2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bence 15 ine kadar bekle .. en azından hayal kırıklıgı yasama negatıfse adet belırtılerın var mı hanı
valla adet belirtim de var hamilelik belirtim de kafam karıştı iyice. midem bulanıyo başım dönüyo. başım ağrıyo. sık wc ye çıkıyorum. göğüs hassasiyeti de var. aynı zaman da bel ağrısı ve karın ağrısı da var. anlıcağın yürüyen hastayım.

hamıle olabılırsın ? bence productor varya gebelık testi doktora gıdecegıne ondan yap benım adetıme 5 gun kala yapmıstım da pozıtıf cıkmıstı hemde gunun her saatınde yapabılıyosun

hamıle olabılırsın ? bence productor varya gebelık testi doktora gıdecegıne ondan yap benım adetıme 5 gun kala yapmıstım da pozıtıf cıkmıstı hemde gunun her saatınde yapabılıyosun
ama ben okadar çabuk teşis koyamıyorum. bende boyun fıtığı var. mide bulantısı ve baş dönmesi yapabiliyo. en belirgin rahatsızlığım kasık ağrısı. oda nerden baksan 15 gündür var. eşim productor yapana kadar doktora gidelim diyo. hem bi muayene olursun diyo. hamile değilsen bu karın ağrısı neden diye. ben 1 yıl tedavi gördüm. onunlamı alakalı acaba diyo. ama ben cesater edemiyorum. eğer hamile değilsem karın ağrımın nedeni beni korkutuyo.

esın cok dogru soluyor canım :) enısteyı kutlarım hayatım ..
bencede gıt bı bak bakalım ne oluyor neden agrıyor bu karın ?

esın cok dogru soluyor canım :) enısteyı kutlarım hayatım ..
bencede gıt bı bak bakalım ne oluyor neden agrıyor bu karın ?
ben yinede günüm geçsin ondan sonra gideyim. hem giderken boş hayallere kapılmamış olurum. bu arada sana bişey sorcam. foton da elinde sigara var. hala devam ediyormusun. bi de eğer ediyorsan doktor bu duruma ne diyo?

ben yinede günüm geçsin ondan sonra gideyim. hem giderken boş hayallere kapılmamış olurum. bu arada sana bişey sorcam. foton da elinde sigara var. hala devam ediyormusun. bi de eğer ediyorsan doktor bu duruma ne diyo?

yalan soleyemem canım gunde 3 enfazla 5 tane ıcıyorum . doktorum bırak bırakamıyosan 5i gecme dedi

benim kocişin ağzıma .... kalıyo valla. çok içmiyorum .senin kadar ama onun yüzünden çocuğumuz olmuyormuş.
ben gunde 2 paket ıcıyodum hayatım ınan ıcmeyınce sancılar gırerdı basıma . hıc alakası yok . esımle her zaman bırlıkte oluyoduk . içime hıcbısey gıtmıyodu hep akıyodu dısarı bende bırlıkte oldugumuzda bacaklarıımı duvara yasladım . 1 saat hıc kalkmadım yataktan gebe kaldım hayatım

offf işte onun hüsnü kuruntusu. madem ondan neden daha önce hamile kaldım. bırakayım diye diyor işte. bekarken evlenince bırakcam diye söz vermiştim. şimdi 4 yıllık evliyim. hala bırakmadım ona kızıyo işte

aynen canım basım agrısa kocam sıgaradn der yuzunu asar. bende dedım evlenınce bırakacagım ama kusura bakmasın oyle kolay kolay olmuyor . bak hamıleyım de beynım catlıyo 5 tane yetmıyo belkı kımı kadınlar kızıyolar bana hamıle hamıle nasıl ıcıyorsun sıgara ama ben yuksek b agımlılık lıstesıne gırenlerdenım canım . cok ılaclar aldım sıgarayı bırakmak ıcın ama o bıle tesır etmedı . kocam sıgara kokunca opmez benı bende gotumu doner yatarım umrumda olmaz

evet haklısın bağımlı olanlar zor bırakıyo. içmeyenler kızıyordur sana. ama birazda bırakmak insanın içinden gelmeli. şahsen hiç içimden gelmiyo. içenler halinden anlıyordur. işallah tiksinirsin dicem 12 hafta olmuş. bu saatten sonra zor

hıc tıksınmedım aksıne daha cok canım cekıyor ...bebegım bn yatıyorum ii gceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…