2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kizlar nasilsiniz yaa??? bugün aksama kadar kulaklarinizi cinlattim.. keske is yerinde pc kullanma sansim olsa dedim.. ayy bi iphone alsam mi diye düsünmüyor degilim.. o zaman gelebilirim öglen arasindaaaa

bebişim napıyon ne ediyon

napayim tatlim geldim eve iste hemen pc basina cöktüm.. bakayim napiyorsunuz dedim.. idare ediyoz iste, yüzüm icin temizlemem jeli felan aldim gelmeden.. insallah iyi gelir yaa su günlük ufak sivilceler cikmasa yeter.. büyükleri oyanamadikca ve stres yapmadikca cikmiyolar pek.. öyle iste.. bir de kirmizilari bekliyorum...

ee sen nasilsin?? islerini toparlayabildin mi???

selam yavruuu kırmızılarımla başbaşayım hehe

benimkiler de gelse de canim yeni dönem baslasa yaaa bugün gelmeliydi normalde.. gecikmesin yaaa

Merhaba kızlaaaaarrrrrrrrr, regenim sabah gelemedim slm veremedm kusura bakma, tatlım cadım nerelerdesin gel artık güzel haberini bekliyorum eyecanla...

olsun canim aksam gel aksam.. ben en cok aksamlari ugruyorum..

tatlım Allah razı olsun.darısı basına insallah. 2hafta nası gececek bilmiyorum valla.

gözünaydin canim benim ayyy darisi basimiza yaaa

tesekkürler canım. Evet darısı basınıza insallah.

tatlım Allah razı olsun.darısı basına insallah. 2hafta nası gececek bilmiyorum valla.

tesekkürler canım. Evet darısı basınıza insallah.

amin canim.. tam sayfaya girdim sen mesaj yazmissin.. ben de sen gelmeden listemizi yapayim diyordum... ama malum..... liste formu calindigi icin orjinal bi form bulmak icin fikirlerinize ihtiyac var.. nasil bi sema olusturalim sence??? ya da sen bir sey hazirladin mi???

canım ben tlfdan giriyorum suan onuda belirteyim yalnız. ben diyorumki kafandaki fikri bana msj bende ekle cıkar diye yorumlayayım.
He unutmadan söyleyeyim hakkımı helal etmiyorum ben.

canım ben tlfdan giriyorum suan onuda belirteyim yalnız. ben diyorumki kafandaki fikri bana msj bende ekle cıkar diye yorumlayayım.
He unutmadan söyleyeyim hakkımı helal etmiyorum ben.

tabiki canim hakkini helal edip etmeyecegin senin bilecegin sey.. ben biraz ugrasayim.. ufaktan yazayim da kendimi felan.. kizlar da geldikce söylerler zaten...

napim cnm ben toparlandım daha iyiyim bide taşınsan süper olcam eev bitemedi bi artık şubat 15 doğum gününm o gün evimde olurum inşallah bildiğimiz elme sirkesiyle gülsuyunu karıştır akiam işten gelince uyuyana kadar yüzünü onla ıslat sivilceli bölgeleri bak bi haftaya eser kalmaz

gül suyunu ben nerden bulcamki??? :44::44::44: cok sagol canim benim denicem gül suyu bulayim bi

bu arada tablo konusundaki fikrini söyler misin?? listeyi yeniden yapiyoruz da, bölümleri nasil olusturalim??

canım sen ne kadar böyle seyler biliyorsun.masallah ya

Nasilsin canim son 4gunun oylemi yani bugunude saymasak 3gun Rabbim yuzunu guldurur Insaallah hamile oldugun haberi alirsin canim

Gosgeldimde Allaha Allah neden kimse yok burda tekim ama online gorunuyonuz

Bat bugunmu senin olmadinmi daha juppiii

Gosgeldimde Allaha Allah neden kimse yok burda tekim ama online gorunuyonuz

Bat bugunmu senin olmadinmi daha juppiii

canim ben sevinmiyom ama yaa hafta bos gecti ya.. neyse Allah büyük.. bakalim cikmadik candan ümit kesilmez..

canim kizlarin bi kismi gittikleri icin online görünseler de gelen olmuyor biz variz iste canim.. eee nasilsin bakalim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…