- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.801
ayyy inşallah bitanem
kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun hepiniz yarın devam ederiz tatlıcadı yazarsan sana sorduğumu yarın okurum ve topicteki diğer hamişler eşinize nasıl söylediniz merak ettim yazın da bakalım kızlar yaaaa tecrübe olsun bizede tamam mı
öptüm hepiniziiiiiii çalışmalara devam işi sıkı tutun ha hamiş adaylarııııı hamişler siz dinlenin birazcık
elif hayirlisi olur ins benimde ilk denememde olursa bebis 12 subat ta esime dogum gunu hediyesi olucak ins
merhaba şekercininkızıEki Görüntüle 330725
Kızlar bişi sorsam bilginiz varsa, şimdi tam olarak bu kimyasal gebelik, yalancı yada sahte gebelik, mol gebelik vs vs bunlar ne oluyor???
elif hayirlisi olur ins benimde ilk denememde olursa bebis 12 subat ta esime dogum gunu hediyesi olucak ins
slmm kızlarr ben geldimmmmmm
canım kimyasal şöle oluyo yumurta sperm buluşuyo döllenme oluyo fakat kese oluşmuyo kanda idrarda sadece çıkıyo ama kese oluşmuyo adet kanaması gibi vucut atıyo yumurta yada spermin kalitesiz olmasından dolayı vucut atıyomuş
msjda yazdım ya karanfil taktım bekliyorum
Hmmm anladım canım, teşekkür ederim...
ayy herkes pek bı mesgul hadı hayırlı akssamlar byby...
bende gördüm bu ne güzel karşılama dedim yaaa
daha guzellerine laiksin arkadaşım
malesf gecen ay yaşadım mesela tüp bebek ve aşılama eder tutmazsa onada kimyasal gebelik deniliyo yani ya hamile olup yola devam oluyo yada kimyasal olarak kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?