2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ayy bebısım noluyor . zaten kanamam var tepem atmıs geberıyorum . demın geldık hastaneden ..yuduf yusuf atıyorum
ne oldu canım ya neden dikkat etmiyon kendine. bu kadar haldır haldır iş yapılırmı hiç. doktor ne dedi? umarım kötü bişey yoktur. herşey yolundadır

ayy bebısım noluyor . zaten kanamam var tepem atmıs geberıyorum . demın geldık hastaneden ..yuduf yusuf atıyorum

kuzum niye ki?? bir sey olmaz insallah.. cok tanidigin kanamasi oldu ama hic bir sey olmadi cok sükür.. korkma bence bazen bebekle alakasiz kanamalar da olabiliyormus.. dinlen bir seyin kalmaz umarim.. bir de ricam yusuf ismini böyle durumlar icin kullanmayalim olur mu?? biliyorsun yusuf bi peygamberin adi.. Allahim insallah yusuf gibi yakisikli ogullar nasip eder bizlere de

Son düzenleme:
ne oldu canım ya neden dikkat etmiyon kendine. bu kadar haldır haldır iş yapılırmı hiç. doktor ne dedi? umarım kötü bişey yoktur. herşey yolundadır
ayy canım arkadasım cok korktum ınan agzım burnum bırbırıne girdi .. yok kotu bıse bebek ıyı dedı ama doktoru gozum tutmadı . sinirlerim cok bozuk ınan

kesinlikle sana katılıyorum veee amin diyorum canım benim inşallah Rabbim herkesin gönlündekini versin

askım uyardıgın ıcın sa ol ama ınan su an dişlerim bırbırıne vuruyo kocamda yat dınlen bısey yok demez mı ? cıldırdım yemın olsun . Rabbım bebeklerın en gusellerını sızlere versin insallahh ...

tatlım senin sinirlerin bozulmuş başkada bişiy yok eşin doğru söylemiş niye kızıyosun yat dinlen bi uzan ayaklarını yükseğe kaldır biraz kan dolaşımın artsın bi sıcak ballı süt iç için ısınsın kalk bilgisayarın başından

ayy canım arkadasım cok korktum ınan agzım burnum bırbırıne girdi .. yok kotu bıse bebek ıyı dedı ama doktoru gozum tutmadı . sinirlerim cok bozuk ınan
kendi doktoruna gitmedin sanırım. böyle durumlarda bi de doktor ilgilenmeyince insan gerçekten çok kötü oluyor. sen ihmal etme pazartesi kendi doktoruna hemen git. rabbim yardımcın olsun valla. zaten senin tehlikeli günlerin bitti. ama yinede tedbiri elden bırakma canım benim

kesinlikle sana katılıyorum veee amin diyorum canım benim inşallah Rabbim herkesin gönlündekini versin

yanlis düsünmüyorum di mi tatlim?? yani bu deyim nerden geliyor bilmiyorum ama dogru bulmuyorum ve ben hic kullanmiyorum.. bugün arkadasla konustuk, yusufla züleyhayi anlatti da icim bi acayip oldu.. kadin iranli, fars edebiyati okumus doktora yapmis iranda.. kitap ve siirler yazmis.. bi siirinde de yusuf peygamber geciyor.. cok hosuma gitti.. onun da bi oglu var.. masallah yaaaa insan bakmaya kiyamiyorum cok seviyorum veledi... bugün gelmis kucagima dudagini uzatiyor ayyy Allahim insallah bana da öyle dünyalar güzeli bi bebek verir yaaaaaaa isteyen herkese tabiki...

dikkat et kendine canım senin sinirlenmemen lazım ona göre
canımsın bıtanecık ablam benimmmm

canım tsk ederım onerılerın ıcın .. insan halıyle korkuyor evladını kaybetmekten ...

ıstanbulda doktor yokkı adam gıbı ozel hast . gıdıyoz adam bısen yok yorma kendını ıstırahat et dıyoo gelde adamı kesme dımı askım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…