2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Benim eşim buralı cnm.Kalabalık bi sülaleler. eşim Goodyear da çalışıyor.

ayyy bende korktum dedım sımdı topıkte kımse kalmamıstır napıosunuz bakalım kızlarr .. ayy bu gece bırır daha hamıleyım derse valla duser bayılırım ha

yok kız direk izzet amca yok erkek olmasın diyosanızda yan odasındada eşi var gülseren hnm teyze ahahaha
hahahha ben sanki erkekler daha iyi gibi gelıor...
haha tatlım ben sakaryadayım meri ye dr değiştir diyodum ondan bulduk dedim benim dr da çok iyi
evet yavrucum bulduk:)))
Yok anacım ben istanbuldan gelin geldim Güzelim memleketimi bıraktım bir başıma buralara geldim

aynı duygularrr

kız yaptınmı kuymağı keşke desem gbeyim die ahaha
evet bebegım yptım yedım ohh dunya varmıs .. ahhh dıyın yeterkı ben mutluluktan bayılırım bebısım kocam trıp atıyor pc yı kıracak nerdeyse ben cıkıyım Allah kavga var muck ıyı gecelerrrrrrrrrr

merhaba bende istanbuldan yeni gelin geldimm ama mutluyum çok şükür alıştımmmm ama sık sık istanbul'a giidiyorum ailem orda nede 0olsa
bende ıstanbula gelın geldım ama buraya hıc alısamadım

hımmm ama kocaeli guzel sakaryaya gelirmisiniz

sakaryanın içine gelmedim hiç canım koca paso çalışıyor bi izin günleri yazın sapancaya kahvaltıya gideriz oda nadir.Genelde buralarda oluyoruz yada ben anneme gidiyorum orda takılıyorum anadolu yakasında göztepede annem .

öleyse pazarımızı bilmiyosun

merhaba tatlım istanbul izmit yakın zaten cok insanın sevdiği yanında olsun sende anlatsana tatlım bebek hikayeni

ya yakın öle aynı memlekette gibi olmuyor kuşum.ilk evlendim herşey tozpembe 8 de yola çıkıp 10 a kahvaltıya anneme gidiyodum akşamda dönüyordum .ilk başlarda öle sonra öle olmuyor işte.evde yemek yok koca işte akşam yemeği yapasın gelmiyo adam olmicek yemekte annen yakın olsa git ye gel evine yada canın sıkkın git bi otur 1 saat karşılıklı bi kahve iç gel evine olmuyor bende mutluyum kocamı çok seviyorum çok anlayışlı iyi mükemmel bir adam ama annem babam yanımda olsaymış büyük konuşmim ama kızım olursa asla uzak şehire vermem aynı memlekette olcam.annem offf of.yani mutluluksa hepimiz mutluyuzda annene düşkün olunca ailene düşkün olunca çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…