- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.621
Kızlar benim cok uykum geldi. Iyi geceler. Regen ve beyazgala sonucları geciktirmeyin. Mıncırdım yanaklarınızı...
Arkadaslar oncelikle butun iyi dilekleriniz ici tesekkurler, hep birlikte o duyguyu tadariz insallah☺ Pazartesi kadın dogum doktoruna gittim genel muayene icin bat 2-4 Şubat benim, doktor Hanım'a muayene sırasında bebek falan var mı bı şey gözüküyor mü dedim, şimdi belli olmaz,adet gecikmesi olmadan kesin bir şey söylenmez dedi, nasıl belli olmaz onu anlamadım ve o an soramadim, sizce ne demek istedi??
iyi geceler kızlar ben de çıkayım da çalışmaya devam edeyim madem çıkmamış candan ümit kesilmez değil mi
yeni oldugu zamanlarda cok kücük oldugu icin görünmüyor tatlim.. o sebepten adet gecikmeden bir sey söylenmez demistir.. malum, önce testlerde ögreniyoruz 1-2hafta sonra kese görünüyor..
hoşbulduk tatlım hepmiz için hayırlısı inşallahayyy fistigim hosgeldin.. demek kuppeyi merak ettincanim herkes degil de hamis olmayanlar buraya tasindik, öyle diyelim
kandırdım hayatım artık oda bu işe gönüllü ilk denememiz tutmadı bakalım kısmet bu ayaRegenım hosbulduk...
Beyazgalacım tatlım liste fikrin hos ama baska liste gerek onun icin. Insallah biraz cogalalım o zaman yaparız emi canım.
Yarın testi erken yaptır erken ögrenelim,catlarım bak...
Imeral hosgeldin. Nasılsın? Kocisini kandırdınmı?
Kuppem suan insallah calısma yapıyorsundur. Yoksa cok kızarım cok!
aminnnn. inşallah hayırlı haberlerini alırızKızlar ne olur dua edin benim için, inşallah Rab'bimin katında evlat sahibi olmak için hakkımızda ki hayırlı zamandayızdır da, Allah sizlere o en güzel müjdeyi vermeyi bana yarın nasip eder...
mesela tatlim gec döllenme söz konusuysa, kan testi yaptirdiginda daha döllenme olmamissa, kanda da cikmayabilir.. cünkü rahme gömülünce ßhcg hormonu salgilamaya basliyor.. yani ben böyle biliyorum :44:
biz kuzeye bakiyoruz
o zaman moral bozmadan çalışmalara devam canım :13:günaydin kizlar.. ben merakimi gidermek icin yaptim testi ve tabiki negatifonu söyleyeyim dedim.. hadi görüsürüz sonra öptüm cok...
BeyazGala haber ver mutlakaaaa
o zaman moral bozmadan çalışmalara devam canım :13:
hoşbulduk tatlım hepmiz için hayırlısı inşallah
kandırdım hayatım artık oda bu işe gönüllü ilk denememiz tutmadı bakalım kısmet bu aya
aminnnn. inşallah hayırlı haberlerini alırız
bu konuya şöyle bi eklenti yapim benim ilk hamileliğimde 5 gün sonra erken saatte pembe hafif bir çizgi çıktı hemen kan testi yaptırdım değerim 21 çıktı 3 gün sonra pembe kanamam oldu doktora gittim kese göremedi değerim 18e düşmüştü ama hamilelik değeriydi bekleyelim dedi 2 gün sonra şiddetli ağrı ve kanamayla tekrar hastaneye gittim kürtaja gerek yok düşük yaptın dedi. düşüğün sebebi ise döllenme olmuş ancak izlenmesi gereken yolda döl rahime ulaşamamış ve yerleşme olmadan düşmüş kese oluşmadığı içinde kürtaj gerekmiyor dedi yani bizim sandığımız yerleşmeden sonra hcg artar yanlışmış. insanlar test pozitif çıktı ama 3 gün sonra 5 gün sonra hastalandım diyorlar ve bu test güvenilmez diyorlar ancak dikkat ederlerse normalden farklı bir ağrıyla ve şiddetle kanama yaşıyorlar.
Günaydınlar...
Regencim canım çalışma yapmayınca böyle oluyor işte. bu ay sana bi takvim verecem ona göre çalışacaksın....şimdiden pazarlığımı yapayım... bu arada yarın sabah ateş ölçmeye başla canım... hadi hayırlısı olsun diyelim kuzu inşallah son negatif görüşün olur...
Beyazgalacım nerdesin canım yaa...:26:
biliyordum zaten sonucu tatlim, sirf meraktan.. zaten önümüzdeki ay dr randevum felan var..birde ben bu sefer günasiri denicem hic düzenli denemedim bunu.. mutlkaka denk gelir o zaman.. demistim zaten adetim baslayinca ates ölcecegim diye benim de aklimda yani.. gerci ates de ölctüm ama bi ise yaramamistitek faydasi erken kalkmak oldu o kadar
merhaba kızlaaarrrrrrrrrrr, testimin sonucu yayımlıcam şimdi lütfen yorumlayın...
bak ya itiraza başlamış bile... yarın ateşi ölçmeye başla yarın diyorum bak hasta olunca değil..! takvimide ateşine göre verecem ama illa gün aşırı dersen ve yapabileceksen oda olur yani...
merhaba kızlaaarrrrrrrrrrr, testimin sonucu yayımlıcam şimdi lütfen yorumlayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?