- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.761
benım kızın cok ısteyenı var ama senı severım nartanesı verdım gitti
nolsun bebısım öyle muhabbet sohbettt :) nasılsın bakalım m
hosgeldın elıfım bız ıyıyız sen nasılsın bakalımmmm :)iyi akşamlar arkadaşlar bu gün nasılsınız bakalım
ayyy ablaaa kuzu yatar hıc agrı yaapmaz mıde bulandırmaz öyle durur annesının karnındaAyyy maşallah, maşallaaaaaahhhhhhhh, kız bu küçücük şey büyücekte anne anne diye peşinden mi koşturacak, kız bu pek bir uslu gibi duruyor ayol, annesinin kuzusu yatmış missss keyfi yerinde, dünya yansa umru değil... Allah nazardan sakalsın canım, sağlıkla hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin...
Hmmm bak şimdi merak ettim, nasıl bi test bu anlatabilir misin? :26:
Rabbım hayırlısını versın ınsallah canım arkadasım hayırlısıyla olur ınsallah ...iyim canim nolsun. bizde calismalara basladik artik. doktor düsükten sonra müsade etti :))
beyazgala regen kız bugun kımlerle tanıstık :) hosgeldın bacım .. bak ne guzel cocuk 4 yasında sende yap 2.yii ne güzel olur hem oglan da kardesle pek bı mutlu olur .. aradaki yaş farkı da iyi insallah dogum gunu hedıyesı olur esıne
Lamazi bende gurcuyum canim
Zeynepcim Masaallah cok tatlu bu minnos ya. Ayrica el openleri cok olsun bakarsin benim oglum olursa alirim kiz sen yas farkina takilmazsan tabi
Ultrason kertmesi yapalimmi kizzz
iyiyim bende benim herifin bana bulaştırdığı griple uğraşıyorum:2:malum çalışmalar yoğunduhosgeldın elıfım bız ıyıyız sen nasılsın bakalımmmm :)
ayyy ablaaa kuzu yatar hıc agrı yaapmaz mıde bulandırmaz öyle durur annesının karnındaabla ben productor aldım ya denize de ondan alıp vercemm onun oturdugu yerde yok yakında oturuyruz bırbırımıze kan testi ıcın pzrtesiyi beklemek zorundaymıs .. bende benım testten yollıcam ona
benım dedelerımde gürcü gocmenii.. trabzona goc etmısler nufus mudurlugune gıdıp soyagacıma bakmıstımhemşerimsin demek cok sevindim:)
amın arkadasım amın . calısın calısın .. ama hastalıktan koru kendını hayatımm .. sa ol teyzesiiyiyim bende benim herifin bana bulaştırdığı griple uğraşıyorum:2:malum çalışmalar yoğundukızında pek güzelmiş fotosunu koymuşsun allah nazarlardan saklasın.sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin işallah
beyazgala regen kız bugun kımlerle tanıstık :) hosgeldın bacım .. bak ne guzel cocuk 4 yasında sende yap 2.yii ne güzel olur hem oglan da kardesle pek bı mutlu olur .. aradaki yaş farkı da iyi insallah dogum gunu hedıyesı olur esıne
Zeynep kiz Allah iyiligini versin. Insan bir naz yapar sanki 5tane daha kizi varmis gibi hemnde verdin kizini ogluma. Nekadar zahmetsiz cikti benim durunur ya masaallah.
Ee benim gibi mustakbel kayinvalideye kiz verilmezse kime verilir dimi ama
Gerci cinsiyeti kiza donusurse bilemem ona gore.
Lamazi hemsoyuz evet sevindim
eşin doğru düşünüyo aslında şimdi ertelersen ilerde yapmak daha zor gelebilir. malum yaş ilerledikçe insanların tahammül sınırları azalıyo. ikisini birden büyütürsün işte. bu arada hoş geldin canımarkadasi esimde yas farki iyi diyor da benim oglum cok huysuz cok yoruyo beno yurtdisinda yasiyoruz yanmiz surekli beni tuketiyor yeni krese alisdi biraz rahat edecekdim. esimde ertelersem ilerde hic istemeyecegimi dusunuyor ben biraz calismak istiyorum ebeyim ben.
senin var mi bebisin
arkadasi esimde yas farki iyi diyor da benim oglum cok huysuz cok yoruyo beno yurtdisinda yasiyoruz yanmiz surekli beni tuketiyor yeni krese alisdi biraz rahat edecekdim. esimde ertelersem ilerde hic istemeyecegimi dusunuyor ben biraz calismak istiyorum ebeyim ben.
senin var mi bebisin
hosbulduk canimeşin doğru düşünüyo aslında şimdi ertelersen ilerde yapmak daha zor gelebilir. malum yaş ilerledikçe insanların tahammül sınırları azalıyo. ikisini birden büyütürsün işte. bu arada hoş geldin canım
canim 2 aydir soluyo bende bu ay kabul etdim artik hayirlisi bende 2. yi istiyorum biraz zamani var diye dusunmusdum ama artik ortak bir karar verdik hayirlisi allah dan....ben 13 hafta 3 gunluk hamıleyım canım ılk bebegım yenı evlıyım zaten .. bak o zaman bıraz kendını dınlendır ...esının dusuncesı yanlıs canım hangı kadın hamılelıgı ıstemez kı ...
Tanger hosgeldin en hayirli karara varmissiniz canim Hayirli olsun yurtdisindan nerdensin
Zeynep yok kiz hamile degilim ama heran hersey olabilir dimi sen hazirlikli ol. Ayyy yoksa Allahmi soyletti kiz sana. Hamilemiyim acaba
Elifcim hosgeldin nasilsin nasil gidiyor
Elifler cogaldi ikinizde hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?