2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bende hic belirti yok ne tesadüfff ayyy gelse de su kirmizilar gelecekse, kurtulsam yaa...

ben de cikayim bayanlar... hadi aksama görüsürüz...

Kizlar sabah uykuya yenik dustuk biz :) hicbisey yapamadik..beyazgalayi merak ediyorum..insallah guzel haberlerle gelir..opuyorum hepinizi..firsat bulursM gircem arada telefondan..hoscakalin simdilik :)

bende hic belirti yok ne tesadüfff ayyy gelse de su kirmizilar gelecekse, kurtulsam yaa...

ben de cikayim bayanlar... hadi aksama görüsürüz...

ne belirtisi yok daha dur vampir çocuk sanki hemen belirti verecek gelmesin kırmızılar de kız gelmesin güzel haberler gelsinnnnnnnnnnnn

Kizlar sabah uykuya yenik dustuk biz :) hicbisey yapamadik..beyazgalayi merak ediyorum..insallah guzel haberlerle gelir..opuyorum hepinizi..firsat bulursM gircem arada telefondan..hoscakalin simdilik :)

tatlım akşama çalışırsınız artık. ama akşamda sallama sakın uyku muyku yok gece...

Kırmızılarımla merhabaaaaa

tatlım hayırlısı olsun... inşallah önümüzdeki aya kırmızı mırmızı görmersin bi daha...

çalışmaktan anama kalmaya bile gidemiyom ama sonuç kırmızılar keşke gideydim yaw

aynen bende öyleydim saremnaz.. annemlere gitmiyordum çünkü gittimi 1 hafta kalmam gerekiyor malum uzak yer... ama şuan artık hiç gidemem sanıyorum..

Merhaba kızlaaaaarrrr... Hayırlı ve güzel bir akşam dilerim...

Canlarım şu damar olayı ve kahve sarı renk olayı nedir anlamadım, mümkünse açabilir misiniz konuyu?...

ne belirtisi yok daha dur vampir çocuk sanki hemen belirti verecek gelmesin kırmızılar de kız gelmesin güzel haberler gelsinnnnnnnnnnnn

hayirlisi olsun canim benim... ama ben biliyorum kirmizilar gelecek.. bari cabuk gelse yaaa valla bak yeni dönem baslasin istiyorum artik...

Merhaba kızlaaaaarrrr... Hayırlı ve güzel bir akşam dilerim...

Canlarım şu damar olayı ve kahve sarı renk olayı nedir anlamadım, mümkünse açabilir misiniz konuyu?...

beyazgalaaaaaaaaaaaa nasilsinnnnnn?????????????

iyiyim tatlım ne olsun, uyudum uyandım geldim sen nasılsın bakalım?...

ben de calistim bitirdim geldim bakayim dedim naptiniz... ayyy yarin olcak mi??? hem senin hem de benim icin ben de yarina kadar gelmezse kirmizilar sabahtan test yapcam.. gitmeden haber veririm yaptim yapmadim diye

Merhaba tatlım cadım, benim yine müthiş ötesi fikirlerim var çizelgeyle ilgili.... Çizelgenin sonuna küçük küçük kutucuklar ekleyelim mi, 9 ay boyunca süren önemli test, tahlil gibi, şeylerin hangi haftalarda yapıldığıyla birlikte yan yana sırasına göre yazılsa iyi olmaz mı? ör: (KESEYİ GÖRMEK)
(4 - 6 H.)
Gibi böylelikle bizde hem hamişimizin bebeğiyle ilgili genel bilgilere sahip oluruz, hem de 9 ay boyunca yapılması önemli olan şeyleri öğrenmiş oluruz, ne dersiniz???

ben de calistim bitirdim geldim bakayim dedim naptiniz... ayyy yarin olcak mi??? hem senin hem de benim icin ben de yarina kadar gelmezse kirmizilar sabahtan test yapcam.. gitmeden haber veririm yaptim yapmadim diye

Tamam canım, mutlaka haberini ver ben kandan yaptıracağım için ancak sonucu alınca yazarım, ama sen mutlaka paylaş bizimle, bakalım dediğim gibi mi olacak, ayyy bir olur muş vallahi miiisssss olur...

Tamam canım, mutlaka haberini ver ben kandan yaptıracağım için ancak sonucu alınca yazarım, ama sen mutlaka paylaş bizimle, bakalım dediğim gibi mi olacak, ayyy bir olur muş vallahi miiisssss olur...

ya ben biliyorum yok ama merak isteee evde de test varya elim durmucak yine.. ben aksam geldigimde sen sonuclari almis olursun degil mi?? yoksa birgün felan beklicen mi?? ayy ben heyecan yapiyorum sen kalpten gitmezsen iyi

kızlar ya, ovulasyon testi yaptım, ikinci çizgi çıktı ama, dünki gibi koyu değil, gün içinde yiyip içtiklerimden olabilir mi ki..ya da yumurtladım bitti .. offff..çalışma da yapamadık bu sabah zaten..

kızlar ya, ovulasyon testi yaptım, ikinci çizgi çıktı ama, dünki gibi koyu değil, gün içinde yiyip içtiklerimden olabilir mi ki..ya da yumurtladım bitti .. offff..çalışma da yapamadık bu sabah zaten..

kuzum bildigim kadariyla yiyio ictigimiz bir sey veya kullandigimiz ilaclar etkilemiyor bu tarz testleri.. tek etkileyen sey, eger bu baktigin hormonu disaridan ilac ile aliyorsan o... bildigim kadariyla LH 'i etkileyen bi ilac almyiorsun degil mi??? canim bir de su var hemen ümitsizlige kapilma.. bak simdi, o koyu cizgiyi gördünya, 24-36 saat icinde yumurta catlayacak demek... yani sen dün görüdüysen bile, yumurtan henüz catlamamis olabilir.. e catladiktan sonra da en azindan 12 saat yasiyor.. sen simdi calisma yapsan, kuzucuklar 6saatte yol aliyorlar yumurtaya, yani sansin yok degil... dölleme de zaten 20dk mi ne sürüyormus... önemli olan koyu cizgiyi görünce o bir gün icinde iliski olmasi.. mutlaka testlerin icindeki kagitta felan vardir böyle bi sablon; LH aniden yükseliyor ve 24 saat sonra yumurta catliyor.. benimkini bulabilirsen resmini cekebilirim senin icin...

canım içmek derken bende suyu kastetmiştim..gün içinde çay su falan içiyorumm bayağı bi tuttum bi de, wcye gidemedim bugün çok yoğundu iş yerim..yani şimdi benim yumurtlamam hala gerçekleşmemiş olabilir mi ki..öyle olsa koyu çıkmaz mıydı kuzu ikinci çizgi..kafam çok karıştı vallahiiii ya..seni zorlamayacaksa resmini yollar mısın kuzu..ya da nette falan var mı dır ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…