2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Herkese slm Aslında koşa koşa gelmiştim ama maşaallah müşterilerden bir türlü pc başına oturamadım Bu arada sabah testi aldım ve yaptım 2. çizgi çok hafif belli oldu resminide yüklicem acaba hamile miyim

tatlım resimde belli olmuyor. ama 2.çizgi çıktıysa gebesin demek. kan testi ver hemen emin olalım

Sağlık ocağı kapalı maalesef pazartesiyi beklicem kan testi için hastaneyede gidemem kendi dükkanım olduğu için bırakamıyorum maalesef,aslında eşimin haberi olsa giderimde ona bırakıp,sürpriz olsun diye ona sölemedim şimdilikAslında resme çok dikkatli hatta göz kısılarak bakılırsa belli oluyor

Son düzenleme:

Senin topiğin bana uğurlu geldi sanırım :13:

tatlım çıktıysa silikte olsa gebesin demek zaten ama işte içimiz rahat etsin diye kan testi diyorum. pazartesi gidersin...vee bize haber verirsin... hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gerçekten... inşallah bu topic bütün bebek isteyenlere uğurlu olsun..

Bu 2 gün nasıl geçecek bana bilmem heyecandan yerimde duramıyorumAmin canım inşallah her isteyene uğurlu olsun ve gerçekten göbüşlerimiz bebiş dolsun

Eki Görüntüle 335001

Telefonum iyi çekmediği için çok fazla belli olmuyor ama çıplak gözle daha net gözüküyor.

fistigim resimde birak test cizgisini kontrol cizgisi bile anca görünüyor ama sen görüyorsan o zaman hamilesin demek

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ben geçen ay 24 de adet olmuştum bu ay 23 beta hcg testi yaptırdım 71.78 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar istedi 25 tekrar yaptırdım 185 çıktı sizce iyimi

güzel canim tabiki.. 2günde bir 2ye katlamasi lazim hormonun, bak iki katinin da üstüne cikmis.. bu da iyi ilerledigini gösterir.. benim bildigim bu kadar..

hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin kaç haftalık canım kan degerin kaç bide benim 185 çıktı ayın 25 de dr şubat 3 de gel keseye bakalım dedi

güzel canim tabiki.. 2günde bir 2ye katlamasi lazim hormonun, bak iki katinin da üstüne cikmis.. bu da iyi ilerledigini gösterir.. benim bildigim bu kadar..

sagol canım ayın 3 de keseye bakıcaz dedi inş kese görünür pazartesi bir daha test yaptırayım diyorum bakalım

oh oh ne güzel yaa.. git bagir biraz stres at ben napayim hic iste gittim kendime iki pantolon aldim geldim.. hava buz gibi.. öyle iste..

ohh güzel haberler geliyor yavaş yavaş bushra-84 ,PAZARTESİYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ:) İNŞALLAH EŞİNE VE BİZLERE GÜZEL HABERLERİ TEZ ZAMANDA DUYUYRURSUN. bULUT81 HOŞGELDİN SENDE YÜKSELEN BİR BETA HCG DEĞERLERİN VAR BU İYİYE İŞARETTİR. BEYAZGALADAN HİÇ SES ÇIKMAMIŞ BUGUN KONTROLU VARDI VEEE DİĞER GÜZEL ANNEMİZ TATLİCADI GÖZÜNÜZ AYDIN,BEBİŞ ADRESİ VERMİŞ:))) ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIMMM

nasilsin canim??? benim icin söylicen bir sey yok mu???

öncelikle hoşgeldin.. değerin çok güzel.. maşallah...

hayırlı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin kaç haftalık canım kan degerin kaç bide benim 185 çıktı ayın 25 de dr şubat 3 de gel keseye bakalım dedi

amin inşallahh.. benim sat yok canım geç döllenme oldugundan

tatlım geçen haftaydı o çok küçük olduğundan bu pzts yine kese göreceğiz inşallah. haftayada kalp atışlar... Darısı başına,darısı tüm isteyenlerin başınaa

Canım çok tşk ederim,inşallah pazartesi güzel haberlerle gelirimİsteyen herkesin bebişi olsun inşallah

fistigim resimde birak test cizgisini kontrol cizgisi bile anca görünüyor ama sen görüyorsan o zaman hamilesin demek

Canım ya telim çok bulanık çekiyor,bu sefer psikolojik değil gerçekten gördümAma pazartesi inşallah kan testi yaptıracağım o zaman kesin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…