar yarin sabah 8bucukta is gorusmem var
Benim icin dua edin
Insaallah
Hayirlisi ise alinirim cunku 60km yolu tren ile 1saatle gidecegim hafzaici hergun
Tum gunmu yoksa yarim gunmu calisacagim bilmiyorum daha
Ayni zamanda benden sonra biri daha basvurmus yani kismetim yari yariya
Hadi hayirlisi
Insaallah
Erken yatip erken kalkmaliyim opuyorum hepinizi bir bir
Kizzzzlllaaar yarin sabah 8bucukta is gorusmem var
Benim icin dua edin
Insaallah
Hayirlisi ise alinirim cunku 60km yolu tren ile 1saatle gidecegim hafzaici hergun
Tum gunmu yoksa yarim gunmu calisacagim bilmiyorum daha
Ayni zamanda benden sonra biri daha basvurmus yani kismetim yari yariya
Hadi hayirlisi
Insaallah
Erken yatip erken kalkmaliyim opuyorum hepinizi bir bir
VALLAHİİ atsın baska bısey ıstemem.. kızıma ısım arıyoruz :) derin istıyorum benZeynepcim diger calisma malesef en son2gun onceydi yani bugun calisamadim cunku annemdeyim ve annemin kaldigi yere isyeri 15dk oldugundan sabah burdan gitmek. Kolay olur diye annemlerde kaldim
Simdi ilk gunden yani konusma gunu gec kalirsam vay halime
Yani anlayacagin yarin yine calismalara devam
E bide ise alinirsam cift calisma hehehe
Eee bebis artik buyudu annesi sen ne saniyon daha tekme atacagiz sen dur bakim
bebısım senden ne haber bugun hıc yazısmadık senle . nasıl gıdıyor sende de calısmalar .. bebıs ne zaman gelıyorrr ne zaman mujde verıyorsunrabbim yar ve yardımcın olsun canım. umarım herşey istediğin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?