2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Vay be liste ne guzel olmus oyle renkli ve resimli masaallah elindende geliyor ha boyle seyler eline emegine saglik
Sen ise gitmiyormusun bugun

Benim ticker yanlis canim
En son 24aralik oldum geceydi yani 25 diyelim ustune en fazla 29 gun saydikmi 22ocaga geliyor ama benim ne gelenim var ne gidenim

Vay be liste ne guzel olmus oyle renkli ve resimli masaallah elindende geliyor ha boyle seyler eline emegine saglik
Sen ise gitmiyormusun bugun

gitcem canim daha 1-1.5 saatim var.. tesekkür ederim hayatim.. umarim ugurlu gelir

Benim ticker yanlis canim
En son 24aralik oldum geceydi yani 25 diyelim ustune en fazla 29 gun saydikmi 22ocaga geliyor ama benim ne gelenim var ne gidenim

benim de dündü ''normal'' sartlarda ama 30una kadar opsiyon payi verdim kendime artik alistim ya gecikmelere, orali olmuyorum aslinda kansiz gecirdigimgün sayisi artiyor ama yeni dönem baslamadigi icin sinir bozucu oluyor...

Evet gercekten adet olacagini bilipte gecikme olmasi sinir bisey
Bende ilk gebeligimde gecikmisti 7gun sonra test yaptim pozitifti ama digital testlerden yaptim guvenilir
Simdi gecikmem var ama haptan kaynaklanabilir diye dusunuyorum doktorumuda aradim
Kotu dusunme diyor aslinda iyi dusunceyle aramistim
Pazartesi kanda bakariz gelmezse dedi

Eger hamileysem bunu erken bilip bazi testler yaptirmak istiyorum onlem amacli o yuzden acelece davraniyorum yoksa 3aylik olana kadar doktora gitmek istemem altan baktirmamak icin

ya arkadasin 10günden fazla gecti cubuk test aldik, o kadar zaman gecmesine ragmen silik cikti.. yani düsün 10 gün ne demek.. her test güvenilir degil yaa...

valla canim benim dr kadin oldugu icin benim tek derdim tüyler oluyor.. alttan üstten ne iyiyse onu yapsinlar ben raziyim valla ama önce bebek lazim bunun icin bazen drlar daha cok moralini bozuyor insanin yaaa... belki haptandir belki bebek düsüncesindendir canim.. hamilelik istegi cok etkileyebiliyormus, kac öyle dedi dr.. e tabi gec döllenme de olabilir ama ben kendimde ihtimal vermiyorum ona..

sen tasindigin yerde iyi bi dr bulabildin mi???

regenim ben çoktannn koydum ilk mesaja

heheheee... ben acik unuttun da öyle gittin sanmistim burda oldugunu bilmiyordum.. günaydin canlarim

Sagol canim artik ilk sayfana takip ederiz juppi
Buarada gunaydin nasilsin nasil gidiyor hamislik

günaydın tatlım... iyi gidiyor hatta dündden beri ağrılarımda azaldı daha iyiym şükür... sen nasılsın..?test yapmıyormusun??? günün geçmiş:26:

listenin ilk sayfada sabit durması aramayı önler diye düşünüyorum....

Vallaha dun bi test yaptim sabah ilk idrarimla ve gebelik testinde bisey cikmadi merak ya bide ov test yaptim ikinci cizgi silik cikti anlam veremedim tabi bu testler ucuz oldugu icin nekader guvenilir bilmem netten siparis vermistim yesil mavi ayri cubuklu olanlar iste biri gebelik biri ov

Hapi kullanali 11haftam oldu yani duzensiz oldugunu dusunmuyorum kfama bu ay takmadim ov test bile yapmamistim nasil olsa kacirdim diye rahat davrandim
Malesef tasindigim yerde hic birtane iyi doktor yokmus eski doktoruma devam edecegim yani 60km yol deger bebislerimize napalim saglikli dogsunlarda dimi

Bidaha test icin pazara kadar beklemeye karar verdim pazartesi zaten doktorum kan alacak

