- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.241
canım benim prolaktinin yanında yazıyodu onlar işte hamile kadın menepoz falan. prolaktinde 15,99 çıktı
Tatlım bu yaptırdığın test nedir ne değildir tam bilmiyorum ama verdiğin değerler olması gereken min. ve max. değerler gibi geldi, ör: 9,7-208,5 gibi... öncelikle sende ki hamile bölümünde çıkan değerin ne??? 9,7-208,5 arasında mı yoksa orada herhangi bir rakam yok mu???
progesteron 15,9
prolaktin 15,99 CANIM SANIRIM SADECE BU TESTİN SONUCLARI CIKMIŞ DGERLERİ HENÜZ CIKMAMIŞ
canım benim prolaktinin yanında yazıyodu onlar işte hamile kadın menepoz falan. prolaktinde 15,99 çıktı
Gebe Olmayan 2,8-29,2
Gebe 9,7-208,5
BENDE BÖYLE BİR SEY BULDUM YAWWW ANLAMADIM GİTTİ:)CANIM İNSALLAH HAMİSSİNDİR BAKALIM YARINI BEKLEYELİM PC BASINDADA DURMA FAZLA NE OLUR NE OLMAZ HEHE
bacılar nasılsınız bakalımm ?
evet tatlım yanındki değerler değer aralıkları oluyoo senin testinde tsh ve proklaktin testine bakmışlr
yavru kusum ben geldimmmmmmmmmmmmmkimse yok muuuuuuuuu?????
ee benim sonuçta hamile 9,7-208,5 yazıyo canım benimm nerde okudun kii ayy allahım ateş bastı beni yaaa
tatlicadi hamişliğin hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına kucağımıza almamızı nasip etsin ben kızımda da bırakmıştım hemen napalım onlar için sağlıkları için sigarasızlığa dayanmak zorundayız şöle düşünnce rahat kafandan atabiliyorsun grip olunca burnun tıkalı oluyor ve nefes alamamktan uyuyamıyorsun yada yazın bunaltıcı sıcaktan uyuyamıyorsun daralıyorsun işte hamileykende sigara içince bebek anne karnında o ufacık yerde daralıyor hakkımız yok günahsız bebişleri zehirlemeye bana göre inancı yerinde kuvvetli olan bir anne daha bebeğini dünyaya getirmeden anne karnında ona bir çok hastalıkları sunuyor doğduğunda çıkmasa bile muhakkak zaman sonra belli bir hastalık çıkıyor ve bunun vebalini öbür tarafta nasıl ödeyecek bu hak deildir sigara içen anneleri kınıyorum allah ısla etsin ve 3 yada 4 tane iç diyen doktorlar bana göre ii bir doktor deil ya kendileri sigara içiyor yada hastasına ve karnındaki bebeğe önemsemiyor böyle doktorlar bana göre tıp fakultesinden deil tekel tıp fakultesinden mezun olan doktorlardır çok sinirliyim ve sinirleniyorum hamileyken sigara içenlere madem o zıkkımı içeceksin o zaman bebek yapma hakkın yok bebeği zehirlemeye hamile olup sigara içmeye devam eden anelere yazıklar olsun
Kızlar bugun sabah yaptıgım testte 15 dakıka sonra cok cok ucuk pembe cıktı sonra yakındakı tıp merkezine gittim oradaki baş hemşireye danıstım kendisi düşük üzerine hemen hamıle kalınabileceğini ama cuma gunune kadar beklememı soyledı yarın sabah tekrar ıdrar testı yapıcam gel artık bebek gel
ıyıyım nolsun ablaaa .. hayırdır bırı mı hamıle ben progesteronda anlamam da hamıle kalamadıgım zaman prolaktınım cok yuksektı onun ıcın hamıle kalamamıstım .. sonra tedavi gordum falan fılan neyse . bugun bı ev dolusu cocuklu mısafırlerım vardı .. artık en buyuk korkum ( saglıklı dogsundan sonra)ya cocugum hıperaktıf olursahoşgeldin kuzuuu
bunların hepsini biliyorum ve içmiyorumda zaten... sadece kaçıncı haftada tiskinirim onu merak ettim. öğrendimde bi arkadaştan sağol yinede.... yazdıklarını üsyüme almıyorum hiç.....!
testin üzerinde yazan zaman diliminden sonra testler geçersiz oluyor canım başıma gelmişti... kaçıncı gündesin bata 2-3 gün kala kanda çıkıyor istersen yaptır....
yavru kusum ben geldimmmmmmmmmmmmm
ayy dur heyecan yapma..
gebe olmayan degeride 29larda gösterio ama iyi baksana..
bence bukadar heyecan yapma sekercim sonra üzülmeyelim..
bak yarın sabah betahcg yaptr öle bakalım..bence bu testle hamilelk tam belli olmaz.
çünkü 2-29 arası gebe olmayan demiş sonra
9-208 arası gebe demiş... anlamadm ki..
olursa sevinelim ama olmassa hayal kırıklığı yaşama kankim benim olurmu?
kırmadım seni dimi? inan seni düşündügümden...
ozur dılerım araya gırmıs oluyorum ama yanlıs anlasılmasın lutfen .. Bılıyosunuz hamıleyım ve albumdekı resımlere baktıysanız gormussunuzdur elımde hep sıgara var .. Ben hamıle kaldıgımı doktoru arayıp ogrendıgımde bıle elımde sıgara vardı ama nedense tiksinmedım hiç.. Gebelıgım benı sıkıntıya dusurdukce daha cok ıcmek ıstedım .. Kocamdan tokat yedım . Ama doktora gıdıp bunu soyledıgımde doktor bana . Gunde 4 taneden fazla ıcme . Bıde sıgara yuzunden depresyona gırersın o durum cok daha kotu olur dedı. Içmeyene gore cok lanet bıset evet ben 17 yasından berı ıcıyorum ve halen tiksinmedim .. Sımdı gunah dıyın ezıyet dıyın yada kınayın ? Bılemem sessız kalır saygı duyarım .. Ama ben bırakamıyorum ...
ıyıyım nolsun ablaaa .. hayırdır bırı mı hamıle ben progesteronda anlamam da hamıle kalamadıgım zaman prolaktınım cok yuksektı onun ıcın hamıle kalamamıstım .. sonra tedavi gordum falan fılan neyse . bugun bı ev dolusu cocuklu mısafırlerım vardı .. artık en buyuk korkum ( saglıklı dogsundan sonra)ya cocugum hıperaktıf olursaanam evımın camı cercevesi asagı indi bebısın hareketlenmelerını hıssedıyorum karnımda kuş cırpıntısı gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?