- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.601
Allahtan maç geç başladı da kuzayi izleyebildim:)
benim bat 19du 23de test yaptrdm sıfır çıktı da ondan sordum hala kırmızılar gelmedi
adet düzensizlği yüzünden d.k kullandım bırakınca eski düzensizliğe geri dönüyorum sanırım
bu hafta da gelmezse ilaç kullanıcam artık
kızlar peki ben bişi sormak istiyorum kanda sıfır çıkarsa bi yanılma payı yok değil mi?
yok tatlım o 3. haftanın genel olası değeri, zaten bakarsan 4. hafta da 70 lerle başlıyor, anladığım 21 ile 27. gün arası yani 3. haftanın ilk ve son günü, regenim dedi ya katlanarak gidiyormuş diye ben böyle anladım... :44:
Herkese merhabaaa, iyi geceler diliyorum. Biz de 2 ayımız olcak çalısmalara başladık eşimle, inşallah herkesin bebuş dileği en kısa zamanda gerceklesir
canım sonuc karıstırma yada yanlıslık yapıp bi seyi kacırmadıkları sürece 0 cıktıysa negatiftir. 1 hafta sonra tekrarlanmsı gerekmektedir diye düsünüyorum.
öyle kuzum kendini ikiye katliyor deger.. ama iste önemli olan rahme ne zaman gelip yerlestigi.. 7 günde de gelebilir, 10 günde de ya da daha farkli.. mesela seninki 7günde yerlesse, benimki 10 günde yerlesse, senin 20.günümüzdeki degerin benden yüksek olur.. anlatabildim mi?? o yüzden o aralik cok fazla.. kisiye göre degisiyor muhakkak
Herkese merhabaaa, iyi geceler diliyorum. Biz de 2 ayımız olcak çalısmalara başladık eşimle, inşallah herkesin bebuş dileği en kısa zamanda gerceklesir
yok canım herhangi karışıklık yapılmadığına eminim.doktor farlutal kullan sökülsün dedi ama ben nedense biraz daha beklemek istedim
Haklısın canım, inşallah müjdelerle gelirim bugün size...
tatlım banada vermislerdi o ilactan ama hic icmedim. Ve iyikide icmemisim,mucizeme kavustum. Ama sunuda belirteyim o ilac düsuge sebep olmuyor. Yani icsen ve hamile olsan bile problem olmuyormus. Bu arada ben 70.günde ögrendim. Yani 55.-60. günde falan yumurtladım. Buda demek oluyorki kırmızılar gelene kadar calısmaya devam..
Mesaj tekrarı olmus.
Tatlım sen 15-20. gün gibi bir zamanda öğrenmişsin değerin neydi acaba?
ne kadar cahilim ya ben bu ay yumurtlama falan geçti heralde diye bıraktım çalışmayı.nerden girdiyse bu aklıma
canım beni pek baz alma malum sat yok ama menbeta bata 3 gün kala 60 küsür gördü. Benim ilk degerim 47,9 ama kacıncı günde bu deger bilemiyorum...
kacıncı gündesin? Bende salmıstım ama tuttu iste. İnsallah seninde öyle olur. Bundan sonra ara ara calıs emi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?