2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

anladım sekercım peki ben smdı yarın bu testı alsam hamılelk varsa kesın cıkarmı dıosun cnm cunku adetıme yarın son 1 gun kalıo soktun smdı essegın aklına karpuz kabugunu zeynep heee

hosgeldiniz kizlarrr... bugün fatmagül de yok, adamlar kurtlarla vadilerle ugrasiyor.. rahatiz bu aksam galiba... oley yarin cuma yaa oh be haftsonu geldi

anladım sekercım peki ben smdı yarın bu testı alsam hamılelk varsa kesın cıkarmı dıosun cnm cunku adetıme yarın son 1 gun kalıo soktun smdı essegın aklına karpuz kabugunu zeynep heee

Canım 1 günün varsa bekle derim ben cıkmayınca da insan kötü oluyor beklemissin o kadar bir gün daha bekle bence...

kız karpuzu esegı bırak al yarın benceee stres yapmaa ayrıca ısmını bahşeder misin

zeynepcim netten bakmaya calısıorum da testın ısmını dgru yazdıgına emınmısın google amcam vermıo predictor dıe bı test cıkıo

kız karpuzu esegı bırak al yarın benceee stres yapmaa ayrıca ısmını bahşeder misin

tabisii ismim deniz ıngılızcesı de rumuzum satenn cnmm kızım olursa bnde derın dusunmustum bnm adıma uygun olsun dıe yada melis hyrlısı tabii once cıft cızgıyı bı görekte ıısım en kolayı

zeynepcim netten bakmaya calısıorum da testın ısmını dgru yazdıgına emınmısın google amcam vermıo predictor dıe bı test cıkıo

sea ben adetime 2 gün kala idrar testi yaptırdım dandiklerinden çift çizgi çıktı hemende kan testi yaptırdım positif çıktı 2 gün bekleyemedim ama sende benim gibi meraklıysam yaptır cnm

ben iyi değilim. benden hayırlı bi haber yok bu ay. benim kırmızılar geldi:84:
bı dahakii ay ınsallah canım arkadasım sıkma asen canını sevıyorum senii

gebelik testi hızlı ve kesin sonuç bebe time yazıyor
adetın gecınce yap ama sabah ıdrarıyla

elifzade hoşgeldin cnm nasılsın naptın varmı bişiler
funda ıdı degılmı ısım ? hosgeldın canım nasıl gıdıyo hamıslık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…