2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kız güldürdün beniiii

Kız varya ben bu lafı bu p.tesi eşimden duydum, aşılamam vardı ya sperm ayrıştırması için labr. gittik sonucu aldık laborant eşimi içeri çağırdı hareketli olanları pcde göstermiş, çıkınca bana dedi ki bir görcen veletleri bir hareketli bir hareketli len durun gıpraşmayın dedim diye, bende orda ne kadar hareketli oldukları önemli değil bende faaliyet göstersinler dedim, bana ama tatlım yani senin yumurtanda bir zahmet cazibesini ortaya koysun, ilgilerini çeksin dedi, koptuk tabi... Ayy biz deliliğe vurduk galiba iyice saçmalamaya başladık...

Son düzenleme:

ayyyy süpermiş muhabbete gelllllll koptum yaaaa deliler siziiiiii

hayırlı olsun bitanem geliris tabisi siz nerde biz orda

ayy ilahi ne güzel muhabbetmiş o öyleee

ne güzel işte hayatı güzelleştirmek bizim elimizdee...ayy sorma bende çok seviyom kocişimii yaaa canım o benim canımm

ne güzel işte hayatı güzelleştirmek bizim elimizdee...ayy sorma bende çok seviyom kocişimii yaaa canım o benim canımm

yaaaaaaaaa bendeeee seviyooooooooommmmmmmm kocamıııııııı

Çoook haklısın canım onların desteği olmasa inan bu süreçte biz kafayı yerdik sanırım, Allah eşlerimize dert zeval vermesin, İşlerine bolluk, kazançlarına bereket versin, onların güzel yüzünü soldurmasın Allah'ım... Amin...

yaaaaaaaaa bendeeee seviyooooooooommmmmmmm kocamıııııııı

beyazgaaalllaammmm sana diğer tarafta bişiy yazdım okusana

ayyy başım döndü ya bi oraya bi buraya heheheh

hehe he hee

ay evet allah onlardan razı olsun sevdiklerimizi bize bağışlasın rabbimmm...

kuzu biz yeni topik açtık bebek aşkıyla yananlar 2012 umudumuz olsunn gelmek istersen buyur gel bizimde bi ayağımız hep burada olacakkk
tamam bebegım baktım sık kullanbılanlara da ekledım zaten o cızelgeye bende gircemmm banane banane kım actı topıgı seyda mı?

valla buradad süper kar yağıyor bizde akşam çıkıcaz kartopu oynuycaz kocişleeeeee
ohhh ohhhh :) kız bu gıdısle yakında senden guzel bi haber alırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…