2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlicadi hamişliğin hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına kucağımıza almamızı nasip etsin ben kızımda da bırakmıştım hemen napalım onlar için sağlıkları için sigarasızlığa dayanmak zorundayız şöle düşünnce rahat kafandan atabiliyorsun grip olunca burnun tıkalı oluyor ve nefes alamamktan uyuyamıyorsun yada yazın bunaltıcı sıcaktan uyuyamıyorsun daralıyorsun işte hamileykende sigara içince bebek anne karnında o ufacık yerde daralıyor hakkımız yok günahsız bebişleri zehirlemeye bana göre inancı yerinde kuvvetli olan bir anne daha bebeğini dünyaya getirmeden anne karnında ona bir çok hastalıkları sunuyor doğduğunda çıkmasa bile muhakkak zaman sonra belli bir hastalık çıkıyor ve bunun vebalini öbür tarafta nasıl ödeyecek bu hak deildir sigara içen anneleri kınıyorum allah ısla etsin ve 3 yada 4 tane iç diyen doktorlar bana göre ii bir doktor deil ya kendileri sigara içiyor yada hastasına ve karnındaki bebeğe önemsemiyor böyle doktorlar bana göre tıp fakultesinden deil tekel tıp fakultesinden mezun olan doktorlardır çok sinirliyim ve sinirleniyorum hamileyken sigara içenlere madem o zıkkımı içeceksin o zaman bebek yapma hakkın yok bebeği zehirlemeye hamile olup sigara içmeye devam eden anelere yazıklar olsun

Canım sonuclarını yazsana bi düzgünce soralım doktor sitelerine üyeliklerim var

canım benim progesteron 15,9 çıktı prolaktin 15,99 yazıyoo bide yanında kadın 4,76-23,3 hamile 9,7-208,5 menapoz 1,8-20,3 yazıyodu bide tsh 2,6 çıktı bunlar ne demek canım ya yarın dr a gidecem ama sabredemedim işte sence ben hamilemiyim yardımcı olursan çok sevinirim...

Nihal bu topige de geliyor demek hic karsilasmadiniz bizim diger topigin doktor hanimiydi sinavlara hazirlaniyor suan o yuzden cok giremiyor ama burayada geliyor arada bir
Neyse hayirlisi olsun canim bu bilgiler neden yazsinki bence bunda bi umit var ama ben cokta anlamam canim benimki sadece tahmin

Rabbim hakkindakini hayirli etsin gulum sonucu ogrenir ogrenmez bekliyoruz ay heyecan yaptim simdi senin bata nekadar varki ve bu testi nezaman yaptirdinda bugun aldin

Beyazgala nasilsin canim asilaman yapildi oh simdi beklemedesin oylemi nezaman alcan guzel sonucu

Asilamayla tupun arasindaki fark ne maddi acidanda cok bir fark varmi

kuzum bugün yaptırdım bu tahlilleri dr yarın cvplıcak ama sabır yok ki bende wifeofdemon özelden attım ama online değil canım yaa benim bata 6 gün falan var.

Sekercininkizi peki sen bu ay gun asirimi yapmisdin canim

Bak simdi yaaa bende merak ettim muhasebe kiz gel cabuk cevapla sorunun cevabini aldiysan doktotlar sitesinden

Kızlar bugun sabah yaptıgım testte 15 dakıka sonra cok cok ucuk pembe cıktı sonra yakındakı tıp merkezine gittim oradaki baş hemşireye danıstım kendisi düşük üzerine hemen hamıle kalınabileceğini ama cuma gunune kadar beklememı soyledı yarın sabah tekrar ıdrar testı yapıcam gel artık bebek gel

Bu yazdiklarin genel bilgiler olmasin hani hamile su sayidan su sayiyle gebedir menepoz su sayidan su sayi kadar falan

Canım 3-4 yere attım bakalım cevap gelecek mi?

ay hemen gelirmi ki cnm ya drlar online mı?

Sekercininkizi peki sen bu ay gun asirimi yapmisdin canim

Bak simdi yaaa bende merak ettim muhasebe kiz gel cabuk cevapla sorunun cevabini aldiysan doktotlar sitesinden

kuzum yumurtlamaya kadar ve yumurtlamadan 4 gün snra yani nerdeyse her gün kaçırma ihtimalini düşünmek istemiyorum yaa....

Beyazgala nasilsin canim asilaman yapildi oh simdi beklemedesin oylemi nezaman alcan guzel sonucu

Asilamayla tupun arasindaki fark ne maddi acidanda cok bir fark varmi

Evet canım beklemedeyim, haftaya c.tesi test yaptırıcam bakalım inşallah hayırlısıyla güzel haberler verebilirim sizlere...

Evet canım baya bir fark var, aşılama yuvarlak hesap 1000 tl tuttu... 300 tl aşılama, 200 tl sperm ayrıştırma, 120 tl ovulasyon takibi ve dr. muayenesi, 350 + 120 tl iğneler...

Tüp bebek ise baya bir masraflı ben taksim alman hastanesinde yaptırmıştım, 4250 tl t.b. uygulaması, 3000 tl ilaçlar, + embriyo transaferi sonrası ortalama 350 tl. destek ilaçları...

Şöyle söyleyeyim canım bu hastaneye ve hastanın yani bizim durumumuza göre değişiyor, alman hast. 4250 tl, international hast. 4500 tl, ilaçlarda 1500 ile 3000 tl arasında değişiyor... ilaçların bu fiyat aralığı kullanılan ilaç miktarından kaynaklanıyor bazı hastaların durumu daha iyi olduğu için ''yaş, yumurta sayısı vs gibi'', ilaç masrafları daha az oluyor ama dediğim gibi min. 1500 max. 3000 tl sadece t.b. için kullanılan ilaçlar... mebriyo transferinden sonra + destek ilaçları var onlarda 350 tl gibi tutmuştu... T.B. ile ilgili merak ettiğiniz başka şeyler de varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım...

Tatlım bu yaptırdığın test nedir ne değildir tam bilmiyorum ama verdiğin değerler olması gereken min. ve max. değerler gibi geldi, ör: 9,7-208,5 gibi... öncelikle sende ki hamile bölümünde çıkan değerin ne??? 9,7-208,5 arasında mı yoksa orada herhangi bir rakam yok mu???

canım benim prolaktinin yanında yazıyodu onlar işte hamile kadın menepoz falan. prolaktinde 15,99 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…