- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.841
Elifzadem ve
Zeynepcim cok sagolun kizlar Allah razi olsun Insaallah yarin hayirli haberle donerim
Rabbim gonlunuzdeki olanlari hayirli eylesin ve armagan etsin Insaallah
Sohbetinize doyum omaz inanin zorla cikiyorum ama mecburum
Haydin kactim
Elifzadem ve
Zeynepcim cok sagolun kizlar Allah razi olsun Insaallah yarin hayirli haberle donerim
Rabbim gonlunuzdeki olanlari hayirli eylesin ve armagan etsin Insaallah
Sohbetinize doyum omaz inanin zorla cikiyorum ama mecburum
Haydin kactim
ben alara ve alanur'u beğeniyorum.VALLAHİİ atsın baska bısey ıstemem.. kızıma ısım arıyoruz :) derin istıyorum ben
benim bat 13 14ü cesaret toplarsam gitcem doktora ama ne zaman belli değil.bebısım senden ne haber bugun hıc yazısmadık senle . nasıl gıdıyor sende de calısmalar .. bebıs ne zaman gelıyorrr ne zaman mujde verıyorsun
ben alara ve alanur'u beğeniyorum.
benim bat 13 14ü cesaret toplarsam gitcem doktora ama ne zaman belli değil.
valla adet belirtim de var hamilelik belirtim de kafam karıştı iyice. midem bulanıyo başım dönüyo. başım ağrıyo. sık wc ye çıkıyorum. göğüs hassasiyeti de var. aynı zaman da bel ağrısı ve karın ağrısı da var. anlıcağın yürüyen hastayım.bence 15 ine kadar bekle .. en azından hayal kırıklıgı yasama negatıfseadet belırtılerın var mı hanı
hamıle olabılırsın ? bence productor varya gebelık testi doktora gıdecegıne ondan yap benım adetıme 5 gun kala yapmıstım da pozıtıf cıkmıstı hemde gunun her saatınde yapabılıyosunvalla adet belirtim de var hamilelik belirtim de kafam karıştı iyice. midem bulanıyo başım dönüyo. başım ağrıyo. sık wc ye çıkıyorum. göğüs hassasiyeti de var. aynı zaman da bel ağrısı ve karın ağrısı da var. anlıcağın yürüyen hastayım.
ama ben okadar çabuk teşis koyamıyorum. bende boyun fıtığı var. mide bulantısı ve baş dönmesi yapabiliyo. en belirgin rahatsızlığım kasık ağrısı. oda nerden baksan 15 gündür var. eşim productor yapana kadar doktora gidelim diyo. hem bi muayene olursun diyo. hamile değilsen bu karın ağrısı neden diye. ben 1 yıl tedavi gördüm. onunlamı alakalı acaba diyo. ama ben cesater edemiyorum. eğer hamile değilsem karın ağrımın nedeni beni korkutuyo.hamıle olabılırsın ? bence productor varya gebelık testi doktora gıdecegıne ondan yap benım adetıme 5 gun kala yapmıstım da pozıtıf cıkmıstı hemde gunun her saatınde yapabılıyosun
esın cok dogru soluyor canım :) enısteyı kutlarım hayatım ..ama ben okadar çabuk teşis koyamıyorum. bende boyun fıtığı var. mide bulantısı ve baş dönmesi yapabiliyo. en belirgin rahatsızlığım kasık ağrısı. oda nerden baksan 15 gündür var. eşim productor yapana kadar doktora gidelim diyo. hem bi muayene olursun diyo. hamile değilsen bu karın ağrısı neden diye. ben 1 yıl tedavi gördüm. onunlamı alakalı acaba diyo. ama ben cesater edemiyorum. eğer hamile değilsem karın ağrımın nedeni beni korkutuyo.
ben yinede günüm geçsin ondan sonra gideyim. hem giderken boş hayallere kapılmamış olurum. bu arada sana bişey sorcam. foton da elinde sigara var. hala devam ediyormusun. bi de eğer ediyorsan doktor bu duruma ne diyo?esın cok dogru soluyor canım :) enısteyı kutlarım hayatım ..
bencede gıt bı bak bakalım ne oluyor neden agrıyor bu karın ?
ben yinede günüm geçsin ondan sonra gideyim. hem giderken boş hayallere kapılmamış olurum. bu arada sana bişey sorcam. foton da elinde sigara var. hala devam ediyormusun. bi de eğer ediyorsan doktor bu duruma ne diyo?
benim kocişin ağzıma .... kalıyo valla. çok içmiyorum .senin kadar ama onun yüzünden çocuğumuz olmuyormuş.yalan soleyemem canım gunde 3 enfazla 5 tane ıcıyorum . doktorum bırak bırakamıyosan 5i gecme dedi
ben gunde 2 paket ıcıyodum hayatım ınan ıcmeyınce sancılar gırerdı basıma . hıc alakası yok . esımle her zaman bırlıkte oluyoduk . içime hıcbısey gıtmıyodu hep akıyodu dısarı bende bırlıkte oldugumuzda bacaklarıımı duvara yasladım . 1 saat hıc kalkmadım yataktan gebe kaldım hayatımbenim kocişin ağzıma .... kalıyo valla. çok içmiyorum .senin kadar ama onun yüzünden çocuğumuz olmuyormuş.
offf işte onun hüsnü kuruntusu. madem ondan neden daha önce hamile kaldım. bırakayım diye diyor işte. bekarken evlenince bırakcam diye söz vermiştim. şimdi 4 yıllık evliyim. hala bırakmadım ona kızıyo işteben gunde 2 paket ıcıyodum hayatım ınan ıcmeyınce sancılar gırerdı basıma . hıc alakası yok . esımle her zaman bırlıkte oluyoduk . içime hıcbısey gıtmıyodu hep akıyodu dısarı bende bırlıkte oldugumuzda bacaklarıımı duvara yasladım . 1 saat hıc kalkmadım yataktan gebe kaldım hayatım
offf işte onun hüsnü kuruntusu. madem ondan neden daha önce hamile kaldım. bırakayım diye diyor işte. bekarken evlenince bırakcam diye söz vermiştim. şimdi 4 yıllık evliyim. hala bırakmadım ona kızıyo işte
evet haklısın bağımlı olanlar zor bırakıyo. içmeyenler kızıyordur sana. ama birazda bırakmak insanın içinden gelmeli. şahsen hiç içimden gelmiyo. içenler halinden anlıyordur. işallah tiksinirsin dicem 12 hafta olmuş. bu saatten sonra zoraynen canım basım agrısa kocam sıgaradn der yuzunu asar. bende dedım evlenınce bırakacagım ama kusura bakmasın oyle kolay kolay olmuyor . bak hamıleyım de beynım catlıyo 5 tane yetmıyo belkı kımı kadınlar kızıyolar bana hamıle hamıle nasıl ıcıyorsun sıgara ama ben yuksek b agımlılık lıstesıne gırenlerdenım canım . cok ılaclar aldım sıgarayı bırakmak ıcın ama o bıle tesır etmedı . kocam sıgara kokunca opmez benı bende gotumu doner yatarım umrumda olmaz
evet haklısın bağımlı olanlar zor bırakıyo. içmeyenler kızıyordur sana. ama birazda bırakmak insanın içinden gelmeli. şahsen hiç içimden gelmiyo. içenler halinden anlıyordur. işallah tiksinirsin dicem 12 hafta olmuş. bu saatten sonra zor
iyi geceler canımhıc tıksınmedım aksıne daha cok canım cekıyor ...bebegım bn yatıyorum ii gceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?