- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.001
oyy bilmem mi o umttepeyii yaa..aman ii çıktına çok sevindimm yaaa...3 kutumu verdi tatlım..günde sabah akşam mı içksinn..[/QUOTE=saremnaz;22704026]Ay sorma çıldırdım zati sabah 8 de gittik zaten kar kıyamet hele umuttepe biliyon dahada berbat tahlil vercem 167 sıra bende neyse bekle 10 gibi verdim kanı sonra çıktık hastaneden 1.0 da aldım sonucu diğer sonuçlarla çıktım dr. amcaya amca derse girmiş bekle 45 dk dersten çıkmasını neyse geldi baktı kistler küçük önemsiz dedi hormonlar gayet iyi dedi eşimin sperm ölçümleride iyi buldu adetin 5. günüyle 9. günü arası 5 gün günde 3 tane klomen verdi .3 ay kullan dedim tabi adetin geçikirse kan tahlili yaptır kullanmayı bırak gel dedi
bugun temızlık yaptım belim oyuzden agrımıştı; şimdide kanama geldıkten sonra başladı agrımaya;üşümeyede başladım;ay cok kotu oldum yaadüzenliydı bu ay;çok umutluydum
oyy bilmem mi o umttepeyii yaa..aman ii çıktına çok sevindimm yaaa...3 kutumu verdi tatlım..günde sabah akşam mı içksinn..
ne diyim tatlım çok üzüldüm darısı bidaki aya...
kuzum üzülme ya belki lekelenme olmuştur...
ay dedim bi hamiş kalım gitmem ben bi daha ya hamişken ya konağa gidcem yada acıbademe sabah 8 de git 4 te çık bu ne beaaaa evet üç kutu yazdı cnm her ay kullancan adetin 5. gününden 9. gününe kadar.günde 3 tane sabah öğlen akşam
benim dr. um erkandı zatiii ayyy allahım almim onu ben bi daha umuttepeye yeni başladım erkanı bıraktım kaç ayım boşa gitti onun yüzünden zati oda umuttepeden konağa geçti.
benim dr. um erkandı zatiii ayyy allahım almim onu ben bi daha umuttepeye yeni başladım erkanı bıraktım kaç ayım boşa gitti onun yüzünden zati oda umuttepeden konağa geçti.
ne için tedavi göruyon seremnazz bendemı oraya gıtsem acep? hem yakın karşımda hemen
senmı gıttın umuttepeye;onun karşısında konutlar varya orda oturuyorum ben:)
offf nasıl geccxek bu ay ya
off herşeye yenıden başlama düşüncesi benı sınır edıyor asıl ya;
bişeymı varda olmadı nıye olmadı acabaa? herşey kısmet nasıp tabıkı ama...
bıde sana bışey sormuştum demin hastaneye gıtsem alttanmı muane etcek benii???
oyy bu ne yaa en son raddeyi vermiş sana yaaa..neyse hayırlısı olsunnay dedim bi hamiş kalım gitmem ben bi daha ya hamişken ya konağa gidcem yada acıbademe sabah 8 de git 4 te çık bu ne beaaaa evet üç kutu yazdı cnm her ay kullancan adetin 5. gününden 9. gününe kadar.günde 3 tane sabah öğlen akşam
cnm arkadaşım erkan beye gidiyo konakta çokta memnun
görmedim kuşum ya bana alttan bakmadı kokulu akıntı şikayetin falan varmı dedi ultrosonla baktı ay bden hiç sevmem
cnm o hamilel,k takibinde gidiyto belki tedavi olayında iyi değildir
aa kım gelmiş umuttepeye karşısındakı konutlarda benım evım
off herşeye yenıden başlama düşüncesi benı sınır edıyor asıl ya;
bişeymı varda olmadı nıye olmadı acabaa? herşey kısmet nasıp tabıkı ama...
bıde sana bışey sormuştum demin hastaneye gıtsem alttanmı muane etcek benii???
erkan çok iyi bi adam adam çok rahat ooo senide rahatlatıyo sohpet muhabbetttt makara süper ama
hiç bir zaman randevü saatinde giremiyosum 3 se randevum 5 te eğer 5 se 7 de8 de sabah 10 sa randevun öğlen 1 de yani gidince tüm günü gözden çıkarıcan .adam genel cerrahlıktan kadın doğuma geçmiş en küçük şeyde ameliyat öneriyo ve eşimin kuzenlerininde dr.u ordan biliyom adam sezeryancı sen normal istiyorum diyosun sana diyoki o acı çekilirmi 20 kemiğin aynı anda kırılır gibi değermi sezeryan daha rahat öle böle hastalarının çoğu sezeryanla ameliyat oluyo .ve bana uyguladığı tedavi ve verdiği ilaçların hepsini bırakrıtrdı umut tepedeki amca ne alaka bu ilaçlar gerek yok dedi düşün boşa geçen bi sene boşa alınan ilaçlar
erkan çok iyi bi adam adam çok rahat ooo senide rahatlatıyo sohpet muhabbetttt makara süper ama
hiç bir zaman randevü saatinde giremiyosum 3 se randevum 5 te eğer 5 se 7 de8 de sabah 10 sa randevun öğlen 1 de yani gidince tüm günü gözden çıkarıcan .adam genel cerrahlıktan kadın doğuma geçmiş en küçük şeyde ameliyat öneriyo ve eşimin kuzenlerininde dr.u ordan biliyom adam sezeryancı sen normal istiyorum diyosun sana diyoki o acı çekilirmi 20 kemiğin aynı anda kırılır gibi değermi sezeryan daha rahat öle böle hastalarının çoğu sezeryanla ameliyat oluyo .ve bana uyguladığı tedavi ve verdiği ilaçların hepsini bırakrıtrdı umut tepedeki amca ne alaka bu ilaçlar gerek yok dedi düşün boşa geçen bi sene boşa alınan ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?