- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.081
benmde öle eşimn akrabaaları var saolsunlar aama arkadas gbi olmuyor hiç biri(
degrmenderede oturuyorduk yeni evimize yerleştik.senn eşin nerede calısıor?
eşin buralımı? ayhh belki arkadas oluruz ne güzelll
yarın hemen arar alırım randevumu::
cnm tamamdır dr işi izzet bey amca
yok kız direk izzet amca yok erkek olmasın diyosanızda yan odasındada eşi var gülseren hnm teyze ahahaha
yok kız direk izzet amca yok erkek olmasın diyosanızda yan odasındada eşi var gülseren hnm teyze ahahaha
haha tatlım ben sakaryadayım meri ye dr değiştir diyodum ondan bulduk dedim benim dr da çok
iyi
cnm sen neredden gelin geldin hep seni tanıyo gibiyim sakarya ile ilgin varmı
Yok anacım ben istanbuldan gelin geldimGüzelim memleketimi bıraktım bir başıma buralara geldim
nasıl buldunuz birbirinizi
ayyy bende korktum dedım sımdı topıkte kımse kalmamıstırnapıosunuz bakalım kızlarr .. ayy bu gece bırır daha hamıleyım derse valla duser bayılırım ha
nasıl buldunuz birbirinizi
Kocaeli üniv den .
hahahha ben sanki erkekler daha iyi gibi gelıor...yok kız direk izzet amca yok erkek olmasın diyosanızda yan odasındada eşi var gülseren hnm teyze ahahaha
evet yavrucum bulduk:)))haha tatlım ben sakaryadayım meri ye dr değiştir diyodum ondan bulduk dedim benim dr da çok iyi
Yok anacım ben istanbuldan gelin geldimGüzelim memleketimi bıraktım bir başıma buralara geldim
merhaba bende istanbuldan yeni gelin geldimm ama mutluyum çok şükür alıştımmmm ama sık sık istanbul'a giidiyorum ailem orda nede 0olsa
evet bebegım yptım yedım ohh dunya varmıs .. ahhh dıyın yeterkı ben mutluluktan bayılırımkız yaptınmı kuymağı keşke desem gbeyim die ahaha
bende ıstanbula gelın geldım ama buraya hıc alısamadımmerhaba bende istanbuldan yeni gelin geldimm ama mutluyum çok şükür alıştımmmm ama sık sık istanbul'a giidiyorum ailem orda nede 0olsa
hımmm ama kocaeli guzel sakaryaya gelirmisiniz
sakaryanın içine gelmedim hiç canım koca paso çalışıyor bi izin günleri yazın sapancaya kahvaltıya gideriz oda nadir.Genelde buralarda oluyoruz yada ben anneme gidiyorum orda takılıyorum anadolu yakasında göztepede annem .
merhaba tatlım istanbul izmit yakın zaten cok insanın sevdiği yanında olsun sende anlatsana tatlım bebek hikayeni
öleyse pazarımızı bilmiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?