- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.141
size bişi diyim azcık gülünnnnn şimdi hergün diyonuz yaaa ilişki şimdi hani yumurtlama diye biliyom ya buaralar kocişte 3 te işe gidiyo hergün dedim olcak şimdi hergün oluyo ama görev gibi allahım artık bugün dedim fatmagülün halini anlıyorum yazık valla zorlada olmuyor serranın suçu ne koptuk eşimle gülmekten
kizlar ben kaciyorum yaa.... Basim cok agriyo.. Malum yarin da is var.. Söz de erken yatacaktimHadi iyi geceler Gidin siz de yatin yaa.. Sabah devam edelim sonra okumasi zor oluyor
kizlar ben kaciyorum yaa.... basim cok agriyo.. malum yarin da is var.. söz de erken yatacaktimhadi iyi geceler gidin siz de yatin yaa.. sabah devam edelim sonra okumasi zor oluyor
hahahhahserranın suçu ne:1
kocişlere de gün doguyo..gün aşırı falan hiç kırmıyolar bizi
ama o düşünceyle olunca hiç zevkı olmuyo hahahhahahahah
allahım neler diyorum gece gece.. benmkıde sarılmıs ama öle uyuyo yavrum benm
yok hayatım yeni evliydim psikolojim bozuktu işi bırak şehir değiş anne baba yok arkadaş yok evdeyim tüm gün dağ başı bunalımdaydım bi öğrendim hamileyim istemedim işte salaklığıma yanmıyım
aa uzuldum cnm şimdi pişmanlık vardır ama o zmaan o psikoloji ile öle yapmış cnm gun aşırıyı anladın dimi hem hergun sperm kalitede düşüyomuş
ayhhhh bu da aynı o cahil sen alttan al.. ben kaynvaldem de böle der.acaba 2 tarafadamı böle diolar yaf..yok kayınvaldem hisareynde yani ford un orda.karamürselde eltimle olciz karşılıklı kayınvaldem bilio sevişmediğimizi arada kalıyo hep bana dio o cahil sen alttan al ama bakalım daha ne kadar alttan alabileceğim suratında şer akıyo zaten suratsızın
yok hayatım yeni evliydim psikolojim bozuktu işi bırak şehir değiş anne baba yok arkadaş yok evdeyim tüm gün dağ başı bunalımdaydım bi öğrendim hamileyim istemedim işte salaklığıma yanmıyım
tAMAM CANIM GÜN AŞIRI BEN ZATEN YUMURTLAMA DÖNEMİ Bİ TEK İLİŞKİ YOKSA DİĞER ZAMANLAR BIKKINLIK GELDİĞİ İÇİN UZAK DURUYOM .ŞUAN NASIL PİŞMANIM BİLİYONMU DOĞSA 15 AYLIK OLMUŞTU.KISMET DEĞİLMİŞ İŞTE.ANNEME BİLE SÖLEMEDİM İZİN VERMEZ DİYE GİZLİ YAPTIM
ayhhhh bu da aynı o cahil sen alttan al.. Ben kaynvaldem de böle der.acaba 2 tarafadamı böle diolar yaf..
Yada sen benm eltmmisin
Bu ne aynı sorunlar,aynı dialoğlar:44::44::44:
Aman onlarda hisareynde otururken sizi karamüsrsel sepeti yapmıslar uzaga yollamıslar
Bari gölckten merkesden alsaalarmıs evi
Hahahahh yüzünden ser akan suratsızzz
Ayyy yapma tüh
evet cnm 15 aylık ve olmuyor işte rabbim beni hatalarımı evlatla sınamasın o kadar pişmanımki allahım affetsin benikeşke söleseydin ki engel olsaydı ama gecmişle yaşanmıyo işte 15 aylık olcakmış he rabbim sınıyo bazen bizi işte
evet cnm 15 aylık ve olmuyor işte rabbim beni hatalarımı evlatla sınamasın o kadar pişmanımki allahım affetsin beni
al dinle...kime anlatsam kızı boğmak istiyo
biz sevgiliyiz eşimle eşim askerde bende haber almak için kardeşini arıyom bu kızlada msn de konuşuyom arada kız beni aradı ben kıskancım sevgilimi arama bişi sorcaksan bana söyle ben sorar sana dönerim dedi işte o gün bende hatlar koptu bu kıza karşı
iyi geceler cnmkızlar ben kaçtım eşim geldi şevkat vereyim
ayy amannnn ne fesat ne kötü niyetli biseymiş insan bunu nasıl dyebilir...
Kocanın kardeşi o be insafsız kadın..demekki kendinde varki bişe öle düşünebiliyo
benmde boğasım geldi
ayyyyy inanamıyorum...yüzüne bakılmazmıs kız bunun...ya böyle bi insancık.daha neler annemin babamın arkasından bile konuşuyor.işte o hamileyken cam siliyo bi gün bende dedimki kızım manyakmısın ayağın kayar eder 100 tl ver gelsin temizlesin ne olucak millete dioki o hamile olunca temizliğe aytı yemeğe ayrı adam tutar görmemiş bak bi hamile kalsın herkesin ilgisini çekmeye çalışır herkes onla ilgilensin .ben anneme gidince kocam annesinde kalıyo annesine demişki anne bize gidip çiçeklere su versene serran çiçeklerini çok sever işte benim kocam adam değiilmiş annesini çiçek sulamaya yolluyormuşadamda olmazmış ooo neler neler neler
Kociş uyuyo bana ne zaman gelcen dedi 10 dk dedim 2 saat oldu yatağa girer girmez uyuyo zati anlamaz 10 dk ya geldimmi gelmedimmi
ayyyyy inanamıyorum...yüzüne bakılmazmıs kız bunun...
Nebiçim insan bu.. Sen bunları kimden duyuyorsunki..
Ay anam anamm düşman başına.
Hahhhah benmkıde öleya...3.dk seslen uyumus oluyor.
Ama ben yataga onunla giriyorum tabi birde laptopumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?