- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.901
kız benım koca da bana vadi kurmus basımda beklıyo patlamıs mısır cay meyve :).)Ben de geldim canlarrr..KOCALAR TNT DE KURTLARDA GALİBA...
iyi akşamlar arkadaşlar. bu gün nasılsınız
canıkom productor gebelık testının markası . Fıyatı da 25 tl. En kalıtelısı o. Normalde gebelık testlerını adet gecınce sabah uyandıgındakı çişle yaparsın . Ama bu testi gunun ıstedıgın saatınde yapabılırsınAnlasıldı mı
kızlarrrr ben geldim napıyosunuz bakıyımmmm
kız benım koca da bana vadi kurmus basımda beklıyo patlamıs mısır cay meyve :).)
ayy bebısım ıyıyız kosturmaca sen napıon
canımm aldıgın gebelık testının markası ne ?
anladım sekercım peki ben smdı yarın bu testı alsam hamılelk varsa kesın cıkarmı dıosun cnm cunku adetıme yarın son 1 gun kalıo soktun smdı essegın aklına karpuz kabugunu zeynep heee
kız karpuzu esegı bırakanladım sekercım peki ben smdı yarın bu testı alsam hamılelk varsa kesın cıkarmı dıosun cnm cunku adetıme yarın son 1 gun kalıo soktun smdı essegın aklına karpuz kabugunu zeynep heee
iyi akşamlar arkadaşlar. bu gün nasılsınız
selam herkeze ben geldim
ben iyi değilim. benden hayırlı bi haber yok bu ay. benim kırmızılar geldi:84:
canıkom productor gebelık testının markası . Fıyatı da 25 tl. En kalıtelısı o. Normalde gebelık testlerını adet gecınce sabah uyandıgındakı çişle yaparsın . Ama bu testi gunun ıstedıgın saatınde yapabılırsınAnlasıldı mı
slm kızlar bugün bizi gören olmadı galiba
slmmm kızlar beni kimse görmedimi???
kız karpuzu esegı bırakal yarın benceee stres yapmaa ayrıca ısmını bahşeder misin
zeynepcim netten bakmaya calısıorum da testın ısmını dgru yazdıgına emınmısın google amcam vermıo predictor dıe bı test cıkıo
bı dahakii ay ınsallah canım arkadasım sıkma asen canınıben iyi değilim. benden hayırlı bi haber yok bu ay. benim kırmızılar geldi:84:
adetın gecınce yap ama sabah ıdrarıylagebelik testi hızlı ve kesin sonuç bebe time yazıyor
funda ıdı degılmı ısım ? hosgeldın canım nasıl gıdıyo hamıslıkelifzade hoşgeldin cnm nasılsın naptın varmı bişiler
öyle yapacak bişey yok. bu durum en çok koşiçin işine geliyo galibaolsun bidaha ki ay insallah... calismaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?