- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.121
aaayyyyyyyyy karsı karsıyamı... Ben olsam braz oturur hemen satardm o evi..
Ay insan iiyken kötü olur öyle.. Ben hayatta istemem.
Benmkide cok sevmsiz 1 cok iyi meryem emryem die gezınıo 1 de görüo akraba içinde yüzüme bakmıo.
Oyüsden samimiyeti kestim..kayınbabanınkıde tam sürprismiş
merhaba cnm hoşgeldin
aşkolsun giremedim kaç gündür nete.pc çötü kocişe yeni laptop aldırdım sizin için daha napim .dünde dr a gittim.sen gelince selam verdim ama görmedin beni:2:
Regenım bu ayda bebiş yok kuzum bu ayıda geçtim bhcg tahlillerimde çıkmadı yumurtam daha çatlamamış gibi progesteron hormonu 0.64 lerde. Görünüyo ben nası düzenli regli oliyom anlamadım valla.
hosbulduk tatlim...
Kusura bakma canim aklim bi karis havada.. Sayfalar hizli gidio o yüzden bakamadim.. Hayirli olsun yeni pc.. Dr ne dedi tatlim??? Dra gidecegini biliyordum.. 16sinda dimi??
anliyorum canim... canin sagolsun.. benim de bu ay cöpe gitti.. bakalim bir dahakine... daha kirmizilar gelmeden ben bu aydan kestim ümidimi.. cünkü yumurtlama haftasi bos gectibirlikte bekleriz artik
anliyorum canim... Canin sagolsun.. Benim de bu ay cöpe gitti.. Bakalim bir dahakine... Daha kirmizilar gelmeden ben bu aydan kestim ümidimi.. Cünkü yumurtlama haftasi bos gectiBirlikte bekleriz artik
öle düşünme kızım bak ben boş geçirmedimde ne oldu daha yumişler çatlamamış bile yaaa belki seninde öle ne biliyon
reca ederim kuşum ne demek.sağol evet birini çökerttim sıra bundaKuşum gittim sabah tahlil yapıldı öğleden sonra sonucu aldım adetin 3 günüde gitmiştim ya o sonuçlarıda aldım eşimin spermografi sonucunuda aldım dr amcaya çıktım.dersteymiş bekle bekle geldi neyse.aldı sonuçları baktı baktı.kaç yıllık evlisin dedi 1 yıl 6 ay dedim.2 yıl dolmadan çocuk olmuyor olarak görmüyorlarmış zati.hormonlarda bi sorun görmedi hep verilen referanslar arasında.eşimin sonuç 102 milyon çıktı. çok iyi dedi.en son progesteron tahliline baktı bişi demedi ama ben netten baktım 0,68 iyi bi değer değil yani anladığım kadarıyla yumurtlama olmamış bence .kasık ağırısını söledim üşütmüşündür dedikistleri söledim önemsiz hamile kalmana engel hiç bir sorun yok dedi. Klomen verdi adetin 5. Günü başla 5 gün günde 3 tane kullan gün aşırı ilişki dedi.adet olmazssan test yap hemen dedi ve bırak ilaçı kullanmayı dedi adet olmazssan her ay 5 gün bu ilacı kullan başka hiç bi ilaç yok dedi.
aaa olsun cnm sen eşin sağol yine çalışırsınız olur hemdse belli olmaz ummadığın andada gelebilir bebiş he bak nilüfer hiç boş gecmedi 4 gu gecti geldi kırmızılılar
öle düşünme kızım bak ben boş geçirmedimde ne oldu daha yumişler çatlamamış bile yaaa belki seninde öle ne biliyon
inşallah canım allah büyük o ne zaman olacağını bilir her işte vardır bi hayır .halimize şükürler olsun.o hastaneye gidip o insanları koşturmalarını iyileşmek için çabalarını gördükçe insan utanıyo şikayet etmeye..çok şükür allahıma .dermanı olmayan dert vermesin rabbim kimseye.doğru cnm var bi gun ama hangi gun bilinmez belki yeni ev uğurlu gelir
inşallah canım allah büyük o ne zaman olacağını bilir her işte vardır bi hayır .halimize şükürler olsun.o hastaneye gidip o insanları koşturmalarını iyileşmek için çabalarını gördükçe insan utanıyo şikayet etmeye..çok şükür allahıma .dermanı olmayan dert vermesin rabbim kimseye.
benimki bomba kızım yüzüme canım aşkım arkamdan demediği yok hepsinide duyuyorum yani yapmacık davranıyom kocamın hatrına napim üzülmesin ama bi kaşık suyu geç susuzda boğarım onu saygısız terbiyesiz cahil ne arasan var ve kıskanç fesat ark niyetli
anladim canim.. Kötü bi sonuc almamissin ne güzel.. 102milyon iyi bi sonuc masallah.. Gerci sana bir tane yetecek ama isteIste isteyip de üstüne düsünce olmuyor maalesef
Haklisiniz fistiklar.. Bakalim hele bi bat gelsin.. Olmazsa da olmaz yani napiiim canim sagolsun
anladim canim.. kötü bi sonuc almamissin ne güzel.. 102milyon iyi bi sonuc masallah.. gerci sana bir tane yetecek ama isteiste isteyip de üstüne düsünce olmuyor maalesef
haklisiniz fistiklar.. bakalim hele bi bat gelsin.. olmazsa da olmaz yani napiiim canim sagolsun
evet cnm ama insan bunalıyo bazen sen hiç hamile kaldınmı cnm düşük falan
size bişi diyim azcık gülünnnnn şimdi hergün diyonuz yaaa ilişki şimdi hani yumurtlama diye biliyom ya buaralar kocişte 3 te işe gidiyo hergün dedim olcak şimdi hergün oluyo ama görev gibi allahım artık bugün dedim fatmagülün halini anlıyorum yazık valla zorlada olmuyor serranın suçu ne koptuk eşimle gülmekten
düşük yok cnm ama kürtaj var.
ayhhh sesli güldüm gece gece
Ben senn düşündgn gibi düşünüp bukadar rahat söleyememiştim.
şimdi sen karsı komsun olunca naapcan acaba
Kayınvalidenlerdemi karamürselde?
aa cnm kalbi falanmı durdu uzuldum olmuşken kaybey-tmekte çok kötu ama bak en azından hamile kalabiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?