2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım benim dualarım hep bizimle allah tamamına erdirsin inşallahh darısı tüm isteyenlerin başına ayy sende dua et bizim için tatlımm

rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin işallah canım.

canım benim dualarım hep bizimle allah tamamına erdirsin inşallahh darısı tüm isteyenlerin başına ayy sende dua et bizim için tatlımm

çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. Allahım tez zamanda sizinde böyle haberler vermenizi nasip etsin inşallah...

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooooo evli mutlu hamiş kadın geldi nasılsınız bakalım benım canım arkadaslarımmmmmm .... tatlıcadı1 tebrıkler

Allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu tattırır inşallah sana canım benim üzülme inşallah olacak
teşekkür ederm denizcim..
inşallah tattırır bazen umutsuzluğa düşsemde...
bu arada ben senn yernde olsam heyecandan uyuyamazdım bu gece

ne güzel bir kalbin var yarenim..
kırgınlıklar kızgınlıklar hepimiz iiçin..

wayy bugün erkencisin kankiii nabersin canım benimm

slm canım hoşgeldin nasıl oldu baş ağrınn???
cooookk iyiyim bugun ultrasona gırdım ohh benım kızın keyfı yerinde masallah bı gorsenız hıc durmuyoo ama bı hareketı benı kırdı gülmektenn . ellerını aldı bırbırıne sardı sonra aldı bı elını kusunun ustune koydu kapattı .. utandı benim bebıss

nasılsınız kızlar şimdi geldim kar oynadık:)adetime 5 gn var test yaptım dayanamadım ama elde var sıfır
sanki adet olacakmısım gbide geliyorpufff pufff ama aldıgımız haberler cok mutlu ediyor hamişlerimiz cogaldı oleyyyy

bu duyguyuu yaşamayı en çok hakedenlerden birisiydin sen tatlicadimm..
Allahım kucağına almayı da nasip etsin..
SENİ ÇOOOOK SEVİYORUMM

A L L A H I M N A Z A R L A R D A N K O R U S U N S İ Z İ

Son düzenleme:

ay ay ayyyyy senin cimcimede annesi gibi cilveli olcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…