- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.881
kolay gelsin kuzu... annenlere sevindim
Herkese slmAslında koşa koşa gelmiştim ama maşaallah müşterilerden bir türlü pc başına oturamadım Bu arada sabah testi aldım ve yaptım 2. çizgi çok hafif belli oldu resminide yüklicem acaba hamile miyim
Sağlık ocağı kapalı maalesef pazartesiyi beklicem kan testi için hastaneyede gidemem kendi dükkanım olduğu için bırakamıyorum maalesef,aslında eşimin haberi olsa giderimde ona bırakıp,sürpriz olsun diye ona sölemedim şimdilikAslında resme çok dikkatli hatta göz kısılarak bakılırsa belli oluyor
Senin topiğin bana uğurlu geldi sanırım :13:
tatlım çıktıysa silikte olsa gebesin demek zaten ama işte içimiz rahat etsin diye kan testi diyorum. pazartesi gidersin...vee bize haber verirsin... hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gerçekten... inşallah bu topic bütün bebek isteyenlere uğurlu olsun..
Herkese slmAslında koşa koşa gelmiştim ama maşaallah müşterilerden bir türlü pc başına oturamadım Bu arada sabah testi aldım ve yaptım 2. çizgi çok hafif belli oldu resminide yüklicem acaba hamile miyim
Eki Görüntüle 335001
Telefonum iyi çekmediği için çok fazla belli olmuyor ama çıplak gözle daha net gözüküyor.
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ben geçen ay 24 de adet olmuştum bu ay 23 beta hcg testi yaptırdım 71.78 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar istedi 25 tekrar yaptırdım 185 çıktı sizce iyimi
selamlar...
bugün keseyi görmeye gittik veee gördükte.. çok zor oldu epey bi aramamız gerekti ama gördük şükür olsun... ufacık daha 3,2mm. haftaya pztsi tekrar keseye bakacaz sonraki haftada kalp atışı duyacakmışız...
işte benden havadisler bu kadar...
güzel canim tabiki.. 2günde bir 2ye katlamasi lazim hormonun, bak iki katinin da üstüne cikmis.. bu da iyi ilerledigini gösterir.. benim bildigim bu kadar..
rabbim benim gibi isteyen herkes böyle sonuçlar görmeyi nasip etsin :109::109::109::109::109::109::109:
iyiyiiim kuzuu..çok geç uyandım..bugün bi sürü iş var..akşama da arkadaşlarla maça gitcezz izlemeyee..ne zamandırr stadyuma gitmiyordummm..iyi olcak ama..çok yorgun hissediyorum kendimi şuansen napıosunn kuzuuucum..
ohh güzel haberler geliyor yavaş yavaş bushra-84 ,PAZARTESİYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ:) İNŞALLAH EŞİNE VE BİZLERE GÜZEL HABERLERİ TEZ ZAMANDA DUYUYRURSUN. bULUT81 HOŞGELDİN SENDE YÜKSELEN BİR BETA HCG DEĞERLERİN VAR BU İYİYE İŞARETTİR. BEYAZGALADAN HİÇ SES ÇIKMAMIŞ BUGUN KONTROLU VARDI VEEE DİĞER GÜZEL ANNEMİZ TATLİCADI GÖZÜNÜZ AYDIN,BEBİŞ ADRESİ VERMİŞ:))) ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIMMM
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ben geçen ay 24 de adet olmuştum bu ay 23 beta hcg testi yaptırdım 71.78 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar istedi 25 tekrar yaptırdım 185 çıktı sizce iyimi
hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin kaç haftalık canım kan degerin kaç bide benim 185 çıktı ayın 25 de dr şubat 3 de gel keseye bakalım dedi
ohh güzel haberler geliyor yavaş yavaş bushra-84 ,PAZARTESİYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ:) İNŞALLAH EŞİNE VE BİZLERE GÜZEL HABERLERİ TEZ ZAMANDA DUYUYRURSUN. bULUT81 HOŞGELDİN SENDE YÜKSELEN BİR BETA HCG DEĞERLERİN VAR BU İYİYE İŞARETTİR. BEYAZGALADAN HİÇ SES ÇIKMAMIŞ BUGUN KONTROLU VARDI VEEE DİĞER GÜZEL ANNEMİZ TATLİCADI GÖZÜNÜZ AYDIN,BEBİŞ ADRESİ VERMİŞ:))) ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIMMM
fistigim resimde birak test cizgisini kontrol cizgisi bile anca görünüyor ama sen görüyorsan o zaman hamilesin demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?