- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.521
olsunnnnnn daha şubat varrrr
çalışmaktan anama kalmaya bile gidemiyom ama sonuç kırmızılar keşke gideydim yawcalışmalarımız tam gaz olacak heyecan verici hehhehehe
bende hic belirti yok ne tesadüfffayyy gelse de su kirmizilar gelecekse, kurtulsam yaa...
ben de cikayim bayanlar... hadi aksama görüsürüz...
Kizlar sabah uykuya yenik dustuk biz :) hicbisey yapamadik..beyazgalayi merak ediyorum..insallah guzel haberlerle gelir..opuyorum hepinizi..firsat bulursM gircem arada telefondan..hoscakalin simdilik :)
Kırmızılarımla merhabaaaaa
çalışmaktan anama kalmaya bile gidemiyom ama sonuç kırmızılar keşke gideydim yaw
ne belirtisi yok daha dur vampir çocuk sanki hemen belirti verecek gelmesin kırmızılar de kız gelmesin güzel haberler gelsinnnnnnnnnnnn
Merhaba kızlaaaaarrrr... Hayırlı ve güzel bir akşam dilerim...
Canlarım şu damar olayı ve kahve sarı renk olayı nedir anlamadım, mümkünse açabilir misiniz konuyu?...
hayirlisi olsun canim benim... ama ben biliyorum kirmizilar gelecek.. bari cabuk gelse yaaa valla bak yeni dönem baslasin istiyorum artik...
beyazgalaaaaaaaaaaaa nasilsinnnnnn?????????????
iyiyim tatlım ne olsun, uyudum uyandım geldimsen nasılsın bakalım?...
ben de calistim bitirdim geldimbakayim dedim naptiniz... ayyy yarin olcak mi??? hem senin hem de benim icin ben de yarina kadar gelmezse kirmizilar sabahtan test yapcam.. gitmeden haber veririm yaptim yapmadim diye
Tamam canım, mutlaka haberini ver ben kandan yaptıracağım için ancak sonucu alınca yazarım, ama sen mutlaka paylaş bizimle, bakalım dediğim gibi mi olacak, ayyy bir olur muş vallahi miiisssss olur...
kızlar ya, ovulasyon testi yaptım, ikinci çizgi çıktı ama, dünki gibi koyu değil, gün içinde yiyip içtiklerimden olabilir mi ki..ya da yumurtladım bitti .. offff..çalışma da yapamadık bu sabah zaten..
kuzum bildigim kadariyla yiyio ictigimiz bir sey veya kullandigimiz ilaclar etkilemiyor bu tarz testleri.. tek etkileyen sey, eger bu baktigin hormonu disaridan ilac ile aliyorsan o... bildigim kadariyla LH 'i etkileyen bi ilac almyiorsun degil mi??? canim bir de su var hemen ümitsizlige kapilma.. bak simdi, o koyu cizgiyi gördünya, 24-36 saat icinde yumurta catlayacak demek... yani sen dün görüdüysen bile, yumurtan henüz catlamamis olabilir.. e catladiktan sonra da en azindan 12 saat yasiyor.. sen simdi calisma yapsan, kuzucuklar 6saatte yol aliyorlar yumurtaya, yani sansin yok degil... dölleme de zaten 20dk mi ne sürüyormus... önemli olan koyu cizgiyi görünce o bir gün icinde iliski olmasi.. mutlaka testlerin icindeki kagitta felan vardir böyle bi sablon; LH aniden yükseliyor ve 24 saat sonra yumurta catliyor.. benimkini bulabilirsen resmini cekebilirim senin icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?