- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.901
Hadi bakalım, eşinin spermleri şööööyle bıçkın delikanlı gibi dolansın dursun, senin yumurtada cazibesini albenisini ortaya koysun, bu ay olsun yaniiii...
kız güldürdün beniiii
Kız varya ben bu lafı bu p.tesi eşimden duydum, aşılamam vardı ya sperm ayrıştırması için labr. gittik sonucu aldık laborant eşimi içeri çağırdı hareketli olanları pcde göstermiş, çıkınca bana dedi ki bir görcen veletleri bir hareketli bir hareketli len durun gıpraşmayın dedim diye, bende orda ne kadar hareketli öenli değil bende faaliyet göstersinler dedim, bana ama tatlım yani senin yumurtanda bir zahmet cazibesini ortaya koysun, ilgilerini çeksin dedi, kopruk tabi... Ayy biz deliliğe vurduk galiba iyice saçmalamaya başladık...
Aaaa geliriz tabi ayol ne demek, ben burada ilk sizleri tanıdım, sizler benim yol arkadaşımsınız siz nere ben orada...
Ayy canım benim sen içini ferah tut, Allah'ıma emanetsiniz ikinizde ben eminim herşey çoooook güzel olacak...
hayırlı olsun bitanem geliris tabisi siz nerde biz orda
Kız varya ben bu lafı bu p.tesi eşimden duydum, aşılamam vardı ya sperm ayrıştırması için labr. gittik sonucu aldık laborant eşimi içeri çağırdı hareketli olanları pcde göstermiş, çıkınca bana dedi ki bir görcen veletleri bir hareketli bir hareketli len durun gıpraşmayın dedim diye, bende orda ne kadar hareketli oldukları önemli değil bende faaliyet göstersinler dedim, bana ama tatlım yani senin yumurtanda bir zahmet cazibesini ortaya koysun, ilgilerini çeksin dedi, koptuk tabi... Ayy biz deliliğe vurduk galiba iyice saçmalamaya başladık...
ayyyy süpermiş muhabbete gelllllll koptum yaaaadeliler siziiiiii
ayy ilahi ne güzel muhabbetmiş o öyleee
Ayy sorma kız, Allah eşimden razı olsun, hem çok hazır cevaptır lafın altında kalmaz yerinde ve doğru konuşur, hem de öyle bir konuşur ki cevap yediğene bırak kızmayı katıla katıla gülersin....60:
Kız ben kocamı çoooook seviyom...
Ayy sorma kız, Allah eşimden razı olsun, hem çok hazır cevaptır lafın altında kalmaz yerinde ve doğru konuşur, hem de öyle bir konuşur ki cevap yediğene bırak kızmayı katıla katıla gülersin....60:
Kız ben kocamı çoooook seviyom...
ne güzel işte hayatı güzelleştirmek bizim elimizdee...ayy sorma bende çok seviyom kocişimii yaaa canım o benim canımm
ne güzel işte hayatı güzelleştirmek bizim elimizdee...ayy sorma bende çok seviyom kocişimii yaaa canım o benim canımm
Havada aşk kokusu varyaaaaaaaaa bendeeee seviyooooooooommmmmmmm kocamıııııııı
Çoook haklısın canım onların desteği olmasa inan bu süreçte biz kafayı yerdik sanırım, Allah eşlerimize dert zeval vermesin, İşlerine bolluk, kazançlarına bereket versin, onların güzel yüzünü soldurmasın Allah'ım... Amin...
Havada aşk kokusu varayy nasılsınız bakalım kocişini cok seven kadınlarrrr
yaaaaaaaaa bendeeee seviyooooooooommmmmmmm kocamıııııııı
beyazgaaalllaammmm sana diğer tarafta bişiy yazdım okusana
ayyy başım döndü ya bi oraya bi buraya heheheh
Çoook haklısın canım onların desteği olmasa inan bu süreçte biz kafayı yerdik sanırım, Allah eşlerimize dert zeval vermesin, İşlerine bolluk, kazançlarına bereket versin, onların güzel yüzünü soldurmasın Allah'ım... Amin...
hehe he hee
ay evet allah onlardan razı olsun sevdiklerimizi bize bağışlasın rabbimmm...
nolsun esım bugun ızınlı oturuyoruz bırlolte ıstanbulda yagmur var yagmurun altında bıraz yuruduk .. meyvemızı aldık evımıze geldık :) baktım bizim kızlar koca aşkına gelmişşşş:)ayyy o aşk kokusuuu hiç bitmezzzzziyiyiz sen nasılsın bakalımmm
Havada aşk kokusu varayy nasılsınız bakalım kocişini cok seven kadınlarrrr
hehe he hee
ay evet allah onlardan razı olsun sevdiklerimizi bize bağışlasın rabbimmm...
nolsun esım bugun ızınlı oturuyoruz bırlolte ıstanbulda yagmur var yagmurun altında bıraz yuruduk .. meyvemızı aldık evımıze geldık :) baktım bizim kızlar koca aşkına gelmişşşş:)
tamam bebegım baktım sık kullanbılanlara da ekledım zaten o cızelgeye bende gircemmm banane bananekuzu biz yeni topik açtık bebek aşkıyla yananlar 2012 umudumuz olsunn gelmek istersen buyur gel bizimde bi ayağımız hep burada olacakkk
ohhh ohhhh :) kız bu gıdısle yakında senden guzel bi haber alırızzz
valla buradad süper kar yağıyor bizde akşam çıkıcaz kartopu oynuycaz kocişleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?