- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.121
valla canım işallah öyledir. çünkü bi kaç kişiyi tanıyorum böyle öğrenmişlerdi hamileliklerini. işallah seninkinin de sebebiÇoook sağ olun canlarım, valla hiç böyle tansiyonumun düştüğünü bilmem, neden oldu hiç bir fikrim yok tekrar ederse gidicem dr. hani bişeylerin belirtisiyse eğer, inşallah bebişimin belirtisidir...Ayyy daha 7 gün var... :18::18::18:
3 aydan sonra gebelık belırtılerı yasamaya basladım ayy daha gebelık belırtısı mı kaldı .
Çoook sağ olun canlarım, valla hiç böyle tansiyonumun düştüğünü bilmem, neden oldu hiç bir fikrim yok tekrar ederse gidicem dr. hani bişeylerin belirtisiyse eğer, inşallah bebişimin belirtisidir...Ayyy daha 7 gün var... :18::18::18:
olsun ordasın sonuçta .ben önce astorianın orda genelmüdürlükte çalışıyordum sonra istinyeparkın ordaaki şubeye geçtim.ama evim anadolu yakasındaydı göztepede orasınıda şöyle tarif edim bağdat caddesine yürüyerek 10 dk.
ayyyyyyyyyyyy ben o ihtimali unutmsum tüüüüü banaaaaa.... bak olabilir de.. yani normalde sende olan bir sey degilse tansiyon düsmesi, yüksek bi ihtimal bebis durumu :26: neyse tamam.. birlikte bekleyelim o zaman.. benim de kaba hesapla 1haftam var.. 25iyle 30u arasi bekliyorum iste.. hadi bakalim insallah bebek vardir
ayyy insallahÇoook sağ olun canlarım, valla hiç böyle tansiyonumun düştüğünü bilmem, neden oldu hiç bir fikrim yok tekrar ederse gidicem dr. hani bişeylerin belirtisiyse eğer, inşallah bebişimin belirtisidir...Ayyy daha 7 gün var... :18::18::18:
serrann gebelıkte sac boyatılır mı ? bu konusa ne dusunuyorsunuz ?benimkide yedi yedi ayucuk uyumaya gitti
geçmiş olsun cnm ya çok dikkat et ihmal etme
Off yaaa bağdat caddesini görmeyi çoook istiyom, kız ben avcılarda oturuyorum, ayda 1 kere vy 3 haftada 1 k.valideme gideriz hep aynı yoldan git gel, ilk defa istinye parka gittik eşimle, sanırım başbaşa kalmak istedi, annemler 2 aydır bendeler kısmetse marta kadar da bende kalacaklar...
Off yaaa bağdat caddesini görmeyi çoook istiyom, kız ben avcılarda oturuyorum, ayda 1 kere vy 3 haftada 1 k.valideme gideriz hep aynı yoldan git gel, ilk defa istinye parka gittik eşimle, sanırım başbaşa kalmak istedi, annemler 2 aydır bendeler kısmetse marta kadar da bende kalacaklar...
ayyy insallahhadı bakalımmm
serrann gebelıkte sac boyatılır mı ? bu konusa ne dusunuyorsunuz ?
öhhhüüü benimde kaba hesap bi haftam vardı ince hesaba döndük bugün ahahahhaha
benimkide yedi yedi ayucuk uyumaya gitti
geçmiş olsun cnm ya çok dikkat et ihmal etme
valla canım işallah öyledir. çünkü bi kaç kişiyi tanıyorum böyle öğrenmişlerdi hamileliklerini. işallah seninkinin de sebebidir.
ayyyyyyyyyyyy ben o ihtimali unutmsum tüüüüü banaaaaa.... bak olabilir de.. yani normalde sende olan bir sey degilse tansiyon düsmesi, yüksek bi ihtimal bebis durumu :26: neyse tamam.. birlikte bekleyelim o zaman.. benim de kaba hesapla 1haftam var.. 25iyle 30u arasi bekliyorum iste.. hadi bakalim insallah bebek vardir
öhhhüüü benimde kaba hesap bi haftam vardı ince hesaba döndük bugün ahahahhaha
ayyy insallahhadı bakalımmm
serrann gebelıkte sac boyatılır mı ? bu konusa ne dusunuyorsunuz ?
oy kuzum yaaaaaaa.... tamam getirme aklina.. gerci zor, kirmizilar bitmeden de cikmaz aklindan biliyorum yani.. ayni seyleri yasayincaama sen yeni döneme odaklan, iste yumurtlama gününe felan yönelt kendini... valla ben hep kaba hesap yapiyorum artik napiimm.. 31günlük siklusum son zamanlarda hic tutmadi desem yeridir bu ay da tutmamistir.. yani 31günlük döneme göre calistik ama 35günlü döneme göre calisma olmadi.. oooof of.. simdi sana böyle ögüt veriom da, benim kirmziilar gelince nasil olcam acep
valla canım bende erken oldum ama senin gibi erken olduğuma üzüldüm vallahep alışmışım 25 ini beklemeye geçen ayda 26 sı ydı şimdi erken olunca garip geliyooo işkenceyi seviyom heral bekle günün geçsin umutlan sonra hüsran acı çekmek hoşuma gidio heral şimdi pat die oldum acısız ahahaha
Çok sağ ol canım...
Ayy kızlar Rab'bim ağzınızdan işitsin, inşallah hayırlısıyla bebiş(ler)imin haberini alırım, ve müjdemi sizinle paylaşırım... Bugün 7. gün aşılama yapılalı Allah'ın izniyle hamileysem eğer belirtiler başlamış olabilir mi gerçekten???
