2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

oyy bilmem mi o umttepeyii yaa..aman ii çıktına çok sevindimm yaaa...3 kutumu verdi tatlım..günde sabah akşam mı içksinn..

ne diyim tatlım çok üzüldüm darısı bidaki aya...[/QUOTE]

ay dedim bi hamiş kalım gitmem ben bi daha ya hamişken ya konağa gidcem yada acıbademe sabah 8 de git 4 te çık bu ne beaaaa evet üç kutu yazdı cnm her ay kullancan adetin 5. gününden 9. gününe kadar.günde 3 tane sabah öğlen akşam

oyy bilmem mi o umttepeyii yaa..aman ii çıktına çok sevindimm yaaa...3 kutumu verdi tatlım..günde sabah akşam mı içksinn..

ne diyim tatlım çok üzüldüm darısı bidaki aya...

ay dedim bi hamiş kalım gitmem ben bi daha ya hamişken ya konağa gidcem yada acıbademe sabah 8 de git 4 te çık bu ne beaaaa evet üç kutu yazdı cnm her ay kullancan adetin 5. gününden 9. gününe kadar.günde 3 tane sabah öğlen akşam[/QUOTE]

cnm arkadaşım erkan beye gidiyo konakta çokta memnun

cnm arkadaşım erkan beye gidiyo konakta çokta memnun[/QUOTE]

evet bi erkan bey bıde akademi hast.de nuri hüseyınoğlu hamiş olursam ona gıdıcem inş..

benim dr. um erkandı zatiii ayyy allahım almim onu ben bi daha umuttepeye yeni başladım erkanı bıraktım kaç ayım boşa gitti onun yüzünden zati oda umuttepeden konağa geçti.

offf nasıl geccxek bu ay ya

off herşeye yenıden başlama düşüncesi benı sınır edıyor asıl ya;
bişeymı varda olmadı nıye olmadı acabaa? herşey kısmet nasıp tabıkı ama...
bıde sana bışey sormuştum demin hastaneye gıtsem alttanmı muane etcek benii???

görmedim kuşum ya bana alttan bakmadı kokulu akıntı şikayetin falan varmı dedi ultrosonla baktı ay bden hiç sevmem

oyy bu ne yaa en son raddeyi vermiş sana yaaa..neyse hayırlısı olsunn
cnm arkadaşım erkan beye gidiyo konakta çokta memnun

kızlar geçin şu erkan beyi yaaa...ben diyorum İSMAİL YILMAZ ın üstüne doktor tanımam ben adam ölen kadını görüyo ve bi bako karnı büyük tam morga götrcekler kulklığıyla dinliyo ölü kadından bebği kurtarıyooo

cnm o hamilel,k takibinde gidiyto belki tedavi olayında iyi değildir

erkan çok iyi bi adam adam çok rahat ooo senide rahatlatıyo sohpet muhabbetttt makara süper ama
hiç bir zaman randevü saatinde giremiyosum 3 se randevum 5 te eğer 5 se 7 de8 de sabah 10 sa randevun öğlen 1 de yani gidince tüm günü gözden çıkarıcan .adam genel cerrahlıktan kadın doğuma geçmiş en küçük şeyde ameliyat öneriyo ve eşimin kuzenlerininde dr.u ordan biliyom adam sezeryancı sen normal istiyorum diyosun sana diyoki o acı çekilirmi 20 kemiğin aynı anda kırılır gibi değermi sezeryan daha rahat öle böle hastalarının çoğu sezeryanla ameliyat oluyo .ve bana uyguladığı tedavi ve verdiği ilaçların hepsini bırakrıtrdı umut tepedeki amca ne alaka bu ilaçlar gerek yok dedi düşün boşa geçen bi sene boşa alınan ilaçlar

bazen alttan muayne ediliyo özellikle de yumurtalarında sorun varsa

ben akademi deki nuri beyı tavsıye ederım hep normal dogumu destekler;ahh bı hamış olsam ona gıttcemm inşşşşşşşşşşşş

haha evet onun için sezeryancı dediler arkadaşım inatla normal doğum yapcam dedi 20 saat doğuramadı mecbue oldu yine cnm anlattıkların agöre pekte iyi bi dr değil herşey makarada değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…