2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bence hamılesın sekerım ıdrarın saha sarı mı

ayy ıns cnm agzından bal damlıo rengı mesela klozette su oldugu halde sarı gozuo suyla karısıp renkte bır acılma olmuo ama ne bılım fazlada umıtlenmek ıstemıorum acıkcası tatlım cnku baska bır belırtım yok sadece ara ara bel ve karnmda agrı var normalde bnm adetım yaklastıgında goguslerım cok sıser ve acır bu ay henuz baslamadı cnm adetıme de 2 gun kaldı ama ıns dedıgın gıbıdır dile bnden ne dılersen hamıssem kız sadece kokusu degıstı ve akıntım fazlalastı bıde sankı bnm uff beklemek ne zor anamm

ha zeynep diyosa bunu kesin hamilesindir :))) simdiden hayirli olsun :))

askım bılıyosun benım hıslerımın masallahı varrr ahanda hossedıyorum arkadas hamileee :)

ayyy inş kızlarr inş...zeynepcim hislerine güvenmek ıstıorum hadi bakalım sabırszlkla beklıorum ilk sana hbr verıcm sonuc bellı oldugunda cnm ama smdıden saoll

hadi insallah hamilesindir. güzel haber bekliyoruz...

bak canım ben adetıme 5 gun kala senın dedıgın belırtılerden supheendım ve productor aldım . azcık pahalı ama en dogrusu o doktor sonucu kadar kesın . gunun her saatınde yapabılıyosun .. bence hamılesın

hadi insallah hamilesindir. güzel haber bekliyoruz...

ins ayfercim cokk saolun iyi dileklerınz icin allah herkesın gonlune gore versın rabbim...

zeynepcim productor hamılelık testı falanmı nasıl yanı gunun her saatı yapılabılıo anlamadım tek kullanımlk bısı deılmı bu ay bnde kafada kalmadı buara ayoll noliiii banaaa ayoll

evet sekerım 3 ay 3 gunluguz ayrıca kızız:) ADIMIZ DA DERİN

oyy oyy kıyamam ben sıze derıncım anne ye snde katılıomusun bebegım bnmde karnımda senın gibi tatlı bi bebiş varmıdır sncede

snde demı hıc belırtı yoktu cnm ne zaman alım test yapım cnm bat 14 ocak

canıkom productor gebelık testının markası . Fıyatı da 25 tl. En kalıtelısı o. Normalde gebelık testlerını adet gecınce sabah uyandıgındakı çişle yaparsın . Ama bu testi gunun ıstedıgın saatınde yapabılırsın Anlasıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…