2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

İyi geceler tatlım, tatlı rüyalar şimdiden...

elif hayirlisi olur ins benimde ilk denememde olursa bebis 12 subat ta esime dogum gunu hediyesi olucak ins

merhaba cnm benimde 5 yaşında kızım var 2.ciyi istiyoruz gecen ay kimyasal gebelik yaşadım bence olsun bebişine kardeş hem 5 yaşında olacak 1 sene bile çok farediyo

Kızlar bişi sorsam bilginiz varsa, şimdi tam olarak bu kimyasal gebelik, yalancı yada sahte gebelik, mol gebelik vs vs bunlar ne oluyor???

Kızlar bişi sorsam bilginiz varsa, şimdi tam olarak bu kimyasal gebelik, yalancı yada sahte gebelik, mol gebelik vs vs bunlar ne oluyor???

canım kimyasal şöle oluyo yumurta sperm buluşuyo döllenme oluyo fakat kese oluşmuyo kanda idrarda sadece çıkıyo ama kese oluşmuyo adet kanaması gibi vucut atıyo yumurta yada spermin kalitesiz olmasından dolayı vucut atıyomuş

Hmmm anladım canım, teşekkür ederim...

malesf gecen ay yaşadım mesela tüp bebek ve aşılama eder tutmazsa onada kimyasal gebelik deniliyo yani ya hamile olup yola devam oluyo yada kimyasal olarak kalıyo

Anladım benim t.b. denememde kimyasalla sonuçlandı demek ki, ama benim değerlerim hiç oynamamıştı... Önce yükselip sonra düşme falan olmamıştı, hatta burda bir topikte okumuştum geç tutunma olabiliyor diye sonuç negatf çıkmasına rağmen dr. da onaylamıştı bunu ben yinede regl olmadığım için bir umut 4 gün sonra testi tekrar yaptırmıştım yine negatifti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…