- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.721
tatlım 22 kasımda düşük yaptım 30 aralıkta kan pırtısı gbi aynı düşüğün ilk günü gbi kahverengi akıntı geldi 2 ocakta doktara gttim bu adet kanamsı dedi martta gel bana dedi ondan önce gelme dedi işte bugn bitti benimki..abdest aldım ağda yaptımm amann ne görim yine kahverengi akıntı...bitcek yarın inşllh
evet tatlımm okummk gerekir ztn en büyük korkum o..neyse unutalım boşver onu
nasıl kar yağıyo burda yaa ay ne güzel yaren gibi oynayasım geldi hee
bi anda pembe geldi içimden ama biliyon ben pekte başarılı değilim bu konularda bana heyecqan bastı resmen ama iyi gidiyosun maşalla
şimdi dr yumurtam çatlamış mı diye bakacak ya ben bide önce tahlili yaptıracam ondan snra göstermek için girecem ya tahlilde b hcg yoksa sonradan da bana yapalım demez ki off yaren bişey söyle bana
ayy burda da çok güzel yağıyo az önce dışrı çıktım bi sagar içtimm kardan kadın oldum içeri girdimmnasıl kar yağıyo burda yaa ay ne güzel yaren gibi oynayasım geldi hee
valla bilemicem kuzum bence değilidr ama..ayy kız bebk vrmışta yerleşiyo olmasınn kızzzyani 38 gun adet görmedin değilmi cnm ya ben 18 aralıkta düşük yaptın ayın beşinde lekelenme geldi kahverengi ve sadece 24 saat surdu o adet değil dimi cnm
şimdi dr yumurtam çatlamış mı diye bakacak ya ben bide önce tahlili yaptıracam ondan snra göstermek için girecem ya tahlilde b hcg yoksa sonradan da bana yapalım demez ki off yaren bişey söyle bana
slm seyda77 bende bu kanala yeni katıldım baktım bebiş felan okudum:) bende cumartesi aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum heyecanla allahım kimseyi bebişle sınamasın
ayy burda da çok güzel yağıyo az önce dışrı çıktım bi sagar içtimm kardan kadın oldum içeri girdimm
valla bilemicem kuzum bence değilidr ama..ayy kız bebk vrmışta yerleşiyo olmasınn kızzz
ttalım eminmisin beta hcg bakcana bence yumurtlık la ilgili olckk o
hoşbulduk kızlarrr nabersiniz bakalım??şeyda sen beni bitirdin bugün yaa o yazı neydi öylee
ayy burda da çok güzel yağıyo az önce dışrı çıktım bi sagar içtimm kardan kadın oldum içeri girdimm
valla bilemicem kuzum bence değilidr ama..ayy kız bebk vrmışta yerleşiyo olmasınn kızzz
ttalım eminmisin beta hcg bakcana bence yumurtlık la ilgili olckk o
slm seyda77 bende bu kanala yeni katıldım baktım bebiş felan okudum:) bende cumartesi aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum heyecanla allahım kimseyi bebişle sınamasın
Kızlar ben gelllldiiiiiimmmmmmmmm... Hepinize hayırlı akşamlar, sohbetiniz baldan tatlı olsun...
tatlım ben burda paylaştım o yazıyı o burda okuduahanda ne yakalaldımmmmmmmmmmmmmm...
hani senin facen yoktu..
evet banada yapodu hem ultrasonla bakoduı hemde elndeki tahlillle bakodu çatladınakuzum bu tahlil hormon için falanmış daha önce muayene oldum ben yumurtlama takibi yapılıyor dr bana bide ayın 18 inde gel dedi işte tahlil için...
Kızlar ben gelllldiiiiiimmmmmmmmm... Hepinize hayırlı akşamlar, sohbetiniz baldan tatlı olsun...
ahanda ne yakalaldımmmmmmmmmmmmmm...
hani senin facen yoktu..
hoşgeldin hoşgeldin nasılsınnnn canımmm???
sende hosgeldın balım ..Kızlar ben gelllldiiiiiimmmmmmmmm... Hepinize hayırlı akşamlar, sohbetiniz baldan tatlı olsun...
hoşgeldin hoşgeldin nasılsınnnn canımmm???
oda çok mutlu oldu yarının planını yapıyo
tatlım işste tahlil yapılcak yerde illa dr yazması gerekmiyo özelde
tatlım ben burda paylaştım o yazıyı o burda okudu
evet banada yapodu hem ultrasonla bakoduı hemde elndeki tahlillle bakodu çatladına
hoşgeldinn balımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?