- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.101
ya yakın öle aynı memlekette gibi olmuyor kuşum.ilk evlendim herşey tozpembe 8 de yola çıkıp 10 a kahvaltıya anneme gidiyodum akşamda dönüyordum .ilk başlarda öle sonra öle olmuyor işte.evde yemek yok koca işte akşam yemeği yapasın gelmiyo adam olmicek yemekte annen yakın olsa git ye gel evine yada canın sıkkın git bi otur 1 saat karşılıklı bi kahve iç gel evine olmuyor bende mutluyum kocamı çok seviyorum çok anlayışlı iyi mükemmel bir adam ama annem babam yanımda olsaymış büyük konuşmim ama kızım olursa asla uzak şehire vermem aynı memlekette olcam.annem offf of.yani mutluluksa hepimiz mutluyuzda annene düşkün olunca ailene düşkün olunca çok zor
doğru kuşum ama şu teller çok iyi oldu biz yakındık ama annemler sonradan cebeciye yerleşti tel falan idare ediyoruz bilirmisin cebeciyi
bilmiyorum cnm ama eşimin kuzeninin hanımı adalı o anlata anlata bitiremiyor.
kandıranın orada değilmi cebeci sanki öle hatırlıyom sanki çok biliyomda buraları :)
gel bi gun azpara çok kıyafet
bende sn gbiyim..kocamı çok sevıorum mutluyum fda ama annemi çok özlüyorum.ya yakın öle aynı memlekette gibi olmuyor kuşum.ilk evlendim herşey tozpembe 8 de yola çıkıp 10 a kahvaltıya anneme gidiyodum akşamda dönüyordum .ilk başlarda öle sonra öle olmuyor işte.evde yemek yok koca işte akşam yemeği yapasın gelmiyo adam olmicek yemekte annen yakın olsa git ye gel evine yada canın sıkkın git bi otur 1 saat karşılıklı bi kahve iç gel evine olmuyor bende mutluyum kocamı çok seviyorum çok anlayışlı iyi mükemmel bir adam ama annem babam yanımda olsaymış büyük konuşmim ama kızım olursa asla uzak şehire vermem aynı memlekette olcam.annem offf of.yani mutluluksa hepimiz mutluyuzda annene düşkün olunca ailene düşkün olunca çok zor
gel bi gun azpara çok kıyafet
yazlık yer ya belki bilirsin die düşündüm güzel ama babamların yazlık orada
bende sn gbiyim..kocamı çok sevıorum mutluyum fda ama annemi çok özlüyorum.
Benm küçük kardeşim var sömestr da annem onuda alıp gelecek yani25.de çok az kaldı:))
ama 3 aydır görmüodum(
benm babamda senn gbi dermiş yanımda olacaklar falan die ama hayat işte..
Ayhh kızlarla toplanıp gelelimmm.ben pazarları çok severm
bende sn gbiyim..kocamı çok sevıorum mutluyum fda ama annemi çok özlüyorum.
benm küçük kardeşim var sömestr da annem onuda alıp gelecek yani25.de çok az kaldı:))
ama 3 aydır görmüodum(
benm babamda senn gbi dermiş yanımda olacaklar falan die ama hayat işte..
ayyyy anemmm sen benmisin nesin canım..Bende yazlık yere gidiyorumkaramürsele.Gerçi daha taşınamadım kar kıyamet olunca erteledik.EŞİMDE OLMUŞKEN HERŞEY OLSUN DEDİ BANYOYUDA DEĞİŞTİK ŞİMDİ O YAPILIYOR BİTİNCE TAŞINICAZ.ANAHTAR TESLİMİ DAHA AÇIKLAMADILAR BAKALIM NE ZAMAN ANAHTAR TESLİM BİDE TEK KALMİM KOCA BLOKTA GELİR İNSANLAR İNŞ. ELTİM GELMESİNDE KİM GELİYOSA GELSİN
iyi bi gün sana gelelim bigün toplanın bana gelin karamürselinde pazarı çok güzel oluyomuş öyle duydum
Benimde eşiim gececi olunca annem geliyo bazende duygu sömürüsü yapıyorum babam dayanamıyor annemi yolluyor.Benim babamda evlenmeden kayıvaldemlere yemeğe gelmiştik gördü buraları evde anneme demiş benim kızım orda yaşayamaz mutsuz olur o çevre ona göre değil annem bana söylediğnde kadını paraladım ama ne doğru konuşuyormuşlarda sevince gözün kör oluyor .
Benimde eşiim gececi olunca annem geliyo bazende duygu sömürüsü yapıyorum babam dayanamıyor annemi yolluyor.Benim babamda evlenmeden kayıvaldemlere yemeğe gelmiştik gördü buraları evde anneme demiş benim kızım orda yaşayamaz mutsuz olur o çevre ona göre değil annem bana söylediğnde kadını paraladım ama ne doğru konuşuyormuşlarda sevince gözün kör oluyor .
ayyyy anemmm sen benmisin nesin canım..
bende sen gibi bişe olunca eltim olmasın kim olursa olsun..
eltim aramasn km ararsa arasın derm hep
çok sevıorm çokk 1 kasık suluk işi var
yakınız die seviniodum kıss karamürsel nerden cıktı? eşinin işyeri uzak kalmıormu ozaman?
bana uyar....evet duymustum cuma günleriymiş..
ama eşin olmadanda yapamzdın
iyi geceler fıstıkkızlr ben çıkıyorum öptüm by by
iyi geceler fıstık
Sorma bendeki elti düşman başına nişanladım kıyamet kopardı nişanlandı evlendim 2 ay sonra evlendi ama ben çocuk istiyordum onun oldu göye istemeden diyo ama benim yok ya nasıl övünüyo geriniyo ilk torunu verdi zati kaynanamdan çıkmıyo kızı 6 aylık oldu orda kalıyo bakamıyor beceriksiz kaynanamıda kullanıyo ekmek elden su gölden sofrası yemeği çamaşırı ütüsü herşey hazır önüne geliyor.inşallah taşınmaz oda evine karşı dairemde onun çünkü benim kayınbaba süpriz yapmış ev almış bize bi sor nerde oturmak istersiniz yok direk almış naparsın yeter kira ödedik gidcem uzak muzak arabam altımda olunca her yer yakın kiraya vercene benzine ver
heee kaldigimiz yerden devam edelim.. sen niye bosadin beni???
heee kaldigimiz yerden devam edelim.. Sen niye bosadin beni???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?