2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Elifcim sagol canim cok guzel ve gercekten faydali bilgiler bunlar. Rabbim seninde gonlune gore versin Insaallah canim. Senin bat nezaman

canım illa canın sucuk isterse çok ama çok fazla pişir iyice kızarsın ancak o zaman ye çiğ kalmamasına özen gsötermen gerekir zaten her zaman yiycek değilsin ya sonuçta

hosbulduk hakkimizda hayirlisi...

Elifcim woow olur ya daha ne istersin dimi ya. Insaallah canim Rabbim bu guzel ani 4ubatta yasatsin sizlere
Dusunsene bebeginizin burdayim dedigi gun esine sevgililer suprizi ve sana dogumgunu hediyesi

Elifcim woow olur ya daha ne istersin dimi ya. Insaallah canim Rabbim bu guzel ani 4ubatta yasatsin sizlere
Dusunsene bebeginizin burdayim dedigi gun esine sevgililer suprizi ve sana dogumgunu hediyesi

Tangerr sonucta ebesin bizim kolay gebe kalmamiz icin onerecegin veya tavsiye ettigin onemli seyler varmi canim

Hayırlısı olsun canım, sen ne zaman hazır hissedersen o zaman olması daha iyi, ama benim nacizane fikrim arasını çok ta fazla açmamaya özen göster, işti, çocuk büyüdü artık daha rahatız vs vs vs düşünceleri insanın aklına girdi mi 2. çocuğa daha mesafeli bakılıyor, çevremden gözlemlediklerim bunlar, dediğim gibi kendin için en iyisini yine sen bilirsin... Ebeymişsin eğer seni rahatsız etmezsek aklımızı meşgul eden şeyleri sana danışabilir miyiz? Neticede burada bulunan herkesten daha fazla bilgin vardır hamilelik ve süreciyle ilgili...

kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun hepiniz yarın devam ederiz tatlıcadı yazarsan sana sorduğumu yarın okurum ve topicteki diğer hamişler eşinize nasıl söylediniz merak ettim yazın da bakalım kızlar yaaaa tecrübe olsun bizede tamam mı

öptüm hepiniziiiiiii çalışmalara devam işi sıkı tutun ha hamiş adaylarııııı hamişler siz dinlenin birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…