2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

menbetam, tatlım cadım gözlerime inanamadım hamileymişsiniz, yuppiiiiii okuduğum anda nasıl mutlu oldum anlatamam, sanki siz değil ben hamile kalmışım, okudukça ağladım ağladıkça coştum daha da ağladım... Rab'bim sağlıkla, hayırlısıyla kucağınıza almayı, büyütmeyi nasip etsin canlarım benim... Allah'ıma emanet olun, nazardan kem gözden uzak olun inşallah...

Son düzenleme:
ya kızlar lutfen bırı bı cvp yazsın kactır yazıyorum ama kımseden ses yok asılama yaptırdım bugun 3. gunum ve akıntım var acaba tutmadı mı

ya kızlar lutfen bırı bı cvp yazsın kactır yazıyorum ama kımseden ses yok asılama yaptırdım bugun 3. gunum ve akıntım var acaba tutmadı mı

canım bilmiyorumki ben.. oyüzden soruna cevapsız kaldım.
hiç aşılama yaptırmadımki..öyle 1 topic varsa bence orada sor sorunu arkadaslar sana daha iyi yardım eder.Burada da senn durumun hakkında bilgisi olan olsa eminim sölerdi.İnsallah tutar,Allah gönlüne göre versin..
Bizlerin kucagını boş bırakmasın

aminnnnnn

kızlar ya biriniz beni yemeğe çağırabilirmi acaba yanlızım açlıktan ölüyorum ama bi şey yemek istemiyorum

ayyyyy merhaba canım ya kusura bakma geçmişi okurken anca gördüm. miden bulanıyormuş canım. bekledin hep bu günleri. bende hamiş olayımda benimde bulansın valla. razıyım artık.

inşallah canım normalde sigara içerdim hamişliğimi öğrendiğim an bıraktım eşimde işten gelince 1 tane içiyor ay kokusu beni mahvediyor nasıl tiksindim anlatamam normalde sigara tiryakisiyim kızımı doğururken sezeryanda bayıltcaklar beni sigara kola istemişim doktordan :)

saremnazzz sesime gell senin progesteron kaç çıkmıştı kuzum???
kankicimmm bende geleyimmiiii bende geleyim miii?
ama progesteron nedir bilemiyorum hiç
kızlar ya biriniz beni yemeğe çağırabilirmi acaba yanlızım açlıktan ölüyorum ama bi şey yemek istemiyorum

gel tatlım gel...ayhh menüyü yazacaktm ama hamişlerimiz var die çekindim..
Neden canın bir şey istemiyor?

ayyy ne bileyim ne yapacağıma bile karar veremiyom. bu gidişle aç açına oturcam galiba sağol canım

gel kankim sende gell ay ben bugün test yaptırdımm galiba yumurtam çatlamış benim daha dr a göstermedim de kızlara soruyuom işte

ay canım benim 15.9 yazıyo başka hangi testler yapıldı sana mesela sonucunda gebelik veya hamile gibi bişeyler yazıyomuydu değerleri kaçtı???

yok kız gebe değilimki yazsın ama senin değerin güzel çıkmış yumurtlaman olmuş bekle bakam bebiş yolda olabilir.adetin 3. Günüde hormon tahliller eşimede sperm ölçümü yapıldı.anlat bakem ne dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…