- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.841
Ayyy canımm benim yaaa, çok teşekkür ederim tatlım, Allah sana senin için çarpan daha nice kalpler versin...
ay ben topiktede gevezeyim galiba baksana cnm ne çok kalp var teldede bölemiyim dun akşam hele ağzım yoruldu kayınvaldemlerlde evde kızımla konuşuyoz muhappetler birikiş te
yok kuzum seninle knuşmayı muhabbet etmeyi seviyorum seninle telde knuşurken bi işim yoksa kapatasım gelmiyo hiçç
evet canım çenemize göre hem kalp hem çiçekk
bide göbeciğimizden atsa o kalp
hım sevindim anan hep mecbur olduğumuzdan kapanıyo zaten ya
Hmmm ay ne romantik...Bu sitenin kurucuları kesin kadınlardan oluşuyor, yoksa erkek milletinde nerde bizim çenemize ödül olarak kalplerini ve çiçeklerini hediye etmek... Bir kadının ruhundan ancak kadın anlar...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız göbeciğinde bebiş olan varmı yeni haberler:)
bencede ayy erkekler çenemizden anca yaka silkerler yanii yoksa nerde çiçek nerde kalpp
mrb canım ayy inşallah vardırrr
Hoş geldin canım, valla dopdolu umutlarla gün sayıyoruz...
beyazgala sen naptın cnm
evet benim daha var yeni başladım çalışmaya:)
Napayım tatlım, hayırlısıyla p.tesi aşılamam yapıldı, içimde binbir umutla haftaya c.tesiyi bekliyorum test yaptırmak için, inşallah Rab'bim hayırlısıyla müjdeli haberimi sizlere vermeme izin verir...
Hayırlı olsun canım, hep destek tam destek... Kalbimde dualarımda sizlerle canım, Rab'bim hayırlısıyla tez zamanda bebek müjdesiyle hepimizin yüzünü güldürür inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?