Alemsin kız az güldürmedin beni... Allah müjdelerin en güzeliyle yüzünü güldürsün inşallah...
Ayy inşallah canım inşalllaaaaah...
Çok sağ ol canım...
Ayy kızlar Rab'bim ağzınızdan işitsin, inşallah hayırlısıyla bebiş(ler)imin haberini alırım, ve müjdemi sizinle paylaşırım... Bugün 7. gün aşılama yapılalı Allah'ın izniyle hamileysem eğer belirtiler başlamış olabilir mi gerçekten???
Alemsin kız az güldürmedin beni... Allah müjdelerin en güzeliyle yüzünü güldürsün inşallah...
hep alışmışım 25 ini beklemeye geçen ayda 26 sı ydı şimdi erken olunca garip geliyooo işkenceyi seviyom heral bekle günün geçsin umutlan sonra hüsran acı çekmek hoşuma gidio heral şimdi pat die oldum acısız ahahaha
Allah hepimiizin yüzünü güldüürsün canım hep beraber inş.
ayyyyy amin amin insallah canim yaa.. senin bir de asilama yapildi ihtimalin daha da yüksek.. ama ben bilmyiorumki hemencik yöle belirti gösterir mi.. hamis olan zeynep var o bilir ona soralim :26:
ayyyy ayni ben.. ben de bayilirim arada bi acilarin cocugu olmaya yok yaa canim, saka bi kenara da yipratma kendini.. yani hepimiz icin gecerli.. ben de cok takintili oldum sanirim.. mesel akaynanam bugün bir sey dedi sabahtan beri onu düsünüp kendi kendime kurguluyorum acaba neden diye.. amaaannn.. sanirim bu bebek mevzusu bizi cok hassas yapti..
hıms anladım ama benım saclarım sıyah oldugu ıcın actırmam gerekıyor orealle .. oksidan cocuga zarar verır mı acepp?kız öle bi söledinki 3 tane doğurmuşum gibi hissettimilk 3 ay boyanmaz diye biliyom ama organik bitkisel boyalar var büyük eczanelerde satılıyo onlardan alıp kuaföründe 3 ay sonra boyatabilirsin benim şube müdürüm ölr yapıyodu
ohh valla ne güüsellll canım cektıı ayy kızlar ıstınyepark aşerıyorummmSana tavsiyem en kısa zamanda git gör benide an çocukluğum genç kızlık yıllarım flört zamanlarım hep orda geçti şimdi bile anneme gelince direk kendimi atıyom caddeye kendime geliyommm git gez ,alışverişyap,yemek ye,otur kahveni iç, ooohhh mis valla
kız aman gelmesın senden de gusel bı haber duyalımmmoy kuzum yaaaaaaa.... tamam getirme aklina.. gerci zor, kirmizilar bitmeden de cikmaz aklindan biliyorum yani.. ayni seyleri yasayincaama sen yeni döneme odaklan, iste yumurtlama gününe felan yönelt kendini... valla ben hep kaba hesap yapiyorum artik napiimm.. 31günlük siklusum son zamanlarda hic tutmadi desem yeridir bu ay da tutmamistir.. yani 31günlük döneme göre calistik ama 35günlü döneme göre calisma olmadi.. oooof of.. simdi sana böyle ögüt veriom da, benim kirmziilar gelince nasil olcam acep
kız sen bu aksam ii misinnnhep alışmışım 25 ini beklemeye geçen ayda 26 sı ydı şimdi erken olunca garip geliyooo işkenceyi seviyom heral bekle günün geçsin umutlan sonra hüsran acı çekmek hoşuma gidio heral şimdi pat die oldum acısız ahahaha
ayy ben senden kıllandım yaaa abla ...Çok sağ ol canım...
Amiiiiiiinnnnnnnnnnnnn canım...
Kız bana bak hiç belli olmaz, bak tatlım cadım nasıl mutlu etti bizi...
hıms anladım ama benım saclarım sıyah oldugu ıcın actırmam gerekıyor orealle .. oksidan cocuga zarar verır mı acepp?
ohh valla ne güüsellll canım cektıı ayy kızlar ıstınyepark aşerıyorummm
kız aman gelmesın senden de gusel bı haber duyalımmm
kız sen bu aksam ii misinnn
ayy ben senden kıllandım yaaa abla ...
ayyyyy amin amin insallah canim yaa.. senin bir de asilama yapildi ihtimalin daha da yüksek.. ama ben bilmyiorumki hemencik yöle belirti gösterir mi.. hamis olan zeynep var o bilir ona soralim :26:
ayyyy ayni ben.. ben de bayilirim arada bi acilarin cocugu olmaya yok yaa canim, saka bi kenara da yipratma kendini.. yani hepimiz icin gecerli.. ben de cok takintili oldum sanirim.. mesel akaynanam bugün bir sey dedi sabahtan beri onu düsünüp kendi kendime kurguluyorum acaba neden diye.. amaaannn.. sanirim bu bebek mevzusu bizi cok hassas yapti..
hıms anladım ama benım saclarım sıyah oldugu ıcın actırmam gerekıyor orealle .. oksidan cocuga zarar verır mı acepp?
ohh valla ne güüsellll canım cektıı ayy kızlar ıstınyepark aşerıyorummm
kız aman gelmesın senden de gusel bı haber duyalımmm
kız sen bu aksam ii misinnn
ayy ben senden kıllandım yaaa abla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?