2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

evet utanmıştır senin ki ayy nede olsa kız göstermiyo işte

arkadaşlar moralim çok bozuk.. klomen kullanıyorum. 3. ay da yumurtam kistleşmiş 40 mm olmuş. bi tane de 23 mm lik yumurtam vardı. doktor ilişki önermiyorum bu ay(fakat biz çalıkştık biraz), adet olunca gel dedi. adetim 8 gün geçti ve hala adet olmadım. bugün doktoruma gittim. ultrasonla baktı. yumurtlama olmamış, ama yine de bhcg ye bakalım dedi. değer 1.20 çıktı. ne bu şimdi yok değil mi hamilelik?? adet söktürücü verdi dr kullanmak istemiyorum bir kaç gün daha. belki 2-3 gün sonra tekrar test yaptırırım..

CANIM BU AY OLMADI BI DAHAKİ AY INSALLAH guzel olacak hersey ınan

bu duyguyuu yaşamayı en çok hakedenlerden birisiydin sen tatlicadimm..
Allahım kucağına almayı da nasip etsin..
SENİ ÇOOOOK SEVİYORUMM

A L L A H I M N A Z A R L A R D A N K O R U S U N S İ Z İ
Allah senı de nazarlardan korusun canım .. AMINNNNNNN

ay bende burdan verecem hberimi allahım nasip etsinn isteyen herkese...
INSALLAH BITANEM.

ay ay ayyyyy senin cimcimede annesi gibi cilveli olcak galiba
kız bebısım bu aralar gorusemıyoruz fazla.. gece kusu olmustuk bız senınle ama bana yasak geldıı

bu duyguyuu yaşamayı en çok hakedenlerden birisiydin sen tatlicadimm..
Allahım kucağına almayı da nasip etsin..
SENİ ÇOOOOK SEVİYORUMM

A L L A H I M N A Z A R L A R D A N K O R U S U N S İ Z İ

canım çok teşekkür ederim.. Amin inşallahhh... Allahım tez vakitte sanada bir bebiş nasip etsin inşallah... şuan gözlerim doldu ağladım ağlayacağım inanırmısın... 1 sene olacak neredeyse.. ben umudumu kesmiştim herkez biliyor beni tanıyanlardan. ama öyle bir anda süpriz olduki.. sende bu ay hamile kalırsın inşallah. gelinimi büyütmeye başlarsın hemencecik...

hsağol cnm benim o senin ban bakış açın

slm canım bizde bugün kardan adam yaptık kartopu oynadık ayy çok güzeldii...hamişlerde çoğaldı darısı bizim başımızaa

evet canım yaaaa bende dün erkenden çıktım. zaten halimde yoktu dün azıcık merdivenlerden düştümde. sol tarafım göçtü. bu günde ağrıdan ölüyom ama yine dayanamadım girdim nete. denk geldikçe konuşuruz artık. tamamen çıkmada. daha hamiş olunca sana haber vercem

arkadaşlar moralim çok bozuk.. klomen kullanıyorum. 3. ay da yumurtam kistleşmiş 40 mm olmuş. bi tane de 23 mm lik yumurtam vardı. doktor ilişki önermiyorum bu ay(fakat biz çalıkştık biraz), adet olunca gel dedi. adetim 8 gün geçti ve hala adet olmadım. bugün doktoruma gittim. ultrasonla baktı. yumurtlama olmamış, ama yine de bhcg ye bakalım dedi. değer 1.20 çıktı. ne bu şimdi yok değil mi hamilelik?? adet söktürücü verdi dr kullanmak istemiyorum bir kaç gün daha. belki 2-3 gün sonra tekrar test yaptırırım...

Canım çok sevindim çok tebrik ederim ne güzel bir haber dualarımız bebeciğin ve seninle olsun çok sevindim Allah nazarlardan saklasın Maşallaaahhhh

bu konu senındi en cok da sanan ugur getırır ınsallah su hamıs cızelgesını bı duzenlersın artık :) bakıyosun kı benım gıbı bı prenses gelıyoo sana da ahh ahh :) oglun olursa hemen rezerve yaparım haaa

hsağol cnm benim o senin ban bakış açın
songul hanım nasılsınız ? gorusemıyoruz

Arkadaşım bu konuda bilgim yok ama çok geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur. çok geçmiş olsun ...

kuzucumm gecmıs olsun kendıne dıkkat et .. kırmızılar bugun bıtıyodur sende .. calısırsın habiree .. bı yıgen beklıyorum haa :) bebegım gercek ısmın elif mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…