- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.881
ok yarın yapıcm haber veririm. kasıklarım çok ağıyor sanki heran regl olcakmışım gibi bakıyorum yok yarın habr veırım kızlar bana dua edin ltfen
ok yarın yapıcm haber veririm. kasıklarım çok ağıyor sanki heran regl olcakmışım gibi bakıyorum yok yarın habr veırım kızlar bana dua edin ltfen
bence hamılesın sekerım ıdrarın saha sarı mı
askım bılıyosun benım hıslerımın masallahı varrrha zeynep diyosa bunu kesin hamilesindir :))) simdiden hayirli olsun :))
bence hamılesın sekerım ıdrarın saha sarı mı
ha zeynep diyosa bunu kesin hamilesindir :))) simdiden hayirli olsun :))
askım bılıyosun benım hıslerımın masallahı varrrahanda hossedıyorum arkadas hamileee :)
ayy ıns cnm agzından bal damlıo rengı mesela klozette su oldugu halde sarı gozuo suyla karısıp renkte bır acılma olmuo ama ne bılım fazlada umıtlenmek ıstemıorum acıkcası tatlım cnku baska bır belırtım yok sadece ara ara bel ve karnmda agrı var normalde bnm adetım yaklastıgında goguslerım cok sıser ve acır bu ay henuz baslamadı cnm adetıme de 2 gun kaldı ama ıns dedıgın gıbıdır dile bnden ne dılersen hamıssem kızsadece kokusu degıstı ve akıntım fazlalastı bıde sankı bnm uff beklemek ne zor anamm
bak canım ben adetıme 5 gun kala senın dedıgın belırtılerden supheendım ve productor aldım . azcık pahalı ama en dogrusu o doktor sonucu kadar kesın . gunun her saatınde yapabılıyosun .. bence hamılesınayy ıns cnm agzından bal damlıo rengı mesela klozette su oldugu halde sarı gozuo suyla karısıp renkte bır acılma olmuo ama ne bılım fazlada umıtlenmek ıstemıorum acıkcası tatlım cnku baska bır belırtım yok sadece ara ara bel ve karnmda agrı var normalde bnm adetım yaklastıgında goguslerım cok sıser ve acır bu ay henuz baslamadı cnm adetıme de 2 gun kaldı ama ıns dedıgın gıbıdır dile bnden ne dılersen hamıssem kızsadece kokusu degıstı ve akıntım fazlalastı bıde sankı bnm uff beklemek ne zor anamm
askım bılıyosun benım hıslerımın masallahı varrrahanda hossedıyorum arkadas hamileee :)
evet sekerım 3 ay 3 gunluguz ayrıca kızız:) ADIMIZ DA DERİNcnm sen hamısmısın
hadi insallah hamilesindir. güzel haber bekliyoruz...
bak canım ben adetıme 5 gun kala senın dedıgın belırtılerden supheendım ve productor aldım . azcık pahalı ama en dogrusu o doktor sonucu kadar kesın . gunun her saatınde yapabılıyosun .. bence hamılesın
evet sekerım 3 ay 3 gunluguz ayrıca kızız:) ADIMIZ DA DERİN
ins ayfercim cokk saolun iyi dileklerınz icin allah herkesın gonlune gore versın rabbim...
Zeynepcim productor hamılelık testı falanmı nasıl yanı gunun her saatı yapılabılıo anlamadım tek kullanımlk bısı deılmı bu ay bnde kafada kalmadı buara ayoll noliiii banaaa ayoll
evet sekerım 3 ay 3 gunluguz ayrıca kızız:) ADIMIZ DA DERİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?