- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.761
:))) benmde aynı anım var... benm annemde cok çekti benden kısbende çok ağlamıştımm kuzum yaa anneme tekme bile atmıştımm oyy annem oyy benden çok çekti garibimmm...
şeyda gitti koca ncıty yandı kül oldu
hayırlı haberlerle geçirsin inşallah..slm seyda77 bende bu kanala yeni katıldım baktım bebiş felan okudum:) bende cumartesi aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum heyecanla allahım kimseyi bebişle sınamasın
ahh sendemi canım..Kızlar bugün aşılamam vardı ya, kıl payı yetiştik saat 11:15 te aşılamam yapıldı, artık yumurtlamaya denk geldi mi gelmedi mi bilemiyorum ama ne yalan söyliyeyim heyecandan ölüyorum adeta... Ne olur dua edin benim için, inşallah Rab'bim hayırlısıyla bu ay bana anne olma güzelliğini lütfeder ve sizlerle müjdeli haberimi paylaşırım...
iim zeynep senin basın agrıormus üzüldümhosgeldınız ... nasılsınızzz?
aaaaaaaaaaa nereye kankiiimmmwayy kankim gelmiş ben çıkacam sen geldin olmadı bak şimdi
kızlar ben kaçıyorum kocişle karda yürümeye çıkacaz ayy beyazgalam da öyle yapıyomuş ohh ohh hadi iyi gecelr hepinizi öptüm
oyy kızlar saçıma zeytin yağ sürdümmm ohh miss bakım yapomm
şeydacımmm ooo maaşallahhh
ağdalar,saç bakımları kocişin yaşadıne sanslı adam ne bakımlı eşi var
iştemi şu anda?
evet kızlar itiraf ediyorumm...bana ncity nin ihalesini vermediler diye ben gece 300 da gtip yaktımmm...sinama salonndan başldım yakmaya
kızlarrrr ben geldimmm
keyifler nasıl bakalım.. ben geçmiş göz atıp geliorum
şeydacım tamamen mi yanmış?
son halini gördün mü? ben cok üzülüyorum çok seviyordumm:2:
oooo kuşum hoşgeldin
hoşbuldk canımmm ayyy kankimmmm
şekercinin kızı sana kankim demiş bende dedm aaaaaa yaren benm kankim:2:
sonra bizde konustuk anlaştık üçlü kanki olduk
ah cnm benim böle kardeş kardeş kankileşeli ya adını bu sayfada görmeyi çok özlemişim ya guzel hbrlerle döndun çok şukur baba iyi olmuş artık burada kal
ee kızlar konuşunn..ztn uykumm gelo ona göre hee...
bende çok özlemişim canım...
neredeyse 1 haftadır sadece özelleşebiliyorduk hiç girdigimiz zamanlar denk gelmıorduk:)
babamda iyi çok şükürrr
seydacım sen dün de erken yatmıstın..
görmeyeli uykucu mu oldun yoksa
ben zten çok uykucuyum çok severim uykuyuu...sbah 8 de kalktım ztn...şimdi tırnaklarıma bi manikür petidükür yapimde banyo yapcam daha
ahh bende severm ama gündüz uykusunu
birde manikür pedikür haaa..bir dahaki bakım gecene katılmak isterim
çok özendm sanaaa...banyodan sonrada yatağa düşersin zaten
evet cnm denk gelemedik ama ben hep seni takipteydim senin yerin apayrı ee ayrılık bitti çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?