- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.801
adetimi 4gün geçti beta hcg yaptırdım. Değerim 442 çıktı doktor 2haftalık hamilesinnnnnnnnnnnnn dedi
Rabbim hayırlı evlatlarımzı kucağımıza almayı nasip etsin. Allahm darısı bebek istiyenlere
prolaktinim gene yüksekkk cıktıı..
ama adetime 3 gun kala bhcg 69,9.. sanırsam bennn
ne olursunuz dua edın benımm içinnnn...
HAYIRLII OLSUNNNN......benım de bugun 4.gunum 4 gun geçtii..eşim test aldırtmıyor bırak 1 hafta gecsın dıye tutturduuu
alma canım bekle daha sağlam olsun diycem ama kan da çıkar valla hamişsen git gizlice kan ver bence
adetimi 4gün geçti beta hcg yaptırdım. Değerim 442 çıktı doktor 2haftalık hamilesinnnnnnnnnnnnn dedi
Rabbim hayırlı evlatlarımzı kucağımıza almayı nasip etsin. Allahm darısı bebek istiyenlere
HAYIRLII OLSUNNNN......benım de bugun 4.gunum 4 gun geçtii..eşim test aldırtmıyor bırak 1 hafta gecsın dıye tutturduuu
kuşum senin 4 gun gecmezmiş iş eee işide sağlam tuttun bu ay sende biz gibi gun aşırıcı bişey diyimmi yolda sanki bizim ufaklık gibi ay ben catlarım kız yap artık test gizlice söleme eşine
canımmmm membetammmm ah ne sevindim anlatamam sana..prolaktinim gene yüksekkk cıktıı..
ama adetime 3 gun kala bhcg 69,9.. sanırsam bennn
ne olursunuz dua edın benımm içinnnn...
selincim cok sevindim..Allah ım sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah..adetimi 4gün geçti beta hcg yaptırdım. Değerim 442 çıktı doktor 2haftalık hamilesinnnnnnnnnnnnn dedi
Kızlar bugun dayanamadım koştum test aldım ama tiş yapmıştım yarım saat olmadan gelen 3 damlacık tişimle yaptım testte ilk başta ncecik kıl kadar çizgi(zor gorunuyordu) 20 dakıka sonra cok ucucuk pembe cıktı ama emın değilim emin olmak ıcın sabah ılk ıdrarla deneyeceğim dua edin:) yorumlarınızıda beklıyorum:=)
hamilesin bence hamilesin
İnşallah yarın guzel haberlerle gelirim size cok az sancı var ama hamılelıgın ılk ayında olur dıyorlar dogru mu?
Kızlar bugun dayanamadım koştum test aldım ama tiş yapmıştım yarım saat olmadan gelen 3 damlacık tişimle yaptım testte ilk başta ncecik kıl kadar çizgi(zor gorunuyordu) 20 dakıka sonra cok ucucuk pembe cıktı ama emın değilim emin olmak ıcın sabah ılk ıdrarla deneyeceğim dua edin:) yorumlarınızıda beklıyorum:=)
ay yok kız gizli iş yapmam;bende çatlıyorumda rahatt bir kocam var işte ne kötüü dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?