2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ayy canm benimm yaa...darısı bizlerin hepimizin başına

aminn güzelimmbnimmm

canım benimm sevinç gözyaşları buu çok sevindim yaa...gel gıdıkla bebğim beraber gülelimm...bbu arada doktor ne dedii

Ay sorma çıldırdım zati sabah 8 de gittik zaten kar kıyamet hele umuttepe biliyon dahada berbat tahlil vercem 167 sıra bende neyse bekle 10 gibi verdim kanı sonra çıktık hastaneden 1.0 da aldım sonucu diğer sonuçlarla çıktım dr. amcaya amca derse girmiş bekle 45 dk dersten çıkmasını neyse geldi baktı kistler küçük önemsiz dedi hormonlar gayet iyi dedi eşimin sperm ölçümleride iyi buldu adetin 5. günüyle 9. günü arası 5 gün günde 3 tane klomen verdi .3 ay kullan dedim tabi adetin geçikirse kan tahlili yaptır kullanmayı bırak gel dedi

ay belkide öledir ya tam kanam başlamadan umut kesme ay bişey diyimmi, sana bu kadar uzuldum inan ben adet olursam eyvah yani demek 3 unde yumurtladım tutuyomusun not ay belkide gecikmezdi diyon ya kimyasalmı olduki

hiçbir fikrim yok canım;gecikince gelıyo heralde bu sefer dedım ama

[/QUOTE=saremnaz;22704026]Ay sorma çıldırdım zati sabah 8 de gittik zaten kar kıyamet hele umuttepe biliyon dahada berbat tahlil vercem 167 sıra bende neyse bekle 10 gibi verdim kanı sonra çıktık hastaneden 1.0 da aldım sonucu diğer sonuçlarla çıktım dr. amcaya amca derse girmiş bekle 45 dk dersten çıkmasını neyse geldi baktı kistler küçük önemsiz dedi hormonlar gayet iyi dedi eşimin sperm ölçümleride iyi buldu adetin 5. günüyle 9. günü arası 5 gün günde 3 tane klomen verdi .3 ay kullan dedim tabi adetin geçikirse kan tahlili yaptır kullanmayı bırak gel dedi[/QUOTE]
oyy bilmem mi o umttepeyii yaa..aman ii çıktına çok sevindimm yaaa...3 kutumu verdi tatlım..günde sabah akşam mı içksinn..
yok canm heo ööle başlarr..baya bı heveslenmştim

ne diyim tatlım çok üzüldüm darısı bidaki aya...

oyy bilmem mi o umttepeyii yaa..aman ii çıktına çok sevindimm yaaa...3 kutumu verdi tatlım..günde sabah akşam mı içksinn..

ne diyim tatlım çok üzüldüm darısı bidaki aya...[/QUOTE]

aa kım gelmiş umuttepeye karşısındakı konutlarda benım evım

ne diyim tatlım çok üzüldüm darısı bidaki aya...

aa kım gelmiş umuttepeye karşısındakı konutlarda benım evım[/QUOTE]

OO BENDE BİLİYOM BENDE BİLİYOM CNM NAPCAN GİTCENMİ KONTROL AMACLI DRA

OO BENDE BİLİYOM BENDE BİLİYOM CNM NAPCAN GİTCENMİ KONTROL AMACLI DRA

bilmem ki gitsemmı acaba??
[/QUOTE]

CNM BEN GİTTİM ŞÖLE GECİKME VARDI TESTE NEGATİFTİ EN AZINDAN Bİ KONTROL AMACLI HANİ KİST VB DURUMLAR İÇİN GİT Bİ GÖRUN ZATEN NORMALDE BİLİYON HER YIL GİDİLMELİ

kız kaç kişiyiz hiçbirimiz de konduramadık bak kaç kişi adet göruyo hiç böle yorum yapmıyoz pekala gun aşırımıydı

bugun temızlık yaptım belim oyuzden agrımıştı; şimdide kanama geldıkten sonra başladı agrımaya;üşümeyede başladım;ay cok kotu oldum yaa düzenliydı bu ay;çok umutluydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…