- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #7.981
ohh ohh ne gusel ye balım canın ne sıtıyosa ye ben aşermıyorum da esım as erıyor patlamıs mısır kokusundan kafayı buldumzeynepcim nasıl olsun cnm bugün karpuz istedi ama felakettim resmen kızımdada ilk aylarda karpuz çekmişti şimdide neyse eşim buldu getirdi yarım karpuz yedim görmemişler gibi şimdide patlamak üzereyim
yıorum yafrıııımmmmm wallahıı ne yapamm hem belkmhamısımdır bebesımın canı ıstıodur demı ama teyzesiii
kız niye yanlış anlıyayım. olurmu öyle şey. ben pek fazla bilmem böyle şeyleri. bu gün eşimle çıktık dedim bişeyler alalım aktara sorupta. sormaya çekindik adama. internetten araştırıp alırız dedik. anlıcağınız. bu konularda vahim durumdayızkuzum birden fazla yumurtan olsun istiyosan bir tatlı kaşığı bala bir çay kaşığı çörek otu koy ağzında çiğneyerek yee...
eşinede sperm kalitesi yükselsin istiyosan keçi boynuzu yesin bebemm...sakın yanlış anlama yani ben bunları biliyorum çok ta işe yarıyomuş hatta doktor söylemişti...
ah cnm benim üzme kendini yıpratma dakikalr sonra atlatırsın banada oluyo zaman zaman bağırmak haykırmak istiyorum ama yok gelmiyo dizi ekranlara naparsın kaderde 12 ocak 2012 de fatmagulude izlememek vartmış olssun bi hafta sonrasıda var bak tek tesellim bu nolur arkadaşım sana:2::2::2::2::2:
ne kadar yenileceği hakkında bi fikrin varmı? 1 tatlı kaşığı filanmı?
ay cok da tin.. fatmagül kaybeder
kız niye yanlış anlıyayım. olurmu öyle şey. ben pek fazla bilmem böyle şeyleri. bu gün eşimle çıktık dedim bişeyler alalım aktara sorupta. sormaya çekindik adama. internetten araştırıp alırız dedik. anlıcağınız. bu konularda vahim durumdayız
çok teşekkür ederim. ben gece tok karna yesem olurmu? hiç bi zaman gece aç olmuyorumda1 tatlı kaşığı bala 1 çay kaşığı çörekotu ve 1 çay kaşığı tarçın karışırıp sabah aç karına çörekotunu iyice dişlerinle ezerek yiyorsun,aynı karışımı gece yatarken yapıp aç karına yiyorsun.reglin 2.günü başlayıp 12.günde dahil toplamda 11 gün uyguluyorsun bu kürü.
çok teşekkür ederim. ben gece tok karna yesem olurmu? hiç bi zaman gece aç olmuyorumda
sen bunları uygula tatlım gerçekten faydasını görürsün benim arkadaşım bu kürden yedi ve tam 3 tane yumurta oluşmuş doktorda devam et demiş...
hahahah hayatım nasılsın gorusmeyelı
KIZLAR
Bugun ikbal gürpınar ın programında denk geldin gebelikte diş cektirmek diş için vurulan bölgesel iğneler problem yaratmazmış.
sac boyatılmasınında sakıncası yok dedi doktor .sadece ilaçtan sakının diye acıklama yaptı.
yarın başlıyayım belki bidaha ki ay hayırlı heberle dönerim size
ama ben akşamları yemek yemeden duramam ki.olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz aç karnına yemen önemli
ıyıyız hayatım yatıstayıziyiyim tatlim sen nasilsin?? minnos nasil???
ben hamısken sac boyattım bebegım . bılıyorum sakıncası yoköyle ama tatlım ne bilim boya zaten zararlı deriye bide hamile olunca insan tedbir amaçlı çekiniyo yaptırmaya öyle değil mi ama:44::44::44:
inşallahh kuzum hepimiz hayırlı haberler veririz birbirimize ayyyy inşallahh
öyle ama tatlım ne bilim boya zaten zararlı deriye bide hamile olunca insan tedbir amaçlı çekiniyo yaptırmaya öyle değil mi ama:44::44::44:
öyle ama tatlım ne bilim boya zaten zararlı deriye bide hamile olunca insan tedbir amaçlı çekiniyo yaptırmaya öyle değil mi ama:44::44::44:
ıyıyız hayatım yatıstayız
ben hamısken sac boyattım bebegım . bılıyorum sakıncası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?