- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.021
ben akademi deki nuri beyı tavsıye ederım hep normal dogumu destekler;ahh bı hamış olsam ona gıttcemm inşşşşşşşşşşşş
bAKALIM ARTIK CANIM YA ŞU UMUTTEPEDEKİ AMCA Bİ HAMİŞ OLMAMI SAĞLASINDA SONRA DR BAKICAM AMA HAMİŞ OLANA KADAR BU AMCA EN İYİSİ
kızlar ii gecelr; kızı da yatırıyım artık..grş ..
o amcanın adı ne??
Ben alıştım amca amca Prof. Dr.izzet yücesoy
aaa bak gelcem şimdi dövmeye seni he yakınsında bahçecik şuradaaa zatii isyan yok her işte vardır bir hayırrrr lütfennnn isyan yokkk bak sana bişi okucamkızlar benim keyfim kaçtı yaa...kızlara çok sevindim çok hemdee..ama sonra kendi durumuma ağldım tutamıyom halen kendimiii...ne vrdı sanki düşük yapmayydım...off morelim bozulduu yaa
senın de olmuyo dıye gıdıyon dımı bellı bı sorun varmıydı
kızlar ben çıkıyorum herkese allah rahatlık versin öptüm sizleriii
eevt canım olmuyo diye pco var sağdada soldada kist var ama amca tınmadı bile onları sorun değil hamile kalmana çok basit şeyler onlar dedi ben şok oldum bakalım hayırlısı
şu adet bıtsınde bendemı ona gıtsem acaba??
aaa bak gelcem şimdi dövmeye seni he yakınsında bahçecik şuradaaa zatii isyan yok her işte vardır bir hayırrrr lütfennnn isyan yokkk bak sana bişi okucam
git hayatım ne kaybedicen benim amcam prof.kadın doğumcu onun öğrencisiymiş izzet o ısraar etti git diye bende öle başladım izzete
mrb arkadaslar ben yenıyım burda sıze bı sorum olcak 2 aydır klomen tedavısı goruyorum bu ay klomene ek olarak çatlatma iğnesi vuruldum bu şekılde hamile kalan varmı ılk seferde cwp werırsenız sevınırım allahım herkese hayırlı elı ayagı duzgun saglıklı ewlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?