2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlım ben burda paylaştım o yazıyı o burda okudu

evet banada yapodu hem ultrasonla bakoduı hemde elndeki tahlillle bakodu çatladına

hoşgeldinn balımmm

ay oyle mıydıııı???

pardon sekercınınkızı gunahını aldımm.. cennete gıdersın artıkınnn

bizde seni özledim ablam benimm iyiki geldin ohh temizliğinide yapmışsınn misss

Kızlar bugün aşılamam vardı ya, kıl payı yetiştik saat 11:15 te aşılamam yapıldı, artık yumurtlamaya denk geldi mi gelmedi mi bilemiyorum ama ne yalan söyliyeyim heyecandan ölüyorum adeta... Ne olur dua edin benim için, inşallah Rab'bim hayırlısıyla bu ay bana anne olma güzelliğini lütfeder ve sizlerle müjdeli haberimi paylaşırım...

ayy inşallahh canım benim yaa hepimiz 2012 de bebeişlerimizi kucağımıza alsak rabbim sen nasip eyleee...

işallah canım sürekli dua ediyorum hepimimiz için.

Rabbım hayırlısını versın canım benım ınsallah gusel haberlerle gelırsın

valla günahımı aldın bak şimdii
abla su 12. haftadan ıtıbarenki baş agrısı ne benzer mıgrene kafamı duvarlara vurcam yemınler olsun . artık derınle konusmaya basladım ahh cocugum annene acımıyomusun kı sen bu kadar canımı yakıyosun demeye basladım .. ayyyyy abla ben napcam yaa

zeynepcim nasılsın bebemm niye üzgünsün sen bakimm
abla su 12. haftadan ıtıbarenki baş agrısı ne benzer mıgrene kafamı duvarlara vurcam yemınler olsun . artık derınle konusmaya basladım ahh cocugum annene acımıyomusun kı sen bu kadar canımı yakıyosun demeye basladım .. ayyyyy abla ben napcam yaa

kuzum dr una danıştın mı bu konuyu??ne bileyimbazı ilaçlar kullanılıyo gebelikte bildiğim kadarıylaa:44::44:

ayy inşallahh canım benim yaa hepimiz 2012 de bebeişlerimizi kucağımıza alsak rabbim sen nasip eyleee...

işallah canım sürekli dua ediyorum hepimimiz için.

Rabbım hayırlısını versın canım benım ınsallah gusel haberlerle gelırsın

Amiiinnnnnnnn canımlarım benim, amin... İnşallah Rab'bim bizlere anne olmayı hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder... Valla içimde kelebekler uçuşuyor sanki...

Bu arada kızlar ben kocişle dışarı çıkıyom çoook sakin enfes bir kar yağışı var, az biraz romantizim yaşayıp gelicem...

kuzum dr una danıştın mı bu konuyu??ne bileyimbazı ilaçlar kullanılıyo gebelikte bildiğim kadarıylaa:44::44:
beyın damarları genıslemeye baslıyormus . kan basıncı yukseldıgı ıcın parol verdı bana . ama onu da kullanmak ıstemıyrm ..

hadı bakalım ...

kızlar ben kaçıyorum kocişle karda yürümeye çıkacaz ayy beyazgalam da öyle yapıyomuş ohh ohh hadi iyi gecelr hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…