2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar benim keyfim kaçtı yaa...kızlara çok sevindim çok hemdee..ama sonra kendi durumuma ağldım tutamıyom halen kendimiii...ne vrdı sanki düşük yapmayydım...off morelim bozulduu yaa

kızlar benim keyfim kaçtı yaa...kızlara çok sevindim çok hemdee..ama sonra kendi durumuma ağldım tutamıyom halen kendimiii...ne vrdı sanki düşük yapmayydım...off morelim bozulduu yaa
aaa bak gelcem şimdi dövmeye seni he yakınsında bahçecik şuradaaa zatii isyan yok her işte vardır bir hayırrrr lütfennnn isyan yokkk bak sana bişi okucam

mrb arkadaslar ben yenıyım burda sıze bı sorum olcak 2 aydır klomen tedavısı goruyorum bu ay klomene ek olarak çatlatma iğnesi vuruldum bu şekılde hamile kalan varmı ılk seferde cwp werırsenız sevınırım allahım herkese hayırlı elı ayagı duzgun saglıklı ewlatlar nasip etsin

tatlım benim arkadşım hamile kalmıştı o ilçla..bende bi işe yarammıştı bende serophone diye ilaç işe yarmıştı ben klomenden sonra menegonda kullanmıştım iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…