2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

doğru kuşum ama şu teller çok iyi oldu biz yakındık ama annemler sonradan cebeciye yerleşti tel falan idare ediyoruz bilirmisin cebeciyi

bende sn gbiyim..kocamı çok sevıorum mutluyum fda ama annemi çok özlüyorum.
benm küçük kardeşim var sömestr da annem onuda alıp gelecek yani25.de çok az kaldı:))
ama 3 aydır görmüodum(
benm babamda senn gbi dermiş yanımda olacaklar falan die ama hayat işte..
gel bi gun azpara çok kıyafet

ayhh kızlarla toplanıp gelelimmm.ben pazarları çok severm

yazlık yer ya belki bilirsin die düşündüm güzel ama babamların yazlık orada

Bende yazlık yere gidiyorum karamürsele.Gerçi daha taşınamadım kar kıyamet olunca erteledik.EŞİMDE OLMUŞKEN HERŞEY OLSUN DEDİ BANYOYUDA DEĞİŞTİK ŞİMDİ O YAPILIYOR BİTİNCE TAŞINICAZ.ANAHTAR TESLİMİ DAHA AÇIKLAMADILAR BAKALIM NE ZAMAN ANAHTAR TESLİM BİDE TEK KALMİM KOCA BLOKTA GELİR İNSANLAR İNŞ. ELTİM GELMESİNDE KİM GELİYOSA GELSİN

iyi bi gün sana gelelim bigün toplanın bana gelin karamürselinde pazarı çok güzel oluyomuş öyle duydum

Benimde eşiim gececi olunca annem geliyo bazende duygu sömürüsü yapıyorum babam dayanamıyor annemi yolluyor.Benim babamda evlenmeden kayıvaldemlere yemeğe gelmiştik gördü buraları evde anneme demiş benim kızım orda yaşayamaz mutsuz olur o çevre ona göre değil annem bana söylediğnde kadını paraladım ama ne doğru konuşuyormuşlarda sevince gözün kör oluyor .

ayyyy anemmm sen benmisin nesin canım..
bende sen gibi bişe olunca eltim olmasın kim olursa olsun..
eltim aramasn km ararsa arasın derm hep
çok sevıorm çokk 1 kasık suluk işi var
yakınız die seviniodum kıss karamürsel nerden cıktı? eşinin işyeri uzak kalmıormu ozaman?
iyi bi gün sana gelelim bigün toplanın bana gelin karamürselinde pazarı çok güzel oluyomuş öyle duydum

bana uyar....evet duymustum cuma günleriymiş..

ama eşin olmadanda yapamzdın

evet sevnce gözün hiç bişe görmüyor..
seni çok iyi anlarım ama tek avuntum herseyi bırakıp gelsemde bunu hakeden bir eşim var.
beni sevıor şükür. Başka türlü olsa neolurdum die avutuyorum kendimi

Sorma bendeki elti düşman başına nişanladım kıyamet kopardı nişanlandı evlendim 2 ay sonra evlendi ama ben çocuk istiyordum onun oldu göye istemeden diyo ama benim yok ya nasıl övünüyo geriniyo ilk torunu verdi zati kaynanamdan çıkmıyo kızı 6 aylık oldu orda kalıyo bakamıyor beceriksiz kaynanamıda kullanıyo ekmek elden su gölden sofrası yemeği çamaşırı ütüsü herşey hazır önüne geliyor.inşallah taşınmaz oda evine karşı dairemde onun çünkü benim kayınbaba süpriz yapmış ev almış bize bi sor nerde oturmak istersiniz yok direk almış naparsın yeter kira ödedik gidcem uzak muzak arabam altımda olunca her yer yakın kiraya vercene benzine ver

aaayyyyyyyyy karsı karsıyamı... ben olsam braz oturur hemen satardm o evi..
ay insan iiyken kötü olur öyle.. ben hayatta istemem.
benmkide cok sevmsiz 1 cok iyi meryem emryem die gezınıo 1 de görüo akraba içinde yüzüme bakmıo.
oyüsden samimiyeti kestim..kayınbabanınkıde tam sürprismiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…