2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

selam kızlar nasılsınız bat geçti hala gelen yok tast yapmaya kokar oldum en az bi hafta beklemek için söz verdim kendime dayanamıyorum ama

Şükür tatlım iyiyim, sen nasılsın??? Nasıl gidiyor süreç, kırmızılara dair en ufak bile olsa bir belirtin hissiyatın yoktur inşallah... Gelsin müjdeler yapalım kutlamaları...

Şükür tatlım iyiyim, sen nasılsın??? Nasıl gidiyor süreç, kırmızılara dair en ufak bile olsa bir belirtin hissiyatın yoktur inşallah... Gelsin müjdeler yapalım kutlamaları...

saol canım ben de iyim internetteki hasplayıcıya baktım biraz önce ben 20si düşünüyordum ama nete göre 19da kırmızıların gelmesi bekleniyor dio ama gelen giden yok. dün belim öyle bi ağrıdıki aha dedim gelio ama bugun hiç bir belirti yok. beklemedeyim yani

Son düzenleme:

Ayy hadi hayırlısı, inşallah güzel haberlerini alırız, adetin normalde düzenli midir yoksa her ay 1-2 gün öne geriye oynama yapar mı, benim misal 26-30 arası gider gelir

napim tatlım valla bişeyler yiyorum açım bugünlerdee

hadi hayırlısı.. benımde canım bırseyler ısterdı senın zamanında.. senden umutluyum bu ay.. hadi bakalımmm..

selam kızlar nasılsınız bat geçti hala gelen yok tast yapmaya kokar oldum en az bi hafta beklemek için söz verdim kendime dayanamıyorum ama

hakkında hayırlısı insallahh hamişssindir..

kızlarrrrrr canlarım napıyosunuz bakiimmm

kızlar ovulasyon testi kullanan daha önce kimse varmı aramızda bişiy sormak istiyorum şimdi en az 2 saat öncesinde aşırı sıvı almaktan kaçının diyor ya yani aşırı sıvıdan kasıt ne acaba yani 1 bardak su kahve falan ne etkileyebilir acaba

kızlarrr biz yeni bir topik açtıkk bebek aşkıyla yananlar 2012 umudumuz olsun dedikkk...ama bir ayağımız hep burda gelmek isteyen buyursun gelsinn iki topikte te beraber olurruz....

Tatlım ben kullandım, hatta direk satıcısından da bilgi aldım...
1- testi hergün aynı saatte yapacaksın
2- 2 saat öncesinden mümkünse sıvı alımını durduracaksın
3- sabah ilk idrarla yapmayacaksın
4- sabah saat 10'dan önce yapmayacaksın
5- testi yapmak için en ideal zaman saat 10:00 / 22:00 arasıdır
6- testi yaptığın gün ve saati bir kenara düzenli olarak not edeceksin
7- bunları yapma nedenin, LH hormonu sabah erken saatlerde salgılanmaya başlar ve bu nedenle günü ilerleyen saatlerinde idrarında tespit edilebilecek seviyeye çıkar, en az 2 saat öncesinden sıvı alımını durdurman ise lh hormonunun suyla seyrelip netice alamamana sebep olabilmesidir...

Ben sabah kalkıyorum aç karınla ilacım var onu neredeyse 1 yudum suyla içip saat 10:00 / 11:00 gibi tahlilimi yapıyorum, günün ilerleyen saatlerine bırakınca birşeyler yiyip içmeden durmak pek mümkün olmuyor çünkü en güzeli sabah kalktıktan sonra 2 saat durup tahlili yapıp güne devam etmek...

Umarım faydalı olabilmişimdir...

kızlarrr biz yeni bir topik açtıkk bebek aşkıyla yananlar 2012 umudumuz olsun dedikkk...ama bir ayağımız hep burda gelmek isteyen buyursun gelsinn iki topikte te beraber olurruz....

Aaaa geliriz tabi ayol ne demek, ben burada ilk sizleri tanıdım, sizler benim yol arkadaşımsınız siz nere ben orada...

iyim güzelim cok saol.. oda iyidir herhalde bilemiyorum ki.. 4 gun sonra kesemızı gorucez ınsallahh.. o gune kadar cok tereddutluyumm...

Ayy canım benim sen içini ferah tut, Allah'ıma emanetsiniz ikinizde ben eminim herşey çoooook güzel olacak...

çoook yardımcı oldun tatlım süpersin o zaman ben şimdi yemek yiycem kociş geldi yemekten sonra 2 saat bişey içmeyim testi yapmaya başlıycam çünkü bugün

hayırlı olsun bitanem geliris tabisi siz nerde biz orda

tamam o zaman canlarımm bekliyoruzzzz yeni topik yepyeni umutlarr ay inşallahh yaaa....

çoook yardımcı oldun tatlım süpersin o zaman ben şimdi yemek yiycem kociş geldi yemekten sonra 2 saat bişey içmeyim testi yapmaya başlıycam çünkü bugün

Tamam tatlım, hadi hayırlısı olsun bakalım...

Ama unutma hergün aynı saatte yapacaksın ve not edeceksin, bu takibin için çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…