2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Tatlım sen bilirsin yinede ama bence imkanın varsa kandan tahlil yaptır, daha garanti, ben her ay kandan yaptırıyom, normal testlerde göreceğim tek çizgiyle işi şansa bırakmak istemiyorum...

evet dgru soluosn cnm ama ben dayanamayıp yaptm bıle can sıkıntısı ıste tabıkı sonuc yıne tek cızık negatf cıkacagnı bıle bıle yaptm testtı ıyımı yaa ama ctesı gunu kan veremem kı yaa saglk ocagı kapalı ptesıye kaldı artkk

Ayy ne kadar güzel inşallah bizede böyle görmek nasip olur... Kızlar geçen ay ovulasyon testi kullandım ya ilk defa bir testte 2 çizgiyide gördüm, içim nasıl oldu anlatamam , inşallah Rab'bim hepimize hayırlısıyla bu güzelliği görmeyi nasip eder...

ya kzlar bnm smdı 5 gun gectı yaa acaba negatf ckması normalmıdır yoksa bebek yokmudur gercekten benm kafam karıstı yaa sabah test negatf cktı acaba smdıde yapsam yıne negatfmi cıkar

tatlım hiç panik yapma adet olana kadar umut var benim gunum tam 12 gun gecti gecen ay bi gun ara ile test yaptım çıkmadı gecikme sebebini öğrenmek amaclı dr ma gttim kan testi istedi onda cıktı adet olmam gereken zamanlarda yumurtlamış gec yumurtlma yani 13.gun de evde test yaptım silik 2.çizgi çıktı biliyorum çok zor beklemek

amin ablacım amin benım bebısın ultrason fotosunu cekıp yollum sıze

sen gebelik için ıdrar testı yaptın da 2. cızgı sılık mı cıktı ben mı yanlıs anladım

amin ablacım amin benım bebısın ultrason fotosunu cekıp yollum sıze

sen gebelik için ıdrar testı yaptın da 2. cızgı sılık mı cıktı ben mı yanlıs anladım

kuzum gecen aydı o ben düşük yaptım 18 aralıkta ah cnm olsa haykırırım ama nerede ay sende bişey demedin gebesin falan die heralde bu ay umut yok yoksam derdin

evet cnm bugun 5.gunum ve acaip sabrszm ıns dedgn gbı olur 13.gunde gerekrse 15 gun cksın ama yeterkı cıksın hamıs olayaım yanıı

ayy cnmm yok bnm aldklarm böle degl cnm senınkı ıdrara sokup yapılandan mıs nyse ptesı bu testen bnm elmdede olacak ıns arkadasım gonderckte bakalm bnde yapıcm varsa cıkacak ıns teyzesı

kuzum gecen aydı o ben düşük yaptım 18 aralıkta ah cnm olsa haykırırım ama nerede ay sende bişey demedin gebesin falan die heralde bu ay umut yok yoksam derdin
marta kadar dınlendır kendını bebegım marta kadar olmasa da zorlama bence ...

oy oy oyy maasallahh kız delı gosterme bole bak nazar degcek yegenıme kaldr hemen o fotoyu ordan dnle ablanı bak ben senden buyugm
ayyy ne bılım nerdeyse ultrason fotosunu cerceve yapcam hehehe anne yesın onun kuşunu

merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz? ben 27 yasindayim 4 yasinda bir oglum var simdi esim 2. yi istiyor bense biraz endiseliyim yinede kararimiz 2 bebek icin uygun zaman oldu topiginizi biraz gezdim ve begendim. biz bu ay yeni basladik son adet tarihim 14 ocak bu ay tutarsa ins 14 subatta esime dogum gunu hediyesi olacak bakalim rabbim herkesin gonlune gore versin ....

beyazgala regen kız bugun kımlerle tanıstık :) hosgeldın bacım .. bak ne guzel cocuk 4 yasında sende yap 2.yii ne güzel olur hem oglan da kardesle pek bı mutlu olur .. aradaki yaş farkı da iyi insallah dogum gunu hedıyesı olur esıne

Lamazi bende gurcuyum canim

Zeynepcim Masaallah cok tatlu bu minnos ya. Ayrica el openleri cok olsun bakarsin benim oglum olursa alirim kiz sen yas farkina takilmazsan tabi
Ultrason kertmesi yapalimmi kizzz

Canlarım bakın sıze ne gosterıyorum kızım derin ... Ellerınızzden öperrrEki Görüntüle 330697

Ayyy maşallah, maşallaaaaaahhhhhhhh, kız bu küçücük şey büyücekte anne anne diye peşinden mi koşturacak, kız bu pek bir uslu gibi duruyor ayol, annesinin kuzusu yatmış missss keyfi yerinde, dünya yansa umru değil... Allah nazardan sakalsın canım , sağlıkla hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin...

Hmmm bak şimdi merak ettim, nasıl bi test bu anlatabilir misin? :26:

Lamazi bende gurcuyum canim

Zeynepcim Masaallah cok tatlu bu minnos ya. Ayrica el openleri cok olsun bakarsin benim oglum olursa alirim kiz sen yas farkina takilmazsan tabi
Ultrason kertmesi yapalimmi kizzz
benım kızın cok ısteyenı var ama senı severım nartanesı verdım gitti

slmlar naber ne var ne yok kizlar???
nolsun bebısım öyle muhabbet sohbettt :) nasılsın bakalım m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…