- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.521
kız teyzesiii hareketlenmeye basladık bizzzz
selam gusel anne nasılsın
demek kızın oluyor zeynep..allah sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsininşallah..wınn var bende ınternetı de elımden alırsa artık oturur aglarım ..o zararlı bu zararlı .... kızım oluyomus benımde solemısmıydım sana senınkı ne kadarlık olduu
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
seyda77,
aybükem2008+,
secil80,
meri1+,
zeynep346161+,
nilufereren,
nimet42,
elifzade+,
nartanesiii
maşşllhh
kız teyzesiii hareketlenmeye basladık bizzzzohh ıyı yaptın bebekimmm ıyı uyudu bu saatteee . nasılsın sen
aman du bakalım yarın amaeliyet günü olmazsa çarşamba bi giderim
aminn inşallah hepimizin tatlımm
geçmiş olsun kzuuzm ne oldu kii
ohh afyet olsun meleiğim benimm ..kız çok yorma bebğide yorcan hee...
evet kızımız DERİN ...ay canım çok sevindim ben de kız istiyorum bakalım artık 13 haftanın içindeyim umarım sağ salim kucağına alırsın canım isim düşündün mü
ultrason fotosunu gorsen bebegımmm oyy tatluluk ondaaaaazeynep346161 yerimm ben onun hareketlerinii kıymaz ona teyzesiii onun minik ellerni ağzını burnunu yerim ben yaa
aminnn ... Allah sana da butun arkadaslara da nasıp eylesınnnn ...demek kızın oluyor zeynep..allah sağlıklı,hayırlı evlat nasip etsininşallah..
benmde en büyük hayalim bir prenses
kızzz ugurlu geldim topice
ayaklarımı sürttüm de geldim
kız teyzesiii hareketlenmeye basladık bizzzz
selam gusel anne nasılsın
tatlım keçi boynuzunun hiç bi şekilde zaraı olmazz...kendisinide yasen daha yarrlı..pekmezinide yiyebilrsin hem çikolata gbikizlar lutfen cevap verin..ben keciboynuzu kaynatib iciyorum, tabi esime iciriyorum ama kendimde iciyorum, bana bi zarari olmaz dimi ?
şeydacım çok üzüldüm umarım allahım tekrardan nasip eder canım
ayyy GÜLDÜRDÜN BENİevet kızımız DERİN ...
ultrason fotosunu gorsen bebegımmm oyy tatluluk ondaaaaa
aminnn ... Allah sana da butun arkadaslara da nasıp eylesınnnn ...
benimki tavuk cinsindenher gece erken yatar. ben tam tersi 3 olmadan gözüme uyku girmiyo.
aaaaaaaaaaa olurmu öyle şey canım. sayfalar okadar hızlı ilerliyoki msj yazınca bile geri dönüp okuyorum kaçırdığım bişey varmı diye:26: affet bbebeğim farkedemedim bianelifzade ne iş slm falan yok ayran iştik ayranmı düştük canikom
iyi geceler canımneyse kızlar benimki kapat artık bilgisayarı diye başımın etini yiyor.iyi geceler hepinize bayy
Meriiiiiiii canim arkadasim evet ugurlu geldin hamile kalda bize sur bize bulastir tek tek hamile kalalim kiz hadi elini cabuk tut
Elicim bende esimsiz yatmazdim yani beraber giderdik ama bende senin gibi uyku problemim var o uyur bense yattigim yerde kk giriyordum onun ruhu bile duymuyordu
merhaba kızlar bi sorum olacak şeffaf uzayan akıntının geldiği günmü yumurtlama günü oluyor acaba cevap verirseniz sevinirim
nettende okuduğum kadarıyla evet cnm zaten seninde hissetmen lazım kasıklarda ağrı da olur adet sancısı gibi benim yumurtlamam öyleydi herkezde farklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?