2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlım cadım bişi sorcam sana, sata göre 3. haftadayım, aşılamaya göre 2. hafta, yarın ki testimde değerimin ortalama ne çıkması lazım bilgin var mı???

canım ne cıkarsa yeterki ufakta olsa deger olsun. 5falan bile yani. ama tahmıni deger o vakitlerde 15-70 arası sanıyorum. O yolculuk yaklasık 7-10 gün sürüyor. Yani bebisin varsa suan daha yeni yerlesti annesi.

ama kuzum napim seviyorum. Herkez hersey ona karsı ama hatundaki hırs ve sonuctaki basarı ilham kaynagı kıvamında bence. Ee bide cok güzel falan. Iste cifte kavrulmus benim icin hürrem. Hıc kizma yani kuzum...

isteyince firt diye doguruyo bu bayan degil mi??? izlemiyorum ama...

Yav tatlım ne bilim işte cehalet soruyoz, Allah ağız vermiş aklımıza geleni soruyoz... :26:

yani mantikli düsünürsen, hergün kendini de ikiye katladigina göre, bi referans araligi vardir :44::44::44::44:

canım ne cıkarsa yeterki ufakta olsa deger olsun. 5falan bile yani. ama tahmıni deger o vakitlerde 15-70 arası sanıyorum. O yolculuk yaklasık 7-10 gün sürüyor. Yani bebisin varsa suan daha yeni yerlesti annesi.

Ayyy inşallah bebiş(ler)im vardır canım, en iyi değerim 2 kusurdu artık böyle tek haneli değer görmek istemiyorum, Rab'bim inşallah nasip eder de hayırlısıyla hamileyimdir, virgül ya da noktanın solunda en az çift haneli rakamlar görmek istiyorum...

Kızlar ne olur dua edin benim için, inşallah Rab'bimin katında evlat sahibi olmak için hakkımızda ki hayırlı zamandayızdır da, Allah sizlere o en güzel müjdeyi vermeyi bana yarın nasip eder...

insallaaaaahhhhhhhhhhhhhh zaten 2den sonrasi dikkate aliniyor degil mi?? :44::44::44: ay dedinya bebislerim diye, icim bi hos oldu

Kızlar ne olur dua edin benim için, inşallah Rab'bimin katında evlat sahibi olmak için hakkımızda ki hayırlı zamandayızdır da, Allah sizlere o en güzel müjdeyi vermeyi bana yarın nasip eder...

inşallaah canım yarın çok güzel haberlerle gelirisin
bu arada ben lönk diye daldım konuya nasılsınız hanımlar keyifler yerinde mi?

insallaaaaahhhhhhhhhhhhhh zaten 2den sonrasi dikkate aliniyor degil mi?? :44::44::44: ay dedinya bebislerim diye, icim bi hos oldu

İnşallah canım, en kısa zamanda Rab'bim sizlerede nasip etsin... Nette baktım şimdi 5 ve üstü dikkate alınıyormuş sat tan sonra 3. haftada 5-130 arası oluyormuş... 4. hafta 75-2600 arası...

İnşallah canım, en kısa zamanda Rab'bim sizlerede nasip etsin... Nette baktım şimdi 5 ve üstü dikkate alınıyormuş sat tan sonra 3. haftada 5-130 arası oluyormuş... 4. hafta 75-2600 arası...

ben bilmiyordum canim yaa.. sagolasin...

tatlım lab.referans degerine göre degissede 5 oluyor genelde. Ama 130 biraz ucuk bi deger. 11.günde gördügüm kadarıyla 70 en fazla :)

kızlar peki ben bişi sormak istiyorum kanda sıfır çıkarsa bi yanılma payı yok değil mi?

Benim bildiğim kolay kolay yok canım, ancak şu olabilir adetinden 7-10 gün önce yaptırmışsındır geç döllenme olmuştur, değerlerin henüz yükselmemiştir, adet gecikmesiyle tekrar test yaptığında varsa hamilelik netleşir... Hatam varsa düzeltir arkadaşlar...

kızlar peki ben bişi sormak istiyorum kanda sıfır çıkarsa bi yanılma payı yok değil mi?

mesela tatlim gec döllenme söz konusuysa, kan testi yaptirdiginda daha döllenme olmamissa, kanda da cikmayabilir.. cünkü rahme gömülünce ßhcg hormonu salgilamaya basliyor.. yani ben böyle biliyorum :44:

iyim ben de ne olsun malum maç var ben de kendimi face vereyim dedim arada foruma da bakıyorum işte...

biz kuzeye bakiyoruz

tatlım lab.referans degerine göre degissede 5 oluyor genelde. Ama 130 biraz ucuk bi deger. 11.günde gördügüm kadarıyla 70 en fazla :)

yok tatlım o 3. haftanın genel olası değeri, zaten bakarsan 4. hafta da 70 lerle başlıyor, anladığım 21 ile 27. gün arası yani 3. haftanın ilk ve son günü, regenim dedi ya katlanarak gidiyormuş diye ben böyle anladım... :44:

Allahtan maç geç başladı da kuzayi izleyebildim:)
benim bat 19du 23de test yaptrdm sıfır çıktı da ondan sordum hala kırmızılar gelmedi
adet düzensizlği yüzünden d.k kullandım bırakınca eski düzensizliğe geri dönüyorum sanırım
bu hafta da gelmezse ilaç kullanıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…