- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.921
bende seni seviyorum canımmmmmmmmmm. sabah götüydüm de şimdi moralim düzeldibı dahakii ay ınsallah canım arkadasım sıkma asen canınısevıyorum senii
adetın gecınce yap ama sabah ıdrarıyla
funda ıdı degılmı ısım ? hosgeldın canım nasıl gıdıyo hamıslık
öyle yapacak bişey yok. bu durum en çok koşiçin işine geliyo galiba
gördük gördük slm naber nasilsin???
hoşgeldin canımmm
calısmlara devam bebegımbende seni seviyorum canımmmmmmmmmm. sabah götüydüm de şimdi moralim düzeldi
merhaba kızlar ...............
oo canıkom senı gormez mı bu gozlerrrrrr :) nasılsınsağolun kızlar ben bu akşam görünmez oldum sandımkimsecikler bugün beni görmicek sandım
sea ben adetime 2 gün kala idrar testi yaptırdım dandiklerinden çift çizgi çıktı hemende kan testi yaptırdım positif çıktı 2 gün bekleyemedim ama sende benim gibi meraklıysam yaptır cnm
valla öyle. gün aşırıdayız. her gün desem canıma minnet dicek vallaorasi kesin canim.. calismalardan sikayat eden yok tabiki :)
merhaba kızlar ...............
bı dahakii ay ınsallah canım arkadasım sıkma asen canınısevıyorum senii
adetın gecınce yap ama sabah ıdrarıyla
geçikti zaten 9uydu adet günm ogün gündüz oldum akşama bitti halada gelmedi kasıklarım ve göğüslerim ağrıyor sankı heran gelcek
slm naber kiz ne var ne yok??? bende bugün kahve rengi leke oldu yaa sendeki gibi offf bi düzelmedi gitti yaa...
hadi ya benimki geldi gitti 24 saatti ay bi an yıkılmıştım adet oldum die ne yaptın cnm dr agidecektin
sm kuşşş hoşgeldin nerdesin yahuu gözüm yollarda kaldııı
sm kuşşş hoşgeldin nerdesin yahuu gözüm yollarda kaldııı
oo canıkom senı gormez mı bu gozlerrrrrr :) nasılsın
bugün randevu aldim sali aksami gidiyorum. o dr icin cok iyi diyorlar insallah beni mutlu edecek seyler söyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?