2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

zeynepcim nasıl olsun cnm bugün karpuz istedi ama felakettim resmen kızımdada ilk aylarda karpuz çekmişti şimdide neyse eşim buldu getirdi yarım karpuz yedim görmemişler gibi şimdide patlamak üzereyim
ohh ohh ne gusel ye balım canın ne sıtıyosa ye ben aşermıyorum da esım as erıyor patlamıs mısır kokusundan kafayı buldum

yıorum yafrıııımmmmm wallahıı ne yapamm hem belkmhamısımdır bebesımın canı ıstıodur demı ama teyzesiii

tabı tabı ye hayatım .. bence hamıssın . ınsallah kırmızılar gelmez bebegım

kız niye yanlış anlıyayım. olurmu öyle şey. ben pek fazla bilmem böyle şeyleri. bu gün eşimle çıktık dedim bişeyler alalım aktara sorupta. sormaya çekindik adama. internetten araştırıp alırız dedik. anlıcağınız. bu konularda vahim durumdayız

ay cok da tin.. fatmagül kaybeder

KIZLAR
Bugun ikbal gürpınar ın programında denk geldin gebelikte diş cektirmek diş için vurulan bölgesel iğneler problem yaratmazmış.
sac boyatılmasınında sakıncası yok dedi doktor .sadece ilaçtan sakının diye acıklama yaptı.

sen bunları uygula tatlım gerçekten faydasını görürsün benim arkadaşım bu kürden yedi ve tam 3 tane yumurta oluşmuş doktorda devam et demiş...

çok teşekkür ederim. ben gece tok karna yesem olurmu? hiç bi zaman gece aç olmuyorumda

öyle ama tatlım ne bilim boya zaten zararlı deriye bide hamile olunca insan tedbir amaçlı çekiniyo yaptırmaya öyle değil mi ama:44::44::44:

öyle ama tatlım ne bilim boya zaten zararlı deriye bide hamile olunca insan tedbir amaçlı çekiniyo yaptırmaya öyle değil mi ama:44::44::44:

tatlim dersiden ziyade soludugumuz havayla aliyoruz en cok boyanin zehrini.. yani o keskin kokusu karisiyorya havaya, özellikle iyi havalandirilmayan bi ortamda oldugu zaman bebegi birak bizim icin bile hos olmaz

Son düzenleme:

Bende öyle düşünyrdum canım ama acıklaması su oldu:)Nefes almıyormusunuz ,zaten kirli hava soluyoruz.o sadece deride kalıyor fakat aldıgınız nefes bebege gdyr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…