- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.501
Oh masaallah baya yazismissiniz yahuuuuu
Vay be liste ne guzel olmus oyle renkli ve resimli masaallah elindende geliyor ha boyle seyler eline emegine saglik
Sen ise gitmiyormusun bugun
Benim ticker yanlis canim
En son 24aralik oldum geceydi yani 25 diyelim ustune en fazla 29 gun saydikmi 22ocaga geliyor ama benim ne gelenim var ne gidenim
Evet gercekten adet olacagini bilipte gecikme olmasi sinir bisey
Bende ilk gebeligimde gecikmisti 7gun sonra test yaptim pozitifti ama digital testlerden yaptim guvenilir
Simdi gecikmem var ama haptan kaynaklanabilir diye dusunuyorum doktorumuda aradim
Kotu dusunme diyor aslinda iyi dusunceyle aramistim
Pazartesi kanda bakariz gelmezse dedi
Eger hamileysem bunu erken bilip bazi testler yaptirmak istiyorum onlem amacli o yuzden acelece davraniyorum yoksa 3aylik olana kadar doktora gitmek istemem altan baktirmamak icin
regenim ben çoktannn koydum ilk mesaja
Sagol canim artik ilk sayfana takip ederiz juppi
Buarada gunaydin nasilsin nasil gidiyor hamislik
heheheee... ben acik unuttun da öyle gittin sanmistimburda oldugunu bilmiyordum.. günaydin canlarim
yok canikom ben hamilelikle alakalı geziniyordum ondan geç gördüm zaten... bide eski listeden hamişlerimizi koyalımmı burayada?
Vallaha dun bi test yaptim sabah ilk idrarimla ve gebelik testinde bisey cikmadi merak ya bide ov test yaptim ikinci cizgi silik cikti anlam veremedim tabi bu testler ucuz oldugu icin nekader guvenilir bilmem netten siparis vermistim yesil mavi ayri cubuklu olanlar iste biri gebelik biri ov
Hapi kullanali 11haftam oldu yani duzensiz oldugunu dusunmuyorum kfama bu ay takmadim ov test bile yapmamistim nasil olsa kacirdim diye rahat davrandim
Malesef tasindigim yerde hic birtane iyi doktor yokmus eski doktoruma devam edecegim yani 60km yol deger bebislerimize napalim saglikli dogsunlarda dimi
Bidaha test icin pazara kadar beklemeye karar verdim pazartesi zaten doktorum kan alacak
Vallaha dun bi test yaptim sabah ilk idrarimla ve gebelik testinde bisey cikmadi merak ya bide ov test yaptim ikinci cizgi silik cikti anlam veremedim tabi bu testler ucuz oldugu icin nekader guvenilir bilmem netten siparis vermistim yesil mavi ayri cubuklu olanlar iste biri gebelik biri ov
Hapi kullanali 11haftam oldu yani duzensiz oldugunu dusunmuyorum kfama bu ay takmadim ov test bile yapmamistim nasil olsa kacirdim diye rahat davrandim
Malesef tasindigim yerde hic birtane iyi doktor yokmus eski doktoruma devam edecegim yani 60km yol deger bebislerimize napalim saglikli dogsunlarda dimi
Bidaha test icin pazara kadar beklemeye karar verdim pazartesi zaten doktorum kan alacak
Sendeki belirtiler nelerdi kisa bi ozetlermisin canim
Benim mesela kasiklarim degilde sanki kalcam karnimda bi agirlik varmis gibi agiriyor gogusum sin acima yok.
Aksam yatarken belimde agiriyordu ve cok sicak basti normalde usurum ellerim soguk olur dun ates basti ayaklarim yaniyor agiriyordu
Midemde yandi bulanmadi
Tuvalete cok cikmiyorum ama birden geliyor ve sIkIsiyorum sanki idrarimi uzun sure tutmusum gibi
Bende boyle durum
Belirtiler benziyor damar benimde dikkatimi cekti yani sanki kahverengi kisimin etrafinda damar dimi biraz acik olcak kusura bakma gogus ucu degil o yuvarlak kisimin etrafinda belirgin damarlar dimi
Gec dollenmeden bende supheleniyorum niye dersen benim 15gun catlar en gec ama !u sefer 17. 18. Gun hatta 19. Gune kadar agrilar hissetmistim ondan sonra catlamis olabilir diye aklimdan gecti
Hayirlisi olsun dedigin gibi biraz daha bekleyip test yapmam lazim
Kusuruma bakma fazla sordum merakima bagisla
Cilt bozulmasi derken
Benim cilt genelde yaglidir ama suan kuru ve kabuk soyuluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?