2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Yaren mükemmel cevap yazmışsın inşallah öyledir sabah kalkar kalkmaz yapıp paylasacagım ama bıraz adet sancım var bakalım

Kızlar adet günüm 3 gün geçtikten sonra test yaptım önce yarım ince belırsız bır çizgi yarım saat sonra 2.çizgi belirdi.Ancak adet sancım var hamılelıgın ılk ayında sancı olur mu????yasayanlar cevap verin ne olur?

Cok sevindim ya inanin duydugumda sok gecirdim bi menbeta bide tatlicadi hamilelerini ogrendim

Allah sonuna kadar saglikli bir hamilelik nasip etsin herkeze Insaallah

cnm bu dönemde adet belirtilerini yaşayan pek çok insan var nu da ader sancısı olsa gerek yarın bi kan testide yapta garanti olsun cnm hiç düşükten sonra lekelenme falan yaşdınmı

ayyy kızlar ne güzal haberle paylaşmışsınız öyledarısı bizim de başımıza işallah

slm kızlarrr ben geldim ayy hamişlerimiz varmış çoook sevindim darısı tüm isteyenlerin başına...
menbetam tatlıcadım selincim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin rabbimm..

Son düzenleme:
cnm bu dönemde adet belirtilerini yaşayan pek çok insan var nu da ader sancısı olsa gerek yarın bi kan testide yapta garanti olsun cnm hiç düşükten sonra lekelenme falan yaşdınmı

Parça bile düşürdüm canım kanamam cok oldu ılk basta pembe bır damla geldi yerleşme kanamasıdır dedım aradan 10 gün sonra kahverengi lekelenme geldi korktum doktora gttim hamılesın dedı progestan verdı ama dusebılır dedı ve 4 gun sonrasında düştü zaten parca seklınde kanamam oldu 5 gun o kadar

Sadece birkaç saattir yokum ama ne güzel şeyler olmuş hadi hayırlısı canlarım bebiş haberleri alırız inşallah

kızlar söylemiş ama bende diyivereyim... HAMİLEYİM...

sabah idrar testi yaptım göz yanılması gibi bi 2. çizgi çıktı. o kadar silikti ki anlatamam yani... sonra kızlara yazdım faceden kan testi yapmamı söylediler sağolsunlar ben akıl edemedim heyecandan ne olduğumu şaşırdıydım çünkü. akşam 4:30da kan sonucumu aldım 47,9 çıktı.
meleğim çok çok küçük daha teyzeleri.. dua edin banada değerim artsın...

not: ben buraya girmiyordum. kırgınlık falan işte. ama önemli değil,şimdi açıpta konu karıştırmayacağım. size güzel haber verdim(geç oldu ama biraz olsun) inşallah devamınıda getirebilirim

TATLICADI arkadaşım hernekadar senle tatsız bişeyler yaşasakta böle guzel bi habere kayıtsız kalamadım çok tebrik ederim gercekten çok çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınada almanı nasip etsin inşalla senin açmış bulunduğun bu güzel topik hepimize uğurlu gelir dualarım seninle ve küçük mercimeğinle

rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin işallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…