- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.781
Salam-sucuk-sosis ve sakatat: Bu gibi yiyecekler düşüğe yol açan Listeria bakterisi bulaşmasına neden olabilmektedir. Listeria plasentadan geçebilmekte ve bebeğe bulaşarak enfeksiyona ve hayati tehlike yaratan kan zehirlenmesine neden olabilmektedir. Hamileyseniz ve bu yiyeceklerden yemek istiyorsanız, yemeden önce buhar çıkarana kadar ısıtmaya özen gösterin.
ya kızlar salam ve sosisi anlıyorumda ki ben sosisisde çiğ yemem asla sucuğu anlamıyorum ya... yemedim öğrendikten sonra ama yiyebilirim dimi yaaa
Elifcim sagol canim cok guzel ve gercekten faydali bilgiler bunlar. Rabbim seninde gonlune gore versin Insaallah canim. Senin bat nezaman
Tanger hosgeldin en hayirli karara varmissiniz canim Hayirli olsun yurtdisindan nerdensin
Zeynep yok kiz hamile degilim ama heran hersey olabilir dimi sen hazirlikli ol. Ayyy yoksa Allahmi soyletti kiz sana. Hamilemiyim acaba
Elifcim hosgeldin nasilsin nasil gidiyor
Elifler cogaldi ikinizde hosgeldiniz
Elifcim cok dogru etmissin. Vaaayy 10subat he 4gun sonrada esine supriz yaparsin ne guzel olur Insaallah
canım illa canın sucuk isterse çok ama çok fazla pişir iyice kızarsın ancak o zaman ye çiğ kalmamasına özen gsötermen gerekir zaten her zaman yiycek değilsin ya sonuçta
ya benim bi huyum var bişe kısıtlanınca onu yiyesim içesim gelirne bilim pişen şey sonuçta ne olacakki....
ya benim bi huyum var bişe kısıtlanınca onu yiyesim içesim gelirne bilim pişen şey sonuçta ne olacakki....
Elifcim woow olur ya daha ne istersin dimi ya. Insaallah canim Rabbim bu guzel ani 4ubatta yasatsin sizlere
Dusunsene bebeginizin burdayim dedigi gun esine sevgililer suprizi ve sana dogumgunu hediyesi
arkadasi esimde yas farki iyi diyor da benim oglum cok huysuz cok yoruyo beno yurtdisinda yasiyoruz yanmiz surekli beni tuketiyor yeni krese alisdi biraz rahat edecekdim. esimde ertelersem ilerde hic istemeyecegimi dusunuyor ben biraz calismak istiyorum ebeyim ben.
senin var mi bebisin
Elifcim geldim kiz sarilak he vallaha hamileysekte birbirimize bulastiralim surtun surtun ooohh ne iyi geldi
elif hayirlisi olur ins benimde ilk denememde olursa bebis 12 subat ta esime dogum gunu hediyesi olucak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?