2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hahahhahserranın suçu ne:1
kocişlere de gün doguyo..gün aşırı falan hiç kırmıyolar bizi
ama o düşünceyle olunca hiç zevkı olmuyo hahahhahahahah

allahım neler diyorum gece gece.. benmkıde sarılmıs ama öle uyuyo yavrum benm

tabi cnm görev prosedur duygu yokki ama napalım iştr bebek emek isytiyo

aa uzuldum cnm şimdi pişmanlık vardır ama o zmaan o psikoloji ile öle yapmış cnm gun aşırıyı anladın dimi hem hergun sperm kalitede düşüyomuş

aa uzuldum cnm şimdi pişmanlık vardır ama o zmaan o psikoloji ile öle yapmış cnm gun aşırıyı anladın dimi hem hergun sperm kalitede düşüyomuş

tAMAM CANIM GÜN AŞIRI BEN ZATEN YUMURTLAMA DÖNEMİ Bİ TEK İLİŞKİ YOKSA DİĞER ZAMANLAR BIKKINLIK GELDİĞİ İÇİN UZAK DURUYOM .

Son düzenleme:
ayhhhh bu da aynı o cahil sen alttan al.. ben kaynvaldem de böle der.acaba 2 tarafadamı böle diolar yaf..
yada sen benm eltmmisin
bu ne aynı sorunlar,aynı dialoğlar:44::44::44:
aman onlarda hisareynde otururken sizi karamüsrsel sepeti yapmıslar uzaga yollamıslar
bari gölckten merkesden alsaalarmıs evi
hahahahh yüzünden ser akan suratsızzz

ayyy yapma tüh

keşke söleseydin ki engel olsaydı ama gecmişle yaşanmıyo işte 15 aylık olcakmış he rabbim sınıyo bazen bizi işte

al dinle...kime anlatsam kızı boğmak istiyo

Son düzenleme:
evet cnm 15 aylık ve olmuyor işte rabbim beni hatalarımı evlatla sınamasın o kadar pişmanımki allahım affetsin beni

amin cnm işte hani normalde olmasa belki bu kadar yıpratmazdın kendini ama gecmiş gecmişte kaldı sil artık kafandan rabbimdennde af dile

kızlar bence hiç üzülmeyin bebiş konusuna bende takıyodum 7 aylık evliyim 5 aydır korunmuyorum eşim tam bir bebiş hastası hatta başkasının copcgunu sevince kavga bile ediyozz kendi cocugunu sev diyoo bende takıyodum o benim istemediğimi bi şekilde korundugumu sanıyo takıyodum bende takii bugun bir arkadaşla konuşana kadar 6 yıllık evli ve cocgu nertdeyse olmucak durumdaydı son caresini tüp bebekti gitmediği doktor yemediği ignee etmediği dua kalmadı evlenen birini görse hemen yap benim olmuyo die aglıyodu bugun konuştuk adet olmaıyo die sıkıntı yaşıyordu 3ayda bir oluyodu cok zorlamış adet olamama sıokıntısı ona doktora gidiyo söktürücü vs almak için 2 bucuk ayık hamile cıkıyoo nasip yani mevlammm ne zamn isterse ozamn verecekk hastalık varsa tedavi edilmeli ama cokta olmuyo die düşünmemelii oda dedi bana belli bi zmn sonra yat kalk sadece kocanla ilşki cocuk için oluyo artık olmuyosa olmasın dedimm ve tuttuuu diyoo bence beyin rahatlıgııı duadan başka yolu yokk

ayy amannnn ne fesat ne kötü niyetli biseymiş insan bunu nasıl dyebilir...
kocanın kardeşi o be insafsız kadın..demekki kendinde varki bişe öle düşünebiliyo
benmde boğasım geldi

bu arada eşin gececimi?

Son düzenleme:
ayy amannnn ne fesat ne kötü niyetli biseymiş insan bunu nasıl dyebilir...
Kocanın kardeşi o be insafsız kadın..demekki kendinde varki bişe öle düşünebiliyo
benmde boğasım geldi

ya böyle bi insancık.daha neler annemin babamın arkasından bile konuşuyor.

Son düzenleme:
Kociş uyuyo bana ne zaman gelcen dedi 10 dk dedim 2 saat oldu yatağa girer girmez uyuyo zati anlamaz 10 dk ya geldimmi gelmedimmi

ayyyyy inanamıyorum...yüzüne bakılmazmıs kız bunun...
nebiçim insan bu.. sen bunları kimden duyuyorsunki..
ay anam anamm düşman başına.
Kociş uyuyo bana ne zaman gelcen dedi 10 dk dedim 2 saat oldu yatağa girer girmez uyuyo zati anlamaz 10 dk ya geldimmi gelmedimmi

hahhhah benmkıde öleya...3.dk seslen uyumus oluyor.
ama ben yataga onunla giriyorum tabi birde laptopumla

etraftan duyuyorum köy burası dedikodu yatağı .kaynanam içinde en son demiş kızım doğdu sütüm hemen gelmedi kaynanam bebeğe su içirtmedi bebek sarılık oldu onun yüzünden.ah keşke gitse kaynanamın kulağına .gerçi benim kaynana saf. Kadını oğluna şikayet ediyor oğlu kadına bağırıyor çağırıyor kadın susuyo evlat naparsın diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…