2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Hmmm üzüldüm canım, inşallah tez zamanda hamiş kalırsın da a.düzensizliğiyle uğraşmaya güzel bir neden için ara verirsin...

Herkese merhabaaa, iyi geceler diliyorum. Biz de 2 ayımız olcak çalısmalara başladık eşimle, inşallah herkesin bebuş dileği en kısa zamanda gerceklesir

öyle kuzum kendini ikiye katliyor deger.. ama iste önemli olan rahme ne zaman gelip yerlestigi.. 7 günde de gelebilir, 10 günde de ya da daha farkli.. mesela seninki 7günde yerlesse, benimki 10 günde yerlesse, senin 20.günümüzdeki degerin benden yüksek olur.. anlatabildim mi?? o yüzden o aralik cok fazla.. kisiye göre degisiyor muhakkak

canım sonuc karıstırma yada yanlıslık yapıp bi seyi kacırmadıkları sürece 0 cıktıysa negatiftir. 1 hafta sonra tekrarlanmsı gerekmektedir diye düsünüyorum.

yok canım herhangi karışıklık yapılmadığına eminim.doktor farlutal kullan sökülsün dedi ama ben nedense biraz daha beklemek istedim

Haklısın canım, inşallah müjdelerle gelirim bugün size...

Herkese merhabaaa, iyi geceler diliyorum. Biz de 2 ayımız olcak çalısmalara başladık eşimle, inşallah herkesin bebuş dileği en kısa zamanda gerceklesir

sagol tatlim umarim snein de gerceklesir... batin ne zaman peki??? var mi bi ümit isigi???

yok canım herhangi karışıklık yapılmadığına eminim.doktor farlutal kullan sökülsün dedi ama ben nedense biraz daha beklemek istedim

tatlım banada vermislerdi o ilactan ama hic icmedim. Ve iyikide icmemisim,mucizeme kavustum. Ama sunuda belirteyim o ilac düsuge sebep olmuyor. Yani icsen ve hamile olsan bile problem olmuyormus. Bu arada ben 70.günde ögrendim. Yani 55.-60. günde falan yumurtladım. Buda demek oluyorki kırmızılar gelene kadar calısmaya devam.

ne kadar cahilim ya ben bu ay yumurtlama falan geçti heralde diye bıraktım çalışmayı.nerden girdiyse bu aklıma

canım beni pek baz alma malum sat yok ama menbeta bata 3 gün kala 60 küsür gördü. Benim ilk degerim 47,9 ama kacıncı günde bu deger bilemiyorum...

anladım canım, kısmetimizde ne varsa onu görücez, inşallah hakkımızda hayırlısı olur, Rab'bim inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip eder... Öpüyorum hepinizi, iyi geceler Allah rahatlık versin canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…