2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

az kaldi batlara yaaa öyle deme ama neyin tutacagini bilemezsin.. insallah bu ayin kapanisini da biz yapariz.. cok istiyorum sende güzel haberler almayi yaaa

canım benimmm seni çok iyi anlıyorum..ama lütfen kafana takma, hamile kalmakta önemli değil aslında biliyor musun, önemli olan sağ sağlim kucağımıza alabilmek, ben eylül ayında bebeğimi kaybettim, kalbi durduğu içinn..o zamana kadar ahh bi hamile kalsam diye dua ediyordum, şimdi ise, hamile kaldıığımda bebeğim beni bırakmasın Allahım diye dua ediyorum..her durumun mutlaka biraz daha kötüsü var..Allahım herşeyin en iyi zamanı en doğrusunu bilir..eğer ki bize bir şey yaşamamızı emrediyorsa, mutlaka ki içinde bir hayır vardır..kim bilir benim bilmediğim ne kadar çok olumlu olay meydana gelmiştir bu olaydan sonra, benim için hayırlara vesile olan..umudumuz olduğu sürece, en önemlisi de inancımız olduğu sürece Allahım hep yanımızda..doğru zaman bir kenarda bekliyo..yazılmış alnımıza..isyan etmeden bekleyeceğiz canımm..sonuç ne olursa olsun asla üzülmek yok, biz burdayız,birbirimize destek olacağız artıkk..ben en mutlu günümü de bu arkadaşlarımla paylaşlatım, en acı günümü de, hala devam ediyorum bak..hala birbirimizin yanındayız..sen hiç merak etme, artık seninde yanındayız tatlım..

artık kaçıyorum kızlar..kocam boşayacak yoksa Allaha emanet olun..

kızlar ben artık gidiyorum... yorgunum çok.. yarın sabahta dra gitcem bebeğimi görmeye.. inşallah görebilirim. hepinize inşallah bu duyguları yaşatır Allahım.
haydi iyi geceler öptüm canlar...

az kaldi batlara yaaa öyle deme ama neyin tutacagini bilemezsin.. insallah bu ayin kapanisini da biz yapariz.. cok istiyorum sende güzel haberler almayi yaaa

Hayır hayır sakın yanlış anlamayın, Allah'ın gücü ve lütfu sorgulanmaz, Rab'bim izin verdikten sonra neler neler olmaz ki, ben sadece kendimi hamile kalıcam düşüncesine fazla kaptırmamak için kendimi uyarıyorum, herşeyi toz pembe görüp sonradan üzülmeyeyim diye, inşallah olur ama bu ay olmazsa eğer, yılmak yok, moral bozukluğu yok, aksine 1 tecrübe daha edindim yola tam gaz devam diyeceğim... Ama inşallah dediğin gibi olur, bu güzel topiğin ilk ayının müjdeli haberlerinden birini verenlerden oluruz... İnşallah Rab'bim hamiş olduğumuzun müjdesini paylaşmayı nasip eder...

yok tatlim anliyorum ben seni.. cünkü aynisini ben de yapiyorum.. hayal kirikligina ugramaktan daha iyidir degil mi??? mesela ben biliyorum kirmizilar gelecek.. ama yine de bi umut var icimde cikmadik candan umut kesilmezmis misali kirmizilar gelmeden umut kaybetmiyor insan.. ama en iyisi kendini kaptirmamak, olursa o zaman daha cok seviniriz..

Canımm benim çok ama çok üzüldüm, inşallah Rab'bim aynı acıları tekrar yaşatmaz sana... Haklısın canım her şerde bir hayır vardır, ben hayırlı ve sağlıklı evlatlara sahip olacağımızı biliyorum, seninde dediğin gibi sadece Rab'bimin katında hakkımızdaki hayırlı olan anı bekliyoruz, kul'uz işte bazen kendimizi kaptırıp bir an önce olsun istiyoruz, ama her daim Rab'bime teslimim, bana ne yaşatırsa mutlaka bir hayır vardır diyorum, isyana gitmiyorum, senin yaşını bilemiyorum ama bizim biraz yaş sıkıntımız var, ben 38 eşim 42 o yüzden biraz sıkıntılıyız acaba ne zaman olacak diye, ama şunu da biliyorum biz ne kadar çaba gösterirsek gösterilim hakkımızda ki hayırlı vakit zaman gelmedikçe gerçekleşmeyecek, dua ediyorum hep Rab'bim inşallah hakkımızdaki hayırlı zamandayızdır da bize sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olmayı nasip edersin diye... İnancım ve teslimiyetim tam Rab'bime... O'nun gücü ve kudreti sorgulanmaz...

İyi geceler canım, Allah sana kısa zamanda müjdelerin en güzelini versin...

Kesinlikle haklısın canım eminim çoook sevineceğiz... Şükür halimize tatlım Allah dermansız dert vermesin yeter ki, biz sadece hakkımızda ki doğru, hayırlı zamanı bekliyoruz o kadar... Bir zamanlar hayal kurardım, hamile olduğum haberini eşime nasıl vericem diye hani sürpriz olacak ya, acaba yemeğe misafir var diye bir tabak koyup içine emzik mi koyarım, yoksa ona hediye aldım diye biberon mu armağan ederim şık bir pakedin içinde, ba ba ba hayal gücüne bak, şimdi nerdeyse koca sorucak yok mu bir gelişme diye...

İyi geceler tatlım, görüşürüz...

kızlar ben artık gidiyorum... yorgunum çok.. yarın sabahta dra gitcem bebeğimi görmeye.. inşallah görebilirim. hepinize inşallah bu duyguları yaşatır Allahım.
haydi iyi geceler öptüm canlar...

İyi geceler tatlım, Allah rahatlık versin...

Etrafı süpürüp temizledim, kontrol ettim herşey yolunda şimdi kapıları kilitleyip çıkıyorum bende... Öptüm hepiniziiii...

Merhaba kızlaaaaarrrrrrrrr, regenim sabah gelemedim slm veremedm kusura bakma, tatlım cadım nerelerdesin gel artık güzel haberini bekliyorum eyecanla...

selamlar...
bugün keseyi görmeye gittik veee gördükte.. çok zor oldu epey bi aramamız gerekti ama gördük şükür olsun... ufacık daha 3,2mm. haftaya pztsi tekrar keseye bakacaz sonraki haftada kalp atışı duyacakmışız...

işte benden havadisler bu kadar...

ço k güselll :))) rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin canım çok sevindimmm

Ayyy canım benim Allah nazardan saklasın ikinizide, oyyy oyyy oyyyyy yiğenimiz günden güne büyüyor haftaya annecine sesini mi duyuracak, ayyy bu ne büyük bir heyecan, ahh tatlım çoook dikkat et kendine ne olur, sana kıyamıyorum ben, Allah'ıma emanet olun, Rab'bim sizi nazardan korusun kollasın...

gözünaydin canim benim ayyy darisi basimiza yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…