- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.981
bak abrtmıyorum kendi çamaşırımda görmüş gibi yıkıldım resmen ya böle bişeyler cekildi resmen belki devamı gelmez yerleşme falandır inşalla ya
inan çok üzgünüm şuan.dokunsan aglıcam
ayy canm benimm yaa...darısı bizlerin hepimizin başına
aminn güzelimmbnimmm
canım benimm sevinç gözyaşları buu çok sevindim yaa...gel gıdıkla bebğim beraber gülelimm...bbu arada doktor ne dedii
ağlama kzuzum lütfen yaaa....du bakalım sen yanlış görmüşündür belki..du bi yaa..sadece pembe den bişe olmazz
ay yok canm yaOff çok üzüldüm ya,
ay belkide öledir ya tam kanam başlamadan umut kesme ay bişey diyimmi, sana bu kadar uzuldum inan ben adet olursam eyvah yani demek 3 unde yumurtladım tutuyomusun not ay belkide gecikmezdi diyon ya kimyasalmı olduki
yok canm heo ööle başlarr..baya bı heveslenmştim
Canım üzme kendini çok iyi anlıyorum seni hayırlısı olsun de hayırlısı olsun
hiçbir fikrim yok canım;gecikince gelıyo heralde bu sefer dedım ama
AY YOK CANM YAoff çok üzüldüm ya,
oyy bilmem mi o umttepeyii yaa..aman ii çıktına çok sevindimm yaaa...3 kutumu verdi tatlım..günde sabah akşam mı içksinn..[/QUOTE=saremnaz;22704026]Ay sorma çıldırdım zati sabah 8 de gittik zaten kar kıyamet hele umuttepe biliyon dahada berbat tahlil vercem 167 sıra bende neyse bekle 10 gibi verdim kanı sonra çıktık hastaneden 1.0 da aldım sonucu diğer sonuçlarla çıktım dr. amcaya amca derse girmiş bekle 45 dk dersten çıkmasını neyse geldi baktı kistler küçük önemsiz dedi hormonlar gayet iyi dedi eşimin sperm ölçümleride iyi buldu adetin 5. günüyle 9. günü arası 5 gün günde 3 tane klomen verdi .3 ay kullan dedim tabi adetin geçikirse kan tahlili yaptır kullanmayı bırak gel dedi
kuzum üzülme ya belki lekelenme olmuştur...
oyy bilmem mi o umttepeyii yaa..aman ii çıktına çok sevindimm yaaa...3 kutumu verdi tatlım..günde sabah akşam mı içksinn..
ne diyim tatlım çok üzüldüm darısı bidaki aya...
aa kım gelmiş umuttepeye karşısındakı konutlarda benım evım
pek lekelenme gıbı deil;peçeteyle kontrol ettım gelıyolarrrrr
Kısmet
OO BENDE BİLİYOM BENDE BİLİYOM CNM NAPCAN GİTCENMİ KONTROL AMACLI DRA
kız kaç kişiyiz hiçbirimiz de konduramadık bak kaç kişi adet göruyo hiç böle yorum yapmıyoz pekala gun aşırımıydı
bilmem ki gitsemmı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?