- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.861
mide bulantılarım dışında iyiyim evet hamişler çoğalıyo darısı senin ve isteyen herkezin başına
sadece idrar damı yaptın yazdığın kadarıyla 20 dk sonra 2.ci çizgiyi gördüysen negatif diyorlar idrar testi 5 yada 10 dk içinde çıkması gerekirmiş ama kanda kesin çıkar inşallah hamişsindir
aminnnnnnnnnnnn işallah. bakalım benim kırmızılar bu gün vitiyo anlıcağını tam gaz devam
cooookk iyiyim bugun ultrasona gırdım ohh benım kızın keyfı yerindemasallah bı gorsenız hıc durmuyoo ama bı hareketı benı kırdı gülmektenn . ellerını aldı bırbırıne sardı sonra aldı bı elını kusunun ustune koydu kapattı .. utandı benim bebıss
CANIM BU AY OLMADI BI DAHAKİ AY INSALLAHnasılsınız kızlar şimdi geldim kar oynadık:)adetime 5 gn var test yaptım dayanamadım ama elde var sıfır
sanki adet olacakmısım gbide geliyorpufff pufff ama aldıgımız haberler cok mutlu ediyor hamişlerimiz cogaldı oleyyyy
Allah senı de nazarlardan korusun canım .. AMINNNNNNNbu duyguyuu yaşamayı en çok hakedenlerden birisiydin sen tatlicadimm..
Allahım kucağına almayı da nasip etsin..
SENİ ÇOOOOK SEVİYORUMM
A L L A H I M N A Z A R L A R D A N K O R U S U N S İ Z İ
INSALLAH BITANEM.ay bende burdan verecem hberimi allahım nasip etsinn isteyen herkese...
kız bebısım bu aralar gorusemıyoruz fazla.. gece kusu olmustuk bız senınle ama bana yasak geldııay ay ayyyyy senin cimcimede annesi gibi cilveli olcak galiba
ay bende burdan verecem hberimi allahım nasip etsinn isteyen herkese...
bu duyguyuu yaşamayı en çok hakedenlerden birisiydin sen tatlicadimm..
Allahım kucağına almayı da nasip etsin..
SENİ ÇOOOOK SEVİYORUMM
A L L A H I M N A Z A R L A R D A N K O R U S U N S İ Z İ
teşekkür ederm denizcim..
inşallah tattırır bazen umutsuzluğa düşsemde...
bu arada ben senn yernde olsam heyecandan uyuyamazdım bu gece
ne güzel bir kalbin var yarenim..
kırgınlıklar kızgınlıklar hepimiz iiçin..
nasılsınız kızlar şimdi geldim kar oynadık:)adetime 5 gn var test yaptım dayanamadım ama elde var sıfır
sanki adet olacakmısım gbide geliyorpufff pufff ama aldıgımız haberler cok mutlu ediyor hamişlerimiz cogaldı oleyyyy
evet canım yaaaa bende dün erkenden çıktım. zaten halimde yoktuCANIM BU AY OLMADI BI DAHAKİ AY INSALLAHguzel olacak hersey ınan
Allah senı de nazarlardan korusun canım .. AMINNNNNNN
INSALLAH BITANEM.
kız bebısım bu aralar gorusemıyoruz fazla.. gece kusu olmustuk bız senınle ama bana yasak geldıı
kızlar söylemiş ama bende diyivereyim... HAMİLEYİM...
sabah idrar testi yaptım göz yanılması gibi bi 2. çizgi çıktı. o kadar silikti ki anlatamam yani... sonra kızlara yazdım faceden kan testi yapmamı söylediler sağolsunlar ben akıl edemedim heyecandan ne olduğumu şaşırdıydım çünkü. akşam 4:30da kan sonucumu aldım 47,9 çıktı.
meleğim çok çok küçük daha teyzeleri.. dua edin banada değerim artsın...
not: ben buraya girmiyordum. kırgınlık falan işte. ama önemli değil,şimdi açıpta konu karıştırmayacağım. size güzel haber verdim(geç oldu ama biraz olsun) inşallah devamınıda getirebilirim
bu konu senındi en cok da sanan ugur getırır ınsallahcanım çok teşekkür ederim.. Amin inşallahhh... Allahım tez vakitte sanada bir bebiş nasip etsin inşallah... şuan gözlerim doldu ağladım ağlayacağım inanırmısın... 1 sene olacak neredeyse.. ben umudumu kesmiştim herkez biliyor beni tanıyanlardan. ama öyle bir anda süpriz olduki.. sende bu ay hamile kalırsın inşallah. gelinimi büyütmeye başlarsın hemencecik...
songul hanım nasılsınız ? gorusemıyoruzhsağol cnm benim o senin ban bakış açın
canım hsg ne bilmiyorum ki :97:sen hsg çektirdinmi
arkadaşlar moralim çok bozuk.. klomen kullanıyorum. 3. ay da yumurtam kistleşmiş 40 mm olmuş. bi tane de 23 mm lik yumurtam vardı. doktor ilişki önermiyorum bu ay(fakat biz çalıkştık biraz), adet olunca gel dedi. adetim 8 gün geçti ve hala adet olmadım. bugün doktoruma gittim. ultrasonla baktı. yumurtlama olmamış, ama yine de bhcg ye bakalım dedi. değer 1.20 çıktı. ne bu şimdi yok değil mi hamilelik?? adet söktürücü verdi dr kullanmak istemiyorum bir kaç gün daha. belki 2-3 gün sonra tekrar test yaptırırım...
AMİNNNNNN ne güzel bir dua bu böylemide bulantılarım dışında iyiyim evet hamişler çoğalıyo darısı senin ve isteyen herkezin başına
ben de uyuyamayacagım gibi görünüyor
evet canım yaaaa bende dün erkenden çıktım. zaten halimde yoktudün azıcık merdivenlerden düştümde. sol tarafım göçtü. bu günde ağrıdan ölüyom ama yine dayanamadım girdim nete. denk geldikçe konuşuruz artık. tamamen çıkmada. daha hamiş olunca sana haber vercem
hsağol cnm benim o senin ban bakış açın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?