2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Bir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:

Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,

"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,

"Evet" derler.

Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.

Melekler, "Evet" derler.

Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.

Melekler, "Sana hamdetti. 'Biz Allah’a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi” derler.

O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun" buyurur.

Bir kadın vardı. Her yıl doğurur, çocukları ise, altı aydan fazla yaşamazdı. Kadın yirmi çocuk doğurmuş yirmisi de ölmüştü. Her çocuğun ardında feryat ederdi.

Sonunda, "Ey Allah'ım! Bu çocuklar bana dokuz ay yük olur, bense onlar altı aydan fazla sevemem. Altı ay geçmeden elimden alırsın" diyerek canını yakan ıstıraptan şikâyet etti.

O gece rüyasında cenneti gördü. Cennetteki sayısız nimetlerin arasında kendi adının yazılı olduğu bir köşk vardı. Kadına, "Bu köşk acılara katlanan, ıstıraplara tahammül eden, Allah sevgisiyle her şeyini feda edenindir. İbadetlerinde gevşeklik gösteren kullarını, Allah musibetleriyle sınar" dediler.

Cennet nimetlerini görmenin sarhoşluğuyla kadın, "Allah’tan gelen başım gözüm üstüne" dedi. Yavaş yavaş cennet bahçesinde ilerleyip köşküne girdiğinde, bütün çocuklarının orada olduğunu gördü.

tüylerim diken diken olduuuuuu

hımmm inşallah bendede sonuc werır hıc bır problemımız yok esımdede bendede en son rahım fılmı ıstedı onuda yaptırdım cok sukur oda acık cıktı sadece rahım duvarın cok ınce bence bebek o yuzden tutunamıo dedı onuda estrofem dıye bı ılacla normale getırdık bakalım ınsallah bende hamıle kalırımda burda hamıleyım cok sukur yazarım allahım herkese nasıp etsın allahım kımseyı bu duygudan mahrum bırakmasın yarabbım

hımmm inşallah bendede sonuc werır hıc bır problemımız yok esımdede bendede en son rahım fılmı ıstedı onuda yaptırdım cok sukur oda acık cıktı sadece rahım duvarın cok ınce bence bebek o yuzden tutunamıo dedı onuda estrofem dıye bı ılacla normale getırdık bakalım ınsallah bende hamıle kalırımda burda hamıleyım cok sukur yazarım allahım herkese nasıp etsın allahım kımseyı bu duygudan mahrum bırakmasın yarabbım

Çok güzel ilahi bilgiler paylaşmışsın canım bir ahhh çektiiim insanın tüğleri diken diken oluyor. Allahtan umudumuzu kesmemeliyiz sabrın sonu selamettir hayırlısıyla

Çok güzel ilahi bilgiler paylaşmışsın canım bir ahhh çektiiim insanın tüğleri diken diken oluyor. Allahtan umudumuzu kesmemeliyiz sabrın sonu selamettir hayırlısıyla

kESİNLİKLE ZAMANI GELİNCE OLACAK BİZİ SINAMADIĞI NE MALUM ŞÜKÜRLER OLSUN ÇARESİ OLMAYAN DERDİMİZ YOK HUZURUMUZ VAR EŞLERİMİZ BİZE DESTEK ANLAYIŞLI HERŞEY ZAMANI GELİNCE ÇOK GÜZEL OLUCAK :))

iNŞALLAH CANIM.HAYIRLISIYLA GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRSIN BİZLE

çok sağol paylaştıkların için tatlım..dayanabilene ne mutlu...bende allha sığındım ama öle bişeyki bende anne olim bana da anneee diye sarılp öpen bi bebeğim olsun eşimle kavga edim sana ben ziyo bana benziyo diye..ben onu işe yollrken beni öpmedi onu öptün diye trip attim...iştee insan istemeden isyan etmiş gbi oluyo ama işte off öle bişe işte

şeyda kız dövcem gıdıklıycam neler yapcam sana gör sennn nerdesin sesin çıkmıyorrrr.tüttürüyonmu kızzzz

şeyda kız dövcem gıdıklıycam neler yapcam sana gör sennn nerdesin sesin çıkmıyorrrr.tüttürüyonmu kızzzz

tatlım benim bugn tartılma günümdü ama tartıya çıktımda hayal kırıklığına uğradım yaa 79.2ydim sonra 79.4 oldum bugn çıktım 80.1 oldun neden kii

Nassiniz kizlaaaar

Mericim kusura bakma ben aslinda disardaydim ama benim profil acik kalmis cepten girdigim icin

Simdide esimle tv seyredecegiz opuldunuz

tatlım benim bugn tartılma günümdü ama tartıya çıktımda hayal kırıklığına uğradım yaa 79.2ydim sonra 79.4 oldum bugn çıktım 80.1 oldun neden kii

bakmadım yediğine içtiğine bakmam lazım yememişindir pilavları inş. Bide gece uyumadan maydanoz suyu içip sabah idrarını yapıp tartılcan ödem varsa söksün diye

aaa ben çarşamba pazarını bilmomkii yaavalla eridi ama benim burda halen vr şuan da..yağmıyo karlar buz olmuş parlıyo resmen

gÖLCÜKTE PAZAR HAYATIM ZATİ.BURDADA VAR SABAH Bİ KALKTIM HAVUZUN ÜSTÜ SIRF KARDI BEMBEYAZ SÜPERDİ AMA SİTEYİ TEMİZLEDİLER ETRAFTA VAR AMA İÇERDE KAR YOK

inan çok üzgünüm şuan.dokunsan aglıcam
canmmm gecmiş olsun

bazen alttan muayne ediliyo özellikle de yumurtalarında sorun varsa
ben alıstım artık alttan bakmalara...
bAKALIM ARTIK CANIM YA ŞU UMUTTEPEDEKİ AMCA Bİ HAMİŞ OLMAMI SAĞLASINDA SONRA DR BAKICAM AMA HAMİŞ OLANA KADAR BU AMCA EN İYİSİ
bende geleyimmmm oraya saremnaz
kızlar benim keyfim kaçtı yaa...kızlara çok sevindim çok hemdee..ama sonra kendi durumuma ağldım tutamıyom halen kendimiii...ne vrdı sanki düşük yapmayydım...off morelim bozulduu yaa
(( bende de var kaç gündür o duygu ama yapmayalım..
güçlü olmalıyız...
eevt canım olmuyo diye pco var sağdada soldada kist var ama amca tınmadı bile onları sorun değil hamile kalmana çok basit şeyler onlar dedi ben şok oldum bakalım hayırlısı
bende de pco var arkadasım((
kılo problemn varmı peki?
zehirle kendini eridi kız karlar off yarın çarşamba pazarıda var pazara gidcem heryer çamurdur kesin

aaaaa ne cok ortak yönümüz var ben gölcükteyim.. her carsambaya gelirim

bakmadım yediğine içtiğine bakmam lazım yememişindir pilavları inş. Bide gece uyumadan maydanoz suyu içip sabah idrarını yapıp tartılcan ödem varsa söksün diye

adetim 21 gün sürdü bilosun o yüzden yedim ama bubudgn itbariyle yemicem ne makrna ne pilav kuzum salataya ağırlık vercem hep..maydonozu unuttum şimdi sst geçti yarın yaprım içerim öbür gün bida tartıırım benm var ztn ödem aileden gelo o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…