2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ya ben biliyorum yok ama merak isteee evde de test varya elim durmucak yine.. ben aksam geldigimde sen sonuclari almis olursun degil mi?? yoksa birgün felan beklicen mi?? ayy ben heyecan yapiyorum sen kalpten gitmezsen iyi

Tatlım normalde 2 saat içinde veriyorlar sonucu, yarın burada bir tıp merkezi var gidip sorucam onlara kendi bünyelerinde yapmayıp labr. gönderiyorlarsa sonuç ertesi güne kalır, ama kendi bünyesinde labr. olan yerlerde 2 saat sonra veriyorlar sonucu... hemen veremezlerse yine veteriner labr. gidip yaptırıcam testimi...

kızlar ya, ovulasyon testi yaptım, ikinci çizgi çıktı ama, dünki gibi koyu değil, gün içinde yiyip içtiklerimden olabilir mi ki..ya da yumurtladım bitti .. offff..çalışma da yapamadık bu sabah zaten..

Canım, hergün aynı saatte ve aynı koşullarda yapıyorsan, yumurtan çatlamış olabilir, öğrendiğim yumurta çatladıktan sonra 2 gün felan daha açık renkte beliriyor 2. çizgi sonra görünmüyor, ama yok değişik bir zaman diliminde yaptım, bugünde çok sıvı aldım dersen o da rengini açmış olabilir... Bence sen eşin gelir gelmez birlikte olun, vakit kazanın her ihtimale karşı...

bakayim tatlim kagidi atmadiysam ceker foto yollarim hiiic sorun degil.. evet canim yumurtlamamis olabilirsin cünkü pozitifi görünce hemen yumurtlamiyorsun.. olmazsa yarin dr bayana yine sorarim senin icin.. şu dogru, su LH'i inceltiyormus.. yani testi yapmadan en azindan 2 saat önce sivi tüketmeyeceksin, 4saat de tutacaksin idrari.. ben gidip bi bakayim hemen test kagidi duruyor mu

hmmm hadi bakalim canim güzel haber ver ama veteriner derken??? :44::44::44::44::44:

geçen ay karşımda bir laboratuvar var onlara yaptırmıştım b-hcg testimi, orası eskiden hem insan hem veteriner labrt. ıymış ama sonra insan bölümünü kapatmışlar sadece veteriner labrt. olarak hizmet vermeye devam ediyorlar, ellerinde kit kalmış kadın yaparım ama dr. götürecekseniz onay mührü basamam, yetki belgemiz yok artık demişti bende mühür değil çıkacak netice önemli benim için, dr. götürmücem demiştim, yapmışlardı...

canım hayırlı olsun topıc geç kaldım biraz ama bayağı zamandır bakamıodum topiğe hiç haber vermediniz kuppeye nerde bu kız acaba die bi bakim dedim bak buldum sizi gidi sizi herkes buraya toplanmış benide ekleyin bari sat 10 ocak bat 7 şubat 01.01.1988 doğum sorun pko

Son düzenleme:

ayyyy ben de anlamadim ne dediginiii

ayyy fistigim hosgeldin.. demek kuppeyi merak ettin canim herkes degil de hamis olmayanlar buraya tasindik, öyle diyelim

[TABLE="class: grid, width: 700"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]isim
[/TD]
[TD="align: center"]dogum tarihi
[/TD]
[TD="align: center"]sat
[/TD]
[TD="align: center"]bat
[/TD]
[TD="align: center"]sorun
[/TD]
[TD="align: center"]sonuc
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatlicadi1[/TD]
[TD]15.05.1985[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]O Simdi Eki Görüntüle 332936 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menbeta[/TD]
[TD]10.10.1987
[/TD]
[TD]20 Aralik
[/TD]
[TD]20 Ocak
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]O Simdi Eki Görüntüle 332936 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesi[/TD]
[TD]05.05.1985[/TD]
[TD]24 Aralik[/TD]
[TD]21 Ocak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]regen
[/TD]
[TD]29.10.1987
[/TD]
[TD]25 Aralik
[/TD]
[TD]30 Ocak
[/TD]
[TD]ters rahim[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saremnaz
[/TD]
[TD]15.02.1983
[/TD]
[TD]22 Ocak
[/TD]
[TD]22 Subat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KuPPe
[/TD]
[TD]25.10.1984
[/TD]
[TD]13 Ocak
[/TD]
[TD]15 Mart
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BeyazGala
[/TD]
[TD]15.04.1973
[/TD]
[TD]04 Ocak
[/TD]
[TD]Safak 2
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardaiz81
[/TD]
[TD]28.12.1981[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]ters rahim[/TD]
[TD]Kocisini bekliyor [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Imreal
[/TD]
[TD]01.01.1988
[/TD]
[TD]10 Ocak
[/TD]
[TD]7 Subat
[/TD]
[TD]pko
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep346161
[/TD]
[TD]24.07.2012[/TD]
[TD]18 Ekim
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]14+2 Eki Görüntüle 332943
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…