- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.181
ya kızlar lutfen bırı bı cvp yazsın kactır yazıyorum ama kımseden ses yok asılama yaptırdım bugun 3. Gunum ve akıntım var acaba tutmadı mı
ya kızlar lutfen bırı bı cvp yazsın kactır yazıyorum ama kımseden ses yok asılama yaptırdım bugun 3. gunum ve akıntım var acaba tutmadı mı
canım bilmiyorumki ben.. Oyüzden soruna cevapsız kaldım.
Hiç aşılama yaptırmadımki..öyle 1 topic varsa bence orada sor sorunu arkadaslar sana daha iyi yardım eder.burada da senn durumun hakkında bilgisi olan olsa eminim sölerdi.insallah tutar,allah gönlüne göre versin..
Bizlerin kucagını boş bırakmasın
elifzade nbr cnm
ayyyyy merhaba canım ya kusura bakma geçmişi okurken anca gördüm. miden bulanıyormuş canım. bekledin hep bu günleri. bende hamiş olayımda benimde bulansın valla. razıyım artık.
[sıze=2]saremnazzz sesime gell senin progesteron kaç çıkmıştı kuzum???[/sıze]
kankicimmm bende geleyimmiiii bende geleyim miii?saremnazzz sesime gell senin progesteron kaç çıkmıştı kuzum???
kızlar ya biriniz beni yemeğe çağırabilirmi acabayanlızım açlıktan ölüyorum ama bi şey yemek istemiyorum
kızlar ya biriniz beni yemeğe çağırabilirmi acabaYanlızım açlıktan ölüyorum ama bi şey yemek istemiyorum
kankicimmm bende geleyimmiiii bende geleyim miii?
ama progesteron nedir bilemiyorum hiç
gel tatlım gel...ayhh menüyü yazacaktm ama hamişlerimiz var die çekindim..
Neden canın bir şey istemiyor?
0,64 kuşummmmmmmm
aaaaa ben mi yanlış gördüm yoksa senin yazınmı değiştigel hayatım bende tekim ................................gelll
kankicimmm bende geleyimmiiii bende geleyim miii?
ama progesteron nedir bilemiyorum hiç
gel tatlım gel...ayhh menüyü yazacaktm ama hamişlerimiz var die çekindim..
Neden canın bir şey istemiyor?
ay canım benim 15.9 yazıyo başka hangi testler yapıldı sana mesela sonucunda gebelik veya hamile gibi bişeyler yazıyomuydu değerleri kaçtı???
aaaaa ben mi yanlış gördüm yoksa senin yazınmı değiştiHemen geliyom tarif et yolu anca çıkarım bursadan
gel kankim sende gell ay ben bugün test yaptırdımm galiba yumurtam çatlamış benim daha dr a göstermedim de kızlara soruyuom işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?