2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hadi ya benimki geldi gitti 24 saatti ay bi an yıkılmıştım adet oldum die ne yaptın cnm dr agidecektin
canıkom hosgeldın nasılsın ıyı mısın

ayy bnm karnm acıktı yavv stres yaptım sanırsam gene gunlr yaklasıo ya gıdıp bısıler atstrcm zaten hıc doymuorum kı habıre tatlı yıyesım gelıo kg almamak ıcın frenlıorum kndımı

ye bebekım ye .. kurban bogazınaaa

slm kızzz kuzum senin şuu ateş şemasına baktımda adetin bitti mi tatlım senin bitmediyse eğer adetini işlememişsin tatlım tablo şaşırmasın kafayı yiyo bazen

selam bebeğimmmmm napıyosun kıs özledim valla gel bi öpiimmm
yok tatlım daha bugün 3.günüm bitmedi adetim ama işledim ben onu alla alla :26:

evet canım seni anlayabiliyorum bende napim gündüz girdim baktım bi kimse yoktu bende biraz temizlik falan işte senin nasıl geçti çarşı pazar

güzeldi cnm valla ben bugun iş guç yapmadım malum izinliyiz ailecek kahvaltı yaptık çıktık bidaha yazdığım saatte geldik banyofalan işte sende yormasaydın kendini enerjini tuketme temizliğe lazım olur

geçikti zaten 9uydu adet günm ogün gündüz oldum akşama bitti halada gelmedi kasıklarım ve göğüslerim ağrıyor sankı heran gelcek

evet canim yaa tesadüf mü Allahin hikmetimi ne... insallah hamilelik dönemini de birlikte geciririz :)

ee cnm çekiyoz birbirimizi sakim inşalla cnm ya ben bu ay hamile olmak istiyorum en acilinden hayırlısı ile kucağıma alamak istiyorum en sağllıcaklısınla

zeynepcim nasıl olsun cnm bugün karpuz istedi ama felakettim resmen kızımdada ilk aylarda karpuz çekmişti şimdide neyse eşim buldu getirdi yarım karpuz yedim görmemişler gibi şimdide patlamak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…