- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.861
inşallaahhhhhh Allah gönlüne göre versin inşallahhhh canım
inşaallah hepimizin duaları kabul olsun Rab'bim kalbimize göre versin
dayanamadım geldım .
hosbulduk bebegımmm .. valla demın kızdım cıktım ...Amin canım, amiiiinnnnn...
Hoş geldin bebeğim...
hosbulduk bebegımmm .. valla demın kızdım cıktım ...
Aaaa hayırdır tatlım ne oldu...
ayy ablacım gırdım selam verdım kımse donup bakmadı .. ay baktım bırı bırıne bısey soruyor dıger ı baska bırıne yazıyor dedım ortalık cok karısık sakinlesınce gelirim ...
Ayy canım benim ben burdamıydım bilmiyom ama inan fark etmedim yoksa asla selamsız bırakmam... Kızma ne olur, bak sen kızıp üzüldükçe bebişte etkileniyor... Sen mutlu ol ki o da mutlu olsun...
kız yok selam verdım 2.3 dk sonra kactım cıktım .. ferıhayı ızledım .. zaten ben daha ne ıffeti ne de ferihayı ızlemeyecegım .. psıkolojım bozuldu valla :18::18:
hhahahahahahahahahahahaa :) Allah seni ıyı etsin e mi. kadında ne yumurtalık var bıde benım ne garıbıme gıdıyor bılıyor musun .. kan testi ıdrar testi yok alttan muayene yapıyor gebe hoop hamılesın hurrem nasıl goruyo ben anlamıyorum .. alttan cınsıyete bıle bakıyorlarÖ.B.G.zamankiyi ali adisinin t.....z sahnesinden sonra, ferihayı anne daha gitmeden, M.yüzyılı geçen hafta olduğu yerde bıraktım... sıtkım sıyrıldı resmen, nedir o feriha yaa yalan yalan üstüne bir anne buna izin veriyor kızının destekçisi sanki matah bişi yapıyor gibi, yüzyıldan da geçen seneden beri gıcığım hürrem aşiftesi iyice tepemi attırdı gebeyim, gebeyim, gebeyim nispet yapar gibi... ali desen ayrı bir vukuat adamı görsem boğarım oracıkta... Aman aman akıl sağlığımı yitirmeden bıraktım hepsini...
hhahahahahahahahahahahaa :) Allah seni ıyı etsin e mi. kadında ne yumurtalık var bıde benım ne garıbıme gıdıyor bılıyor musun .. kan testi ıdrar testi yok alttan muayene yapıyor gebe hoop hamılesın hurrem nasıl goruyo ben anlamıyorum .. alttan cınsıyete bıle bakıyorlar
abla herhangı bır yontem falan denıyor musunuz yoksa akısına mı bıraktınız ?evet yaaa, muhakkak bazı şeyler biliniyordur, ör. gebeliğin tespiti gibi neticede insan evladı yüzyıllardır üreyip çoğalıyor hekimlik ve günümüz adıyla tıpta aynı oranda ilerliyordur ama sanki bazen saçmalıyorlar gibime geliyor...
abla herhangı bır yontem falan denıyor musunuz yoksa akısına mı bıraktınız ?
hadı bakalım hayırlısı olsun ... haberleri verırsın bızde gobek atarız asılama nasıl oluyor cok merak edıyorum yaayöntemden kastın, bebek sahibi olmak içinse seni biraz şaşırta bilirim, bu konuda en son baş vurulacak yöntemi biz ilk denedik, t.bebek denedik olmadı, bu p.tesi hayırlısıyla aşılamam yapıldı bakalım haftaya c.tesi testim var, inşallah hayırlısıyla müjdeli haberi vermek nasip olur... bunda da bir netice alamazsak artık doğal yöntemi denicez sanırım, millet gider mersine biz gidiyoz tersine...
hadı bakalım hayırlısı olsun ... haberleri verırsın bızde gobek atarız asılama nasıl oluyor cok merak edıyorum yaa
gunaydınnnnnnnnnnnnn, iyi hafta sonları..
günaydın tatlı anneee nasılsın bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?