- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.201
yok kız gebe değilimki yazsın ama senin değerin güzel çıkmış yumurtlaman olmuş bekle bakam bebiş yolda olabilir.adetin 3. Günüde hormon tahliller eşimede sperm ölçümü yapıldı.anlat bakem ne dedi dr.
hımmm yumurta ttakibindemi bakılıor progesteron a.benm birsürü tahlilim yapıldı ama bunu ilk duydum.
hormon prolaktin mi demek o kaç çıktı??
9.2 prolaktin cnm
9.2 prolaktin cnm
kuzum bende 15,99 yazıyoo bide yanında kadın 4,76-23,3 hamile 9,7-208,5 menapoz 1,8-20,3 yazıyo sende bunlar yazıyomuydu kuzum veya buna benzer???
hoş geldin canımmmmmslm kizlar ben geldim.... naber??
selam kızlar nevar ne yok bakalım elifçim sen nasıl oldun iyimisin
progestron onun üzerinde olunca yumurtlama olmuş ve bebiş oluşmuş olma ihtimali yüksek beta hcg yaptılarmı?
tam ne yazıyor tanı kısmındayok yapmadılar canım ama bende işte öyle şeyler yazıyo ayy ben yarını bekleyemicem dr tanıdığı olan yokmuuuuuuuu????
iyiyim canım bu gün okadar ağrımıyo artıksen nasılsın canım
tam ne yazıyor tanı kısmında
canım dayanamayıp sonuçları doktor sitesine yazıyordum. onlarda sağolsunlar cevaplıyorlardı.Doktor tanıdığı olan var mıııı kızlar ayy bu değerlerden anlamadım yarını nasıl beklicemm????
Doktor tanıdığı olan var mıııı kızlar ayy bu değerlerden anlamadım yarını nasıl beklicemm????
selam selam selam...
az önce forumu açar açmaz öyle güzel bi mesaj aldım kii..
duyduğuma göre MENBETA VE TATLICADI hamileymiş
çoook ama çok sevindim kızlar.. Allah hayırla sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin..
demekki sizin bebişler böyle bi topik açılmasını bekliyormuş..
kocaman öpüldünüzzzz
menbetam, tatlım cadım gözlerime inanamadım hamileymişsiniz,yuppiiiiii okuduğum anda nasıl mutlu oldum anlatamam, sanki siz değil ben hamile kalmışım, okudukça ağladım ağladıkça coştum daha da ağladım... Rab'bim sağlıkla, hayırlısıyla kucağınıza almayı, büyütmeyi nasip etsin canlarım benim... Allah'ıma emanet olun, nazardan kem gözden uzak olun inşallah...
inşallah canım normalde sigara içerdim hamişliğimi öğrendiğim an bıraktım eşimde işten gelince 1 tane içiyor ay kokusu beni mahvediyor nasıl tiksindim anlatamam normalde sigara tiryakisiyim kızımı doğururken sezeryanda bayıltcaklar beni sigara kola istemişim doktordan :)
canımın için amin inşallah... çok teşekkürler. Allah razı olsun..
tatlım çok sağolasın.. Allah razı olsun. darısı başına inşallah...Allahım sizlerede tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah...
bende inşallah tiskinirim. bebeğimi öğrendiğimden beri içmiyorum ama çok zorlanıyorum... ne yapacam ben yaaakendime canım çekince daha çok kızasım geliyor..inşallah tiskinirim... sende ne zaman başladı bu tiskinme olayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?