2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Beyazgala ilginc cok guzelde anlattin agzina yok yok ellerine saglik canim

Peki tupte nasil bir islem oluyor asilamada nasil yani direk dollenmemi yoksa yanina mi birakiyorlar o surec nedir merak ettim sincik ben

Sekercininkizi hayirlisi olsun canim sakin ol ve deriiin nefes al nefes ver iyi seyler dusun iyi olsun

evet tatlım yanındki değerler değer aralıkları oluyoo senin testinde tsh ve proklaktin testine bakmışlr

canım benim prolaktinin yanında yazıyodu onlar işte hamile kadın menepoz falan. prolaktinde 15,99 çıktı

tatlım prolaktin değerin normal sınırlar içinde gibi geldi bana... kendi tahlil sonucuma baktım benim ki 8,17 çıkmış ama olması gereken değer kısmında ise
erkek'te olması gereken değer= 2,64-13,13
kadın'da olması gereken değer= 3,34-26,72
menopoz sonrası olması gereken değer=2,74-19,64 yazıyor

şu topiğe bir bak istersen...

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/228472-prolaktin-seviyesi-dostinex.html

Son düzenleme:
Gebe Olmayan 2,8-29,2
Gebe 9,7-208,5
BENDE BÖYLE BİR SEY BULDUM YAWWW ANLAMADIM GİTTİ:)CANIM İNSALLAH HAMİSSİNDİR BAKALIM YARINI BEKLEYELİM PC BASINDADA DURMA FAZLA NE OLUR NE OLMAZ HEHE

Gebe Olmayan 2,8-29,2
Gebe 9,7-208,5
BENDE BÖYLE BİR SEY BULDUM YAWWW ANLAMADIM GİTTİ:)CANIM İNSALLAH HAMİSSİNDİR BAKALIM YARINI BEKLEYELİM PC BASINDADA DURMA FAZLA NE OLUR NE OLMAZ HEHE

ee benim sonuçta hamile 9,7-208,5 yazıyo canım benimm nerde okudun kii ayy allahım ateş bastı beni yaaa

kimse yok muuuuuuuuu?????
yavru kusum ben geldimmmmmmmmmmmmm
ee benim sonuçta hamile 9,7-208,5 yazıyo canım benimm nerde okudun kii ayy allahım ateş bastı beni yaaa

ayy dur heyecan yapma..
gebe olmayan degeride 29larda gösterio ama iyi baksana..
bence bukadar heyecan yapma sekercim sonra üzülmeyelim..
bak yarın sabah betahcg yaptr öle bakalım..bence bu testle hamilelk tam belli olmaz.
çünkü 2-29 arası gebe olmayan demiş sonra
9-208 arası gebe demiş... anlamadm ki..
olursa sevinelim ama olmassa hayal kırıklığı yaşama kankim benim olurmu?
kırmadım seni dimi? inan seni düşündügümden...

bunların hepsini biliyorum ve içmiyorumda zaten... sadece kaçıncı haftada tiskinirim onu merak ettim. öğrendimde bi arkadaştan sağol yinede.... yazdıklarını üsyüme almıyorum hiç.....!

testin üzerinde yazan zaman diliminden sonra testler geçersiz oluyor canım başıma gelmişti... kaçıncı gündesin bata 2-3 gün kala kanda çıkıyor istersen yaptır....

hoşgeldin kuzuuu
ıyıyım nolsun ablaaa .. hayırdır bırı mı hamıle ben progesteronda anlamam da hamıle kalamadıgım zaman prolaktınım cok yuksektı onun ıcın hamıle kalamamıstım .. sonra tedavi gordum falan fılan neyse . bugun bı ev dolusu cocuklu mısafırlerım vardı .. artık en buyuk korkum ( saglıklı dogsundan sonra)ya cocugum hıperaktıf olursa anam evımın camı cercevesi asagı indi bebısın hareketlenmelerını hıssedıyorum karnımda kuş cırpıntısı gibii

Hayatım aynı tahliller birgün önce banada yapıldı.Bu TAHLİLLER SAN AGEBESİN YADA GEBE DEĞİLSİN GÖSTERMEZ HELEKİ ADETİNE DAHA VAR. yUMURTLAMANIN OLDUĞUNU GÖSTERİYOR.yUMURTAN ÇATLAMIŞ AMA DÖLLENİP DÖLLENMEDİĞİNİ ANLAMAK İÇİN ADETİNE Bİ KAÇGÜN KALA BETA HCG YAPARLAR YADA ADET GECİKİRSE GEL DERLER YANİ HAMİLELİKLE ALAKALI Bİ BULGU OLMAZ YUMURTAN ÇATLAMIŞ ŞEKER VÜCUDUN YETERLİ PROGESTERON SALGILIYO BEBEK TUTUNUR DÜŞME RİSKİN AZ BENİM VÜCUT SALGILAMIYO VE YUMURTLAMA OLMAMIŞ 0.64 OKİŞ

ozur dılerım araya gırmıs oluyorum ama yanlıs anlasılmasın lutfen .. bılıyosunuz hamıleyım ve albumdekı resımlere baktıysanız gormussunuzdur elımde hep sıgara var .. ben hamıle kaldıgımı doktoru arayıp ogrendıgımde bıle elımde sıgara vardı ama nedense tiksinmedım hiç.. gebelıgım benı sıkıntıya dusurdukce daha cok ıcmek ıstedım .. kocamdan tokat yedım . ama doktora gıdıp bunu soyledıgımde doktor bana . gunde 4 taneden fazla ıcme . bıde sıgara yuzunden depresyona gırersın o durum cok daha kotu olur dedı. içmeyene gore cok lanet bıset evet ben 17 yasından berı ıcıyorum ve halen tiksinmedim .. sımdı gunah dıyın ezıyet dıyın yada kınayın ? bılemem sessız kalır saygı duyarım .. ama ben bırakamıyorum ...

kankimm sen misin??kız senin kullanıcı adın böyle değildi bak tanımam seni öbür meriyle gel kuzum napim heyecanlıyım işte umut dünyası yaa

yerim seni kız çitozzzz

ay inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğimm

meriiii sen evrim değiştirmişin kuşum nerede narlar şekercinin kızı stres yapma gulum bak saat 10 a nekaldı bu arada hepinize selamlar gençlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…