2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

zeynep346161 yerimm ben onun hareketlerinii kıymaz ona teyzesiii onun minik ellerni ağzını burnunu yerim ben yaa

wınn var bende ınternetı de elımden alırsa artık oturur aglarım ..o zararlı bu zararlı .... kızım oluyomus benımde solemısmıydım sana senınkı ne kadarlık olduu
demek kızın oluyor zeynep..allah sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsininşallah..
benmde en büyük hayalim bir prenses
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
seyda77,
aybükem2008+,
secil80,
meri1+,
zeynep346161+,
nilufereren,
nimet42,
elifzade+,
nartanesiii

maşşllhh

kızzz ugurlu geldim topice
ayaklarımı sürttüm de geldim

kız teyzesiii hareketlenmeye basladık bizzzz

selam gusel anne nasılsın[/QUOTE]

benimki tavuk cinsinden her gece erken yatar. ben tam tersi 3 olmadan gözüme uyku girmiyo.

ay canım çok sevindim ben de kız istiyorum bakalım artık 13 haftanın içindeyim umarım sağ salim kucağına alırsın canım isim düşündün mü
evet kızımız DERİN ...

zeynep346161 yerimm ben onun hareketlerinii kıymaz ona teyzesiii onun minik ellerni ağzını burnunu yerim ben yaa
ultrason fotosunu gorsen bebegımmm oyy tatluluk ondaaaaa

demek kızın oluyor zeynep..allah sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsininşallah..
benmde en büyük hayalim bir prenses

kızzz ugurlu geldim topice
ayaklarımı sürttüm de geldim
aminnn ... Allah sana da butun arkadaslara da nasıp eylesınnnn ...

kız teyzesiii hareketlenmeye basladık bizzzz

selam gusel anne nasılsın

benimki tavuk cinsinden her gece erken yatar. ben tam tersi 3 olmadan gözüme uyku girmiyo.[/QUOTE]ayyy GÜLDÜRDÜN BENİ BENIMKIDE HADI YATALIM DIYE TUTTURDU

kizlar lutfen cevap verin..ben keciboynuzu kaynatib iciyorum, tabi esime iciriyorum ama kendimde iciyorum, bana bi zarari olmaz dimi ?
tatlım keçi boynuzunun hiç bi şekilde zaraı olmazz...kendisinide yasen daha yarrlı..pekmezinide yiyebilrsin hem çikolata gbi
şeydacım çok üzüldüm umarım allahım tekrardan nasip eder canım

aminn tatlımm

Nimet canim gecmis olsun yesil elma ye bas agrisina iyi yada 2 tane kirmizi elma

Ummu canim benim bebegim yok henuz bende 7haftalik bebegimin kalbi durdu sebepsiz 3yillik evliyim 1yil korunduk okul nedeniyle sonra okulu stopladim hamile kaldim kalbi durdu yine 1yil okula devam ettim hazirandan beri calismalara devam ama bende troit var suan tedaviyle duzeldi cok sukur beklemedeyim hayirli zamani

ayyy GÜLDÜRDÜN BENİ BENIMKIDE HADI YATALIM DIYE TUTTURDU [/QUOTE]

ayyyyyyy allaha şükür öyle dertlerim yok. başlarda yatağa yanlız girmesin diye bende giriyordum. dön sağa dön sola onuda uyutmuyodum. sonra o beni kovmaya başladı gitde rahat uyuyayım diye. benimde canıma minnet. artık teklif bile etmiyorum. o paşa paşa gidiyo yatıyo

Meriiiiiiii canim arkadasim evet ugurlu geldin hamile kalda bize sur bize bulastir tek tek hamile kalalim kiz hadi elini cabuk tut

Elicim bende esimsiz yatmazdim yani beraber giderdik ama bende senin gibi uyku problemim var o uyur bense yattigim yerde kk giriyordum onun ruhu bile duymuyordu

sende az değilmişsin. ben aşikar giriyorum nete. zaten bizim evde pc hiç kapanmaz. zavallı sabah 12- gece 2 ful time çalışıyo. üzülüyom valla. bi gün dayanamıcak ama bakalım ne zaman. pc yi yatağa sokarsam artık bilmiyorum ne olurr

merhaba kızlar bi sorum olacak şeffaf uzayan akıntının geldiği günmü yumurtlama günü oluyor acaba cevap verirseniz sevinirim

merhaba kızlar bi sorum olacak şeffaf uzayan akıntının geldiği günmü yumurtlama günü oluyor acaba cevap verirseniz sevinirim

nettende okuduğum kadarıyla evet cnm zaten seninde hissetmen lazım kasıklarda ağrı da olur adet sancısı gibi benim yumurtlamam öyleydi herkezde farklı olabilir

nettende okuduğum kadarıyla evet cnm zaten seninde hissetmen lazım kasıklarda ağrı da olur adet sancısı gibi benim yumurtlamam öyleydi herkezde farklı olabilir

bende çok açık fark ettim canım adetimin 12.günü sol tarafımda bi ağrı oldu bacaklarıma doğru inen acaba yumurtlamamı oluyor diye içimden geçirdim lavaboya gittiğimde uzayan şeffaf akıntıyı gördüm o akıntıyı görmeden 5 6 saat önce ilişki olmuştu ertesi gün yine oldu ama bu şeffaf akıntıyı gördükten 4 gün sonrada kanamam oldu bunu anlayamadım normal adet kanamasından az vede koyu renkti 4 gün sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…