2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

adetimi 4gün geçti beta hcg yaptırdım. Değerim 442 çıktı doktor 2haftalık hamilesinnnnnnnnnnnnn dedi
Rabbim hayırlı evlatlarımzı kucağımıza almayı nasip etsin. Allahm darısı bebek istiyenlere

HAYIRLII OLSUNNNN......benım de bugun 4.gunum 4 gun geçtii..eşim test aldırtmıyor bırak 1 hafta gecsın dıye tutturduuu

adetimi 4gün geçti beta hcg yaptırdım. Değerim 442 çıktı doktor 2haftalık hamilesinnnnnnnnnnnnn dedi
Rabbim hayırlı evlatlarımzı kucağımıza almayı nasip etsin. Allahm darısı bebek istiyenlere

canım çoook tebrik ederim allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah

Tebrik ederim canım İnşallah sağsalim kucağınada alırsın nazar değmesin inşallah Darısı benimde başıma

iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar .Allah olmayanlara nasip etsin. Ayyyyy herkezın göbüşü bebiş dolsunnnnnn

HAYIRLII OLSUNNNN......benım de bugun 4.gunum 4 gun geçtii..eşim test aldırtmıyor bırak 1 hafta gecsın dıye tutturduuu

kuşum senin 4 gun gecmezmiş iş eee işide sağlam tuttun bu ay sende biz gibi gun aşırıcı bişey diyimmi yolda sanki bizim ufaklık gibi ay ben catlarım kız yap artık test gizlice söleme eşine

hayırlı olsun bebişim ya cok sevindim bu ara topikten hep guzel haberler geliyo darısı başımıza bence burda gebe kalanlara yeni topik şart oldu 2012 uğurlu oldu göbüşler bebiş doldu

kuşum senin 4 gun gecmezmiş iş eee işide sağlam tuttun bu ay sende biz gibi gun aşırıcı bişey diyimmi yolda sanki bizim ufaklık gibi ay ben catlarım kız yap artık test gizlice söleme eşine

ay yok kız gizli iş yapmam;bende çatlıyorumda rahatt bir kocam var işte ne kötüü dimiii

Kızlar bugun dayanamadım koştum test aldım ama tiş yapmıştım yarım saat olmadan gelen 3 damlacık tişimle yaptım testte ilk başta ncecik kıl kadar çizgi(zor gorunuyordu) 20 dakıka sonra cok ucucuk pembe cıktı ama emın değilim emin olmak ıcın sabah ılk ıdrarla deneyeceğim dua edin:) yorumlarınızıda beklıyorum:=)

prolaktinim gene yüksekkk cıktıı..

ama adetime 3 gun kala bhcg 69,9.. sanırsam bennn

ne olursunuz dua edın benımm içinnnn...
canımmmm membetammmm ah ne sevindim anlatamam sana..
Ağlıyorum canm pc başında,çok duygusalım bu ara ben(
bugece hep sana dua etcem bebişin sana sıkı sıkı tutunsun diye..
ama sen de benm için dua et olur mu?
çok çok tebrik ediyorum seni
selincim cok sevindim..Allah ım sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah..
bende 1.5yıldır beklıyorum o bebeği..
Ah 2 güzel haber aldım artık sıra bana geldiiii

inşallah denizcim inşallah gönlünce olur herşey..
yarın sabahtan yap ve bizlere haber ver olur mu?
Nasıl seviniyorum böle haberler duydukça..

inşallah denizcim inşallah gönlünce olur herşey..
yarın sabahtan yap ve bizlere haber ver olur mu?
Nasıl seviniyorum böle haberler duydukça..[/QUOTE]

İnşallah yarın guzel haberlerle gelirim size cok az sancı var ama hamılelıgın ılk ayında olur dıyorlar dogru mu?

tatlım bak bu topikte yapan arkadaşlarımızın hepsi hamileliklerini bu incecik çizgi ile öğrendi erken dönem olduğundan biz gectimiz ay aynı dönemlerle aynı üzücü olayı yaşadık sen bana umut oldun yarın mutlaka hbr bekliyoruz cnm bak burada ince silik çizgi çıkıpta hamile olmayan hiçkimseye rastlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…