- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.221
Wifeofdemon sorsana canim o bilir kesin ismi nihal ozelden mesaj at sor kesin geri doner
Canım sonuclarını yazsana bi düzgünce soralım doktor sitelerine üyeliklerim var
Nihal bu topige de geliyor demek hic karsilasmadiniz bizim diger topigin doktor hanimiydi sinavlara hazirlaniyor suan o yuzden cok giremiyor ama burayada geliyor arada bir
Neyse hayirlisi olsun canim bu bilgiler neden yazsinki bence bunda bi umit var ama ben cokta anlamam canim benimki sadece tahmin
Rabbim hakkindakini hayirli etsin gulum sonucu ogrenir ogrenmez bekliyoruz ay heyecan yaptim simdi senin bata nekadar varki ve bu testi nezaman yaptirdinda bugun aldin
sekercininkizi peki sen bu ay gun asirimi yapmisdin canim
bak simdi yaaa bende merak ettim muhasebe kiz gel cabuk cevapla sorunun cevabini aldiysan doktotlar sitesinden
Canım 3-4 yere attım bakalım cevap gelecek mi?
Sekercininkizi peki sen bu ay gun asirimi yapmisdin canim
Bak simdi yaaa bende merak ettim muhasebe kiz gel cabuk cevapla sorunun cevabini aldiysan doktotlar sitesinden
Bu yazdiklarin genel bilgiler olmasin hani hamile su sayidan su sayiyle gebedir menepoz su sayidan su sayi kadar falan
Beyazgala nasilsin canim asilaman yapildi oh simdi beklemedesin oylemi nezaman alcan guzel sonucu
Asilamayla tupun arasindaki fark ne maddi acidanda cok bir fark varmi
Canım bu degerlerin genel olarak ismi varmı horman testi gibi meselaaa
Tatlım bu yaptırdığın test nedir ne değildir tam bilmiyorum ama verdiğin değerler olması gereken min. ve max. değerler gibi geldi, ör: 9,7-208,5 gibi... öncelikle sende ki hamile bölümünde çıkan değerin ne??? 9,7-208,5 arasında mı yoksa orada herhangi bir rakam yok mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?