- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.841
kızlar söylemiş ama bende diyivereyim... HAMİLEYİM...
sabah idrar testi yaptım göz yanılması gibi bi 2. çizgi çıktı. o kadar silikti ki anlatamam yani... sonra kızlara yazdım faceden kan testi yapmamı söylediler sağolsunlar ben akıl edemedim heyecandan ne olduğumu şaşırdıydım çünkü. akşam 4:30da kan sonucumu aldım 47,9 çıktı.
meleğim çok çok küçük daha teyzeleri.. dua edin banada değerim artsın...
not: ben buraya girmiyordum. kırgınlık falan işte. ama önemli değil,şimdi açıpta konu karıştırmayacağım. size güzel haber verdim(geç oldu ama biraz olsun) inşallah devamınıda getirebilirim
TATLICADI arkadaşım hernekadar senle tatsız bişeyler yaşasakta böle guzel bi habere kayıtsız kalamadım çok tebrik ederim gercekten çok çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınada almanı nasip etsin inşalla senin açmış bulunduğun bu güzel topik hepimize uğurlu gelir dualarım seninle ve küçük mercimeğinle
rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin işallah canım.
canım benim dualarım hep bizimle allah tamamına erdirsin inşallahh darısı tüm isteyenlerin başına ayy sende dua et bizim için tatlımm
teşekkür ederm denizcim..Allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu tattırır inşallah sana canım benim üzülme inşallah olacak
TATLICADI arkadaşım hernekadar senle tatsız bişeyler yaşasakta böle guzel bi habere kayıtsız kalamadım çok tebrik ederim gercekten çok çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınada almanı nasip etsin inşalla senin açmış bulunduğun bu güzel topik hepimize uğurlu gelir dualarım seninle ve küçük mercimeğinle
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooevli mutlu hamiş kadın geldi nasılsınız bakalım benım canım arkadaslarımmmmmm .... tatlıcadı1 tebrıkler
ayy inşallah tatlım yaa darısı bizlerin başına...
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooooooevli mutlu hamiş kadın geldi nasılsınız bakalım benım canım arkadaslarımmmmmm .... tatlıcadı1 tebrıkler
teşekkür ederm denizcim..
inşallah tattırır bazen umutsuzluğa düşsemde...
bu arada ben senn yernde olsam heyecandan uyuyamazdım bu gece
ne güzel bir kalbin var yarenim..
kırgınlıklar kızgınlıklar hepimiz iiçin..
cooookk iyiyim bugun ultrasona gırdım ohh benım kızın keyfı yerindeslm canım hoşgeldin nasıl oldu baş ağrınn???
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
amin kuşum darsı başımıza
Amin canım ya inşallaaahhh :))) Zaten ilk sizlerle paylaşıcam hamiş haberlerimi
wayy bugün erkencisin kankiii nabersin canım benimm
cooookk iyiyim bugun ultrasona gırdım ohh benım kızın keyfı yerindemasallah bı gorsenız hıc durmuyoo ama bı hareketı benı kırdı gülmektenn . ellerını aldı bırbırıne sardı sonra aldı bı elını kusunun ustune koydu kapattı .. utandı benim bebıss
valla canım bu gün öyle güzel haberler aldıkki ağrılarımı unuttum valla. sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?