2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yani 38 gun adet görmedin değilmi cnm ya ben 18 aralıkta düşük yaptın ayın beşinde lekelenme geldi kahverengi ve sadece 24 saat surdu o adet değil dimi cnm

bi anda pembe geldi içimden ama biliyon ben pekte başarılı değilim bu konularda bana heyecqan bastı resmen ama iyi gidiyosun maşalla

şimdi dr yumurtam çatlamış mı diye bakacak ya ben bide önce tahlili yaptıracam ondan snra göstermek için girecem ya tahlilde b hcg yoksa sonradan da bana yapalım demez ki off yaren bişey söyle bana

slm seyda77 bende bu kanala yeni katıldım baktım bebiş felan okudum:) bende cumartesi aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum heyecanla allahım kimseyi bebişle sınamasın

nasıl kar yağıyo burda yaa ay ne güzel yaren gibi oynayasım geldi hee
ayy burda da çok güzel yağıyo az önce dışrı çıktım bi sagar içtimm kardan kadın oldum içeri girdimm

yani 38 gun adet görmedin değilmi cnm ya ben 18 aralıkta düşük yaptın ayın beşinde lekelenme geldi kahverengi ve sadece 24 saat surdu o adet değil dimi cnm
valla bilemicem kuzum bence değilidr ama..ayy kız bebk vrmışta yerleşiyo olmasınn kızzz
şimdi dr yumurtam çatlamış mı diye bakacak ya ben bide önce tahlili yaptıracam ondan snra göstermek için girecem ya tahlilde b hcg yoksa sonradan da bana yapalım demez ki off yaren bişey söyle bana

ttalım eminmisin beta hcg bakcana bence yumurtlık la ilgili olckk o

ah cnm keşem ya yumurtlama dönemide oluyo bazen şeydam hep guzel şeylere inanmak istiyorum bugun 30.gun

işallah yaren çok zor bi süreç burayı sürekli takip ediyorum bazen sinirleniyorum bi daha okumayacam diyorum bazende bırakamıyorum burda yazılanlar umut oluyor bana

kuzum bu tahlil hormon için falanmış daha önce muayene oldum ben yumurtlama takibi yapılıyor dr bana bide ayın 18 inde gel dedi işte tahlil için...

Son düzenleme:
ahanda ne yakalaldımmmmmmmmmmmmmm...

hani senin facen yoktu..
tatlım ben burda paylaştım o yazıyı o burda okudu
kuzum bu tahlil hormon için falanmış daha önce muayene oldum ben yumurtlama takibi yapılıyor dr bana bide ayın 18 inde gel dedi işte tahlil için...
evet banada yapodu hem ultrasonla bakoduı hemde elndeki tahlillle bakodu çatladına
Kızlar ben gelllldiiiiiimmmmmmmmm... Hepinize hayırlı akşamlar, sohbetiniz baldan tatlı olsun...

hoşgeldinn balımmm

oda çok mutlu oldu yarının planını yapıyo

tatlım işste tahlil yapılcak yerde illa dr yazması gerekmiyo özelde

ahh canım benim kıyamam ben ona yaa yarın babasıyla bi güzel oynar o şimdi ayy özendim heekuzum dr muayene olmadan yapmıyolar ben srdum önce muayene olacaksın ona dr karar verecek dediler bende diyorum ki dr a söylesem mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…