- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.581
öyle belli bi aralik mi var canim??? ben bilmiyordum :44::44::44:
tatlım cadım bişi sorcam sana, sata göre 3. haftadayım, aşılamaya göre 2. hafta, yarın ki testimde değerimin ortalama ne çıkması lazım bilgin var mı???
ama kuzum napim seviyorum. Herkez hersey ona karsı ama hatundaki hırs ve sonuctaki basarı ilham kaynagı kıvamında bence. Ee bide cok güzel falan. Iste cifte kavrulmus benim icin hürrem. Hıc kizma yani kuzum...
Yav tatlım ne bilim işte cehalet soruyoz, Allah ağız vermiş aklımıza geleni soruyoz... :26:
canım ne cıkarsa yeterki ufakta olsa deger olsun. 5falan bile yani. ama tahmıni deger o vakitlerde 15-70 arası sanıyorum. O yolculuk yaklasık 7-10 gün sürüyor. Yani bebisin varsa suan daha yeni yerlesti annesi.
Ayyy inşallah bebiş(ler)im vardır canım, en iyi değerim 2 kusurdu artık böyle tek haneli değer görmek istemiyorum, Rab'bim inşallah nasip eder de hayırlısıyla hamileyimdir, virgül ya da noktanın solunda en az çift haneli rakamlar görmek istiyorum...
Kızlar ne olur dua edin benim için, inşallah Rab'bimin katında evlat sahibi olmak için hakkımızda ki hayırlı zamandayızdır da, Allah sizlere o en güzel müjdeyi vermeyi bana yarın nasip eder...
insallaaaaahhhhhhhhhhhhhhzaten 2den sonrasi dikkate aliniyor degil mi?? :44::44::44: ay dedinya bebislerim diye, icim bi hos oldu
İnşallah canım, en kısa zamanda Rab'bim sizlerede nasip etsin... Nette baktım şimdi 5 ve üstü dikkate alınıyormuş sat tan sonra 3. haftada 5-130 arası oluyormuş... 4. hafta 75-2600 arası...
inşallaah canım yarın çok güzel haberlerle gelirisin
bu arada ben lönk diye daldım konuya nasılsınız hanımlar keyifler yerinde mi?
inşallaah canım yarın çok güzel haberlerle gelirisin
bu arada ben lönk diye daldım konuya nasılsınız hanımlar keyifler yerinde mi?
İnşallah canım, en kısa zamanda Rab'bim sizlerede nasip etsin... Nette baktım şimdi 5 ve üstü dikkate alınıyormuş sat tan sonra 3. haftada 5-130 arası oluyormuş... 4. hafta 75-2600 arası...
iyidir canim öyle sakin sakin sohbet ediyoruz... sen nasilsin???
kızlar peki ben bişi sormak istiyorum kanda sıfır çıkarsa bi yanılma payı yok değil mi?
kızlar peki ben bişi sormak istiyorum kanda sıfır çıkarsa bi yanılma payı yok değil mi?
iyim ben de ne olsun malum maç var ben de kendimi face vereyim dedim arada foruma da bakıyorum işte...
tatlım lab.referans degerine göre degissede 5 oluyor genelde. Ama 130 biraz ucuk bi deger. 11.günde gördügüm kadarıyla 70 en fazla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?