2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bende çok ağlamıştımm kuzum yaa anneme tekme bile atmıştımm oyy annem oyy benden çok çekti garibimmm...
:))) benmde aynı anım var... benm annemde cok çekti benden kıs(
şeyda gitti koca ncıty yandı kül oldu
(( ben cok seviordum yanmasaydı keşke..
yoksa şeyda mııı yaktı

slm seyda77 bende bu kanala yeni katıldım baktım bebiş felan okudum:) bende cumartesi aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum heyecanla allahım kimseyi bebişle sınamasın
hayırlı haberlerle geçirsin inşallah..
ahh sendemi canım..
Allah gönlünün rızasını versin.. hayırlı haberle inşallah
hosgeldınız ... nasılsınızzz?
iim zeynep senin basın agrıormus üzüldüm
şimdi nasılsın?
wayy kankim gelmiş ben çıkacam sen geldin olmadı bak şimdi
aaaaaaaaaaa nereye kankiiimmm
kızlar ben kaçıyorum kocişle karda yürümeye çıkacaz ayy beyazgalam da öyle yapıyomuş ohh ohh hadi iyi gecelr hepinizi öptüm

ayyy ne romantikkk
bende benm kocişe diorum ama kkalkamıor yerinden

evet kızlar itiraf ediyorumm...bana ncity nin ihalesini vermediler diye ben gece 300 da gtip yaktımmm...sinama salonndan başldım yakmaya

yaa kızlar regenn nesi var keyfi yoktu dün gece..bugnde gelmdi çok özldim onu saremnazı ttalıcadiyii...menbeta gündüz giro ztnn

hoşbuldk canımmm ayyy kankimmmm
şekercinin kızı sana kankim demiş bende dedm aaaaaa yaren benm kankim:2:
sonra bizde konustuk anlaştık üçlü kanki olduk

ah cnm benim böle kardeş kardeş kankileşeli ya adını bu sayfada görmeyi çok özlemişim ya guzel hbrlerle döndun çok şukur baba iyi olmuş artık burada kal

ah cnm benim böle kardeş kardeş kankileşeli ya adını bu sayfada görmeyi çok özlemişim ya guzel hbrlerle döndun çok şukur baba iyi olmuş artık burada kal

bende çok özlemişim canım...
neredeyse 1 haftadır sadece özelleşebiliyorduk hiç girdigimiz zamanlar denk gelmıorduk:)
babamda iyi çok şükürrr

bende çok özlemişim canım...
neredeyse 1 haftadır sadece özelleşebiliyorduk hiç girdigimiz zamanlar denk gelmıorduk:)
babamda iyi çok şükürrr

evet cnm denk gelemedik ama ben hep seni takipteydim senin yerin apayrı ee ayrılık bitti çalışmalara devam

ben zten çok uykucuyum çok severim uykuyuu...sbah 8 de kalktım ztn...şimdi tırnaklarıma bi manikür petidükür yapimde banyo yapcam daha

ahh bende severm ama gündüz uykusunu

birde manikür pedikür haaa..bir dahaki bakım gecene katılmak isterim
çok özendm sanaaa...banyodan sonrada yatağa düşersin zaten

evet cnm denk gelemedik ama ben hep seni takipteydim senin yerin apayrı ee ayrılık bitti çalışmalara devam

ahhh yavrucum seninde yerin bende apayrı..
biçok kişiyle tanıstım burda ama senn gibi vefalısını,düşüncelisini görmedim..
en canım dedklerim bile unuttu gitti beni..iiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…