Sendeki belirtiler nelerdi kisa bi ozetlermisin canim

Benim mesela kasiklarim degilde sanki kalcam karnimda bi agirlik varmis gibi agiriyor gogusum sin acima yok.
Aksam yatarken belimde agiriyordu ve cok sicak basti normalde usurum ellerim soguk olur dun ates basti ayaklarim yaniyor agiriyordu
Midemde yandi bulanmadi
Tuvalete cok cikmiyorum ama birden geliyor ve sIkIsiyorum sanki idrarimi uzun sure tutmusum gibi
Bende boyle durum

yok canikom ben hamilelikle alakalı geziniyordum ondan geç gördüm zaten... bide eski listeden hamişlerimizi koyalımmı burayada?

olabilir canim istersen listeyi böl hamislerle bekleyenler karismasin.. mesela ocak ayi bitince kendi adini menbetayi hamis listesine tasirsin ilk sayfada kalir, güncellemekle ugrasmazsin böylece.. tabi sen bilirsin yine de.. nasil kolayina geliyorsa öyle yap sekerim

heheheee benim testlerde ondan.. en koyu test cizgisi bile kontrol cizgisiyle ayni olmadi ovulasyon icin yaptigimda.. yani pek hassas degiller bence :44::44:

bence de bekle canim kan en iyisi zaten

tatlım öncelikle belirteyim ben o çubuk testlerde gördüm ilk gebeliğimi. hemde daha değerim 47,9ken çıkardı.yani 3haftayken falan... yani hiçte öyle kötü testler değiller.

belirtilere gelince benim ilk belirtim cilt bozulması ve sık idrara çıkma aynı dediğin gibi tutamama.sisit gibi...
gebeliğimi öğrendikten 1 gün sonra adet sancısı gibi ağrı çektim ama mesela bugün yok artık azaldı iyice.
göğüslerim şiş ve dokununca acıyor.birazda damarlar belirgin.
mide bulantım yada yanmam yok..
ellerim ayaklarım bazen üşüyor bazende birden ateş basıyor...
bide uykum geliyor normalden biraz daha fazla... bu kadar bendeki belirtiler...

sen geç döllenme yaşamış olabilirsin 1-2 güne tekrarla testi sabah ilk idrarla

Belirtiler benziyor damar benimde dikkatimi cekti yani sanki kahverengi kisimin etrafinda damar dimi biraz acik olcak kusura bakma gogus ucu degil o yuvarlak kisimin etrafinda belirgin damarlar dimi

Gec dollenmeden bende supheleniyorum niye dersen benim 15gun catlar en gec ama !u sefer 17. 18. Gun hatta 19. Gune kadar agrilar hissetmistim ondan sonra catlamis olabilir diye aklimdan gecti
Hayirlisi olsun dedigin gibi biraz daha bekleyip test yapmam lazim

genel olarak damarlar belirgin. bide hani yağ bezeleri varya onlar daha bi belirgin ve sarı beyaz olmuşlar...
inşallah bebişin seninlidir tatlım. hakkında hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
Kusuruma bakma fazla sordum merakima bagisla
Cilt bozulmasi derken
Benim cilt genelde yaglidir ama suan kuru ve kabuk soyuluyor canim

Kusuruma bakma fazla sordum merakima bagisla
Cilt bozulmasi derken
Benim cilt genelde yaglidir ama suan kuru ve kabuk soyuluyor canim

estagfurullah,sor tabi hiç çekinme canım...

benim cildimde karma mesela ama şuan genel olarak ergenlik çağımda gibiyim. hatta daha bebeği öğrenmemiştim eşime ergenliğe giriyom tekrardan sanırım dedim ve güldüm buna... yani bende sivilcelenme arttı ve pütür pütür yüzüm.. ama herkezde aynı olmaz bu olaylar onuda belirteyim

Allah razi olsun sorularimin cevabini verdigin icin. Rabbim bebegini sag saglim kucagina almayida nasip etsin Insaallah

Ben cikiyirum gorusuruz Kib opuldunuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…