2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Hamilesiiiiiiiiiiinnnnnnn cooooookkkk sevindiiiiiim Masaallah canim ya hayirli olsun Insaallah

Hangi merkezde yaptirdin asilamani tupudemi orda yaptirmistin

Wooooooowww ciglik atasimmmm geldi

Beyazgalacım dr demiştir belki ama bende diyeyim 48 saat sonra testi tekrarlayacaksın.. 75-80 arası çıkması gerek... inşallahta çıkacak o değerlere.. Allahım yüzüne güldü. hayırlı uğurlu olsun... o kadar sevindimki resmem kalkıp oynayasım geldi.. kendi haberimde duyduğum duyguları yaşadım tekrardan ve şuan malum hormonlardan kaynaklı bi yandan ağlayıp bir yandan gülüyorum
darısı bekleyenlerin başına inşallah

Esine soyledinmi soylemediysen daha bi guzel supriz hazirla. Ay cok guzel Rabbim hepimizi boyle guzel haberlerle sevindirsin Insaallah bizimde hayirli zamanlar yaklasmistir. Opuyorum seni.

37 diyooo eee hamilesin yani :)

Ayyyy hamilesinnnnnnn........... çok sevindim yaaaaaa

hem de 3-4 haftalık canım çooook terik ederim taze hamiş seni

Hamilesiiiiiiiiiiinnnnnnn cooooookkkk sevindiiiiiim Masaallah canim ya hayirli olsun Insaallah

Hangi merkezde yaptirdin asilamani tupudemi orda yaptirmistin

Wooooooowww ciglik atasimmmm geldi

Beyazgala, çok tebrik ederim çok sevindimm çoook çoook güzel bir paylaşım,herkese nasip olsun inşallaah,

Çoook sağ olun kızlar, önce Rab'bimin izniyle sonra sizin dualarınızla bu mutluluğu yaşadım, Allah'ım hepinize en kısa sürede aynı güzellikleri yaşamayı nasip etsin canlarım, öyle heyecanlıyım ki anlatamam, okuduğumda elim ayağım titremeye başladı, inanamadım, sanki hiç görmicekmişim gibi geldi bu rakamları, daha yolda gelirken ağlamaya başladım, sizler benim uğur meleklerimsiniz, içimde hep sizin dualarınızla bu bebeğe sahip olduğum hissi var, Rab'bim sizlerden razı olsun... Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum, şaka değildir demi kızlar ben hamileyim de mi?..

Yok canım t.bebği alman hastanesinde yaptırdım, aşılamamı avcılar hospitalden, dr. Nil hanım yaptı, Allah ondan da razı olsun, dr. um ve sizler Allah'ın izniyle benim mucizemin mimarlarısınız, hepinizden Allah razı olsun canlarımmmm benimmmm...

kiiissssssssssssssssssss ise gec kaldim ama vallahi degdi verdigin haberrr esas tebrikimi aksama yapcam bekle beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canımmm benimmmm, benim şans meleğimmm, inşallah Allah'ım sana da en kısa sürede nasip etsin bu mutluluğu canım... sizleri çoooook seviyorum ben yaaa, ayyy ben çoooook fenayım ağlamadan duramıyorum...

Evet biliyorum canım inşallah, inşallah hayırlısıyla değerlerim yükselir, kullandığım progesten hapının pres. da yalancı gebelik belirtisi olabilir diye yazıyordu, presp. baştan sona okudum şimdi öyle bişi göremedim ama inşallah böyle bişi yoktur, inşallah Rab'bimin izniyle hamişimdir...

Esine soyledinmi soylemediysen daha bi guzel supriz hazirla. Ay cok guzel Rabbim hepimizi boyle guzel haberlerle sevindirsin Insaallah bizimde hayirli zamanlar yaklasmistir. Opuyorum seni.

Hayıııırrrrrrrr haberi yok önce sizinle paylaşacağıma söz vermiştim, sizler benim için çooook değerlisiniz, ilk sizinle paylaştım...

Simdi bu guzel haberin ardindan bunu duymak hos degil ama iste listeyi guncellemek adina. Ben dun kirmiziyi gordum ama baya bi agriliydi girip haberr edemedim. Bugun iyim cok sukur ve ilacin yani troit hapindan adet duzeni bozulurmus diye yaziyor kagitta aynen oyle oldu sanirim

Yeni donem ates olcecem ov test yapicam bide bogurtlen koku icecegim. Kendime 4ay daha muddet veriyorum ondan sonra zaten 1yilim dolmus oluyor. Sebepsiz ama yinede tedavi sureci baslamali. Trnin kiymetini bilin. Ne bi yumutlama takibi ne bi rahim filmi nede baska birsey 1yil dolmadan hicbirsey yapmiyorlar sinir ediyorlar insani.

Hakkimizda hayirlisi olsun Insaallah

Canımmmm benim umarım faydalı olurum...

Son düzenleme:
Ay ne ilgincim ya yeni bati vermemisim ama dongum uzadi yada bu aymiydi sadece uzun bilmiyorum ama 25subat bat sat 25ocak

canım hangi alman hastanesine gidiyorsun, bahçeşehir mi?

ayyy amin canim agzindan bal damliyor.. ben de bi hos oldum valla senin testini tatlicadinin tickerini görünce.. cok seviniyorum senin adina.. Allahim güzel bi hamilelik nasip etsin insallah... pesine de kolay bi dogum.. cünkü senin güzel yüregin güzel seyleri hakediyor.. vallahi söyleyecek söz bulamiyorum.. mucizen gercek oldu simdi seninle.. tadini cikar ama artik dikkat de et kednine.. cünkü sen bizim yegenimizi tasiyorsun artik Allah nazarlardan saklasin insallah

allahım mutluluğunu daim etsin inşallah sağlıkla sıhatle kucağına al bebişini... tebrik ederim darısı biz bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…