- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.821
tatlım bak bu topikte yapan arkadaşlarımızın hepsi hamileliklerini bu incecik çizgi ile öğrendi erken dönem olduğundan biz gectimiz ay aynı dönemlerle aynı üzücü olayı yaşadık sen bana umut oldun yarın mutlaka hbr bekliyoruz cnm bak burada ince silik çizgi çıkıpta hamile olmayan hiçkimseye rastlamadım
ahh bilmiyorumki canım..
benm hiiiçç tatmadığım bir duygu
Cok sevindim ya inanin duydugumda sok gecirdim bi menbeta bide tatlicadi hamilelerini ogrendim
Allah sonuna kadar saglikli bir hamilelik nasip etsin herkeze Insaallah
Kızlar adet günüm 3 gün geçtikten sonra test yaptım önce yarım ince belırsız bır çizgi yarım saat sonra 2.çizgi belirdi.Ancak adet sancım var hamılelıgın ılk ayında sancı olur mu????yasayanlar cevap verin ne olur?
slm kizlar ben geldim...
ayyy kızlar ne güzal haberle paylaşmışsınız öyledarısı bizim de başımıza işallah
Ben diger topikten duydum arkadaslar facede gorusmusler tatlicadiyla ayrintiyi ordan ogrenebilirsin
cnm bu dönemde adet belirtilerini yaşayan pek çok insan var nu da ader sancısı olsa gerek yarın bi kan testide yapta garanti olsun cnm hiç düşükten sonra lekelenme falan yaşdınmı
Sadece birkaç saattir yokum ama ne güzel şeyler olmuş hadi hayırlısı canlarım bebiş haberleri alırız inşallah
kızlar söylemiş ama bende diyivereyim... HAMİLEYİM...
sabah idrar testi yaptım göz yanılması gibi bi 2. çizgi çıktı. o kadar silikti ki anlatamam yani... sonra kızlara yazdım faceden kan testi yapmamı söylediler sağolsunlar ben akıl edemedim heyecandan ne olduğumu şaşırdıydım çünkü. akşam 4:30da kan sonucumu aldım 47,9 çıktı.
meleğim çok çok küçük daha teyzeleri.. dua edin banada değerim artsın...
not: ben buraya girmiyordum. kırgınlık falan işte. ama önemli değil,şimdi açıpta konu karıştırmayacağım. size güzel haber verdim(geç oldu ama biraz olsun) inşallah devamınıda getirